上一頁下一頁
發新話題

偉哥正廠,副廠

收藏  |  訂閱
86  30.5k

回覆 10# 西九理性的羊羊 的帖子

我微信圈有個台灣網友係賣這些副廠藥,價錢平不過要一大盒買,我未買過!

想持久仲簡單,食兩粒特效必利痛直頭屌足半粒鐘都冇出野feel,要屌到好勁先有feel!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-4-23 08:57 發表 查看引用來源
想持久仲簡單,食兩粒特效必利痛直頭屌足半粒鐘都冇出野feel,要屌到好勁先有feel!!!
必利痛两粒十元,必利勁两粒180元,去咸記夠屌Q半我用隻勁豹就必利勁加春药,大圈一百一粒,鳩頭發大

副廠使唔使醫生紙
有冇藥房俾$就ok
唔使醫生紙

引用:
原帖由 紋風下次狼 於 2021-4-23 18:02 發表 查看引用來源
副廠使唔使醫生紙
有冇藥房俾$就ok
唔使醫生紙
上網買已經可以

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-4-23 20:51 發表 查看引用來源

上網買已經可以
上網俾佢用你信用咭清你信用額,買禁药你俾外國過數無得追唔係大需求,睇黃綠
真早洩,有60又未有医療券,咪家計睇男士健康用280元,医生實開,副廠平兼好廠
下次見護士30元
又可買,不過煩
家計会冇用医療券
我咪黃綠,67喇,用得幾多年
以前一齊威的C兄,有70個的收晒工,一謝就謝
玩得就玩,唔知乜药,食左死唔去就百佳

偉仔嘅專利權已過哂,全世界嘅藥廠,都可以照配方生產.
最平嘅係国產嘅「三鞭粒」,「威哥王」.
在羅湖關口嘅小店子有得賣,大多數賣二百蚊一盒,有 d 賣一百,一盒有四粒,每粒 100MG.
我同間換開人仔嘅小店子相熟,一盒 50 蚊就得,可惜封關經年,冇買好耐了.

冇国產貨,有老友介紹,轉食印度貨,泰國貨,但價錢都幾貴,要 280 蚊一盒.
最近食呢隻南韓貨, 150 元一盒.
.

引用:
原帖由 totowai 於 2021-4-23 23:39 發表 查看引用來源
冇国產貨,有老友介紹,轉食印度貨,泰國貨,但價錢都幾貴,要 280 蚊一盒.
最近食呢隻南韓貨, 150 元一盒.
.40050334
如果有医生纸,樂善堂一百元副廠最信得過

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-4-23 08:57 發表 查看引用來源
唔知糸咪打咗疫苗,最近扑野越來越持久😑😑😑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆