[不能說的性事] 一晚可以射幾次,有可能嗎?

收藏  |  訂閱
15  14.5k

時間太迫切為出嘢而谷無謂咗啲(分分鐘傷身), 玩禁室一日扣咗瞓覺嗰幾個鐘, 玩吓小休吓, 三至五次應該冇乜問題.

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-19 08:40 發表 查看引用來源
早前老公也一晚三次   
他將近四十 體型略胖 當然這些是有影響的 但我覺得更重要是氣氛
和伴侶的互動
巧有道理.

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-19 11:43 發表 查看引用來源

你們就是逞強 不願意承認
小弟向來廢佬自稱, 絕無逞強嘅呢.

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-4-22 00:45 發表 查看引用來源
男人咩年紀開始弱呢???
呢個答案冇一定, 有啲後生三十幾就要食藥, 有啲花甲大叔仲硬過乜.

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-22 08:03 發表 查看引用來源

磨, 拎, fing 是什麼?
磨.....磨, 擰, 揈個磨
擰.....磨, 擰, 揈個擰
揈.....磨, 擰, 揈個揈  

聽講英文叫做 MORNING THING , 朝早會有乜樹幹呢 ?  

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-4-22 13:06 發表 查看引用來源

真係睇到拗曬頭

磨一磨個頭
擰一擰個頭
揈一揈個頭

係咪咁嘅意思?

😅😅
唔使 R 哂頭, 只係星爺無厘頭文化, 凌凌漆入面 : 飛 - 係小李飛刀個飛, 刀- 係小李飛刀個刀
師兄可能好年輕, 冇睇過星爺啲無厘頭..

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-23 12:39 發表 查看引用來源
艾師, 如果對方系無賓州, 你點講佢地都吾會明.
九哥, 你咁說話都得嘅 ? 查實星爺都「勾」哂, 唔識都唔奇, 好似聽歌仲聽緊必圖士, 必支 時, 卡朋他, 丫爸呢類, 相信現今冇乜人識佢哋係乜水.

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-23 06:19 發表 查看引用來源

為什麼一定要是 1995-2003 之間?
我不是"師兄"
"有否去過" 之後的整句說話 其實我沒有一個字能聽明白... 是什麼東西?
係地方名稱, 當年非常出名, 係出名嘅煙花之地 (唔係真係用火燒嘅煙花), 最尾係莞式沖涼..莞 - 係東莞個莞, 希望冇理解錯, 因我冇上大陸做嘢, 聽人講嘅多(大陸車司機).

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-23 15:30 發表 查看引用來源
艾兄, 恕我直言, 如果katiew君是沒有賓州, 點講佢都吾會明"含, 吹, 乃, 啜........."
九哥你真膽大居然去撩蛇派...屎坑點燈嘅呢....

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-28 14:51 發表 查看引用來源

師兄係咪有返咁上下年紀o架其實
你d 用詞硬係好似邊度聽過, 應該係上一代 (甚至係再上一代)長輩成日掛o係嘴邊...
其實咩叫屎坑點燈?
是乜達.....俾蛇大人揭穿小弟年齡嘅咪咪 (國語音), 老成點 .... ? 大人妳公公爺爺會唔會聽仙鳳鳴任白波, 英文就聽 BILL HALEY, 七 BERRY 呢啲, 曉唔曉呢 ?!  

點燈即係太黑要照明搵嘢, 屎坑有乜可以搵(找)呢.?

前往最後回覆