上一頁下一頁
發新話題

偉哥正廠,副廠

收藏  |  訂閱
86  30.5k

引用:
原帖由 yeyau 於 2021-5-11 12:31 發表 查看引用來源

韓国的100g,150元四粒,我食過二次,完全無效。
現在改食Sandoz(山度士)
偉仔,100g,4粒,200元,效果同輝端一樣,不用醫生紙,全港九鷄竇附近的藥房均可買到!(只要你個樣吾似放蛇就得) ...
想問師兄,如果冇醫生纸,给好人在街上搜到會点?

引用:
原帖由 mark_tw 於 2021-5-11 22:25 發表 查看引用來源

想問師兄,如果冇醫生纸,给好人在街上搜到會点?
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170724/mobile/bkn-20170724050025113-0724_00822_001.html

唔只偉哥,犀利是一樣會拉

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-4-24 20:10 發表 查看引用來源

可能係回光反照 哈哈哈 !!!
講堅打咗疫苗之後每次屌閪真係屌耐咗,以前屌七八分鐘就出嘢(未計前戲含撚時間,只計入洞抽插到出嘢時間)依家狂屌都可以去到十五分鐘左右!
🤣🤣🤣

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-5-12 07:45 發表 查看引用來源

講堅打咗疫苗之後每次屌閪真係屌耐咗,以前屌七八分鐘就出嘢(未計前戲含撚時間,只計入洞抽插到出嘢時間)依家狂屌都可以去到十五分鐘左右!
🤣🤣🤣 ...
屬疫苗異常反應,快D程報衛生處!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-5-12 08:47 發表 查看引用來源

屬疫苗異常反應,快D程報衛生處!!!
原來有壯陽作用🤣🤣🤣

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-5-12 07:45 發表 查看引用來源

🤣🤣🤣 ...
我十幾個滾友friends打左疫苗, 但無一個有相同經驗.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-5-12 12:35 發表 查看引用來源
我十幾個滾友friends打左疫苗, 但無一個有相同經驗.
佢哋本身已經夠持久咪唔覺囉,我本身得七八分鐘,依家有十五分鐘所以覺得特別明顯😑😑😑

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-4-23 08:57 發表 查看引用來源
想持久仲簡單,食兩粒特效必利痛直頭屌足半粒鐘都冇出野feel,要屌到好勁先有feel!!!
特效必理痛都得咁奇怪😄

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-5-12 12:37 發表 查看引用來源

佢哋本身已經夠持久咪唔覺囉,我本身得七八分鐘,依家有十五分鐘所以覺得特別明顯😑😑😑
假設前奏玩15分鐘. 插入閪窿開始計, 10分鐘射精, 已經夠玩三個花式. 太耐囡囡反而吾鍾意.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-5-12 16:01 發表 查看引用來源
假設前奏玩15分鐘. 插入閪窿開始計, 10分鐘射精, 已經夠玩三個花式. 太耐囡囡反而吾鍾意.
加埋差唔多半個鐘左右,的確夠皮

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆