上一頁下一頁
發新話題

偉哥正廠,副廠

收藏  |  訂閱
86  30.5k

引用:
原帖由 totowai 於 2021-4-26 06:08 發表 查看引用來源
求其一間都得啦.
即系問人攞鷄料,答你標准答案。

引用:
原帖由 totowai 於 2021-4-26 22:08 發表 查看引用來源
求其一間都得啦.
太子金車轆大厦彌敦道個邊有間好細藥房好好人屎乜都肯賣,而家唔知有冇執,上面係叫老雞按摩好地方,一定要有間係左近!!!

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-4-27 04:26 發表 查看引用來源

即系問人攞鷄料,答你標准答案。
成街藥房,根本就唔使問.
同周圍都係雞竇一樣,中意邊隻咪屌邊隻囉,唔使問嘅!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-4-27 08:37 發表 查看引用來源

太子金車轆大厦彌敦道個邊有間好細藥房好好人屎乜都肯賣,而家唔知有冇執,上面係叫老雞按摩好地方,一定要有間係左近!!!
乜都肯賣,可堪玩味.

引用:
原帖由 totowai 於 2021-4-26 18:44 發表 查看引用來源
乜都肯賣,可堪玩味.
求其一間都得啦,
可堪玩味...

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-4-27 08:37 發表 查看引用來源

有無*淫賤不能移*賣 XDXX

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-4-27 11:18 發表 查看引用來源

求其一間都得啦,
可堪玩味...
童子軍跳彈牀啦.

引用:
原帖由 totowai 於 2021-4-27 15:54 發表 查看引用來源
童子軍跳彈牀啦.
韓国的100g,150元四粒,我食過二次,完全無效。
現在改食Sandoz(山度士)
偉仔,100g,4粒,200元,效果同輝端一樣,不用醫生紙,全港九鷄竇附近的藥房均可買到!(只要你個樣吾似放蛇就得)

附件

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2021-4-27 15:33 發表 查看引用來源

有無*淫賤不能移*賣 XDXX
可能有「含笑半步釘」賣.

引用:
原帖由 yeyau 於 2021-5-11 12:31 發表 查看引用來源

韓国的100g,150元四粒,我食過二次,完全無效。
現在改食Sandoz(山度士)
偉仔,100g,4粒,200元,效果同輝端一樣,不用醫生紙,全港九鷄竇附近的藥房均可買到!(只要你個樣吾似放蛇就得) ...
多謝師兄推介正嘢.

真係同人唔同命,可能各人對藥物嘅反應唔同.

我就算食 50 蚊一盒嘅大陸貨,只要一粒,就威足 36 小時.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆