[不能說的性事] 一晚可以射幾次,有可能嗎?

收藏  |  訂閱
7  14.5k

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-23 15:30 發表 查看引用來源
艾兄, 恕我直言, 如果katiew君是沒有賓州, 點講佢都吾會明"含, 吹, 乃, 啜........."
咁講:
賓州呢,本宮相信Katie君係冇嘅
但對賓州熟悉嘅程度未必在你地任何一個人之下 😂

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-23 20:57 發表 查看引用來源

九哥你真膽大居然去撩蛇派...屎坑點燈嘅呢....
師兄係咪有返咁上下年紀o架其實
你d 用詞硬係好似邊度聽過, 應該係上一代 (甚至係再上一代)長輩成日掛o係嘴邊...
其實咩叫屎坑點燈?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-29 10:37 發表 查看引用來源

是乜達.....俾蛇大人揭穿小弟年齡嘅咪咪 (國語音), 老成點 .... ? 大人妳公公爺爺會唔會聽仙鳳鳴任白波, 英文就聽 BILL HALEY, 七 BERRY 呢啲, 曉唔曉呢 ?!  

點燈即係太黑要照明搵嘢, 屎坑有乜可以搵(找) ...
任白我知, 許志安唱果首?
其他真係完全唔知你up 乜L

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-29 14:38 發表 查看引用來源

還在這裡聊天
什麼時候輪到妳給我寫小說故事
頂... 睇完你D大作仲好意思寫咩

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-29 15:38 發表 查看引用來源

小說故事 ? 淫賤住家菜 ? 妖......

o係引版... 冇睇過咩? 我覺得好正囉
唔好睇小呢位妹妹, 真係創作力量同幻想會嚇你一跳囉
平時收收埋埋一發起功上o黎果陣嘛, 用我愛人成日同我講果句:
就係黃金(K)同青銅(我)聖鬥士實力之間o既差距

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-30 06:56 發表 查看引用來源
我喜歡做性鬥士星矢 但我有心無力😅😅
梗係咪做啦屌
有一個好似係咩達到光速o既動作嘛?
男人太快唔係咩好事

引用:
原帖由 Sssacefishing 於 2021-4-30 10:27 發表 查看引用來源
青銅聖鬥士最後KO咗D黃金😅
就係因為黃金太快
褲都未除就射完

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-30 18:00 發表 查看引用來源

黃金只有十秒, 仲衰過咸蛋超人, 佢都有三分鐘...
漫畫嘅嘢本宮其實都係半桶水
已經開始跟唔上兩位啦😂
小女子先行告退 💃

前往最後回覆