爆房

收藏  |  訂閱
32  7.3k

爆房

請各位巴打不要見笑 小弟從來沒有爆過房 即場爆或要預訂房間呢 請問手續如何呢謝謝回覆😃

引用:
原帖由 天郎 於 2021-4-21 19:36 發表 查看引用來源
請各位巴打不要見笑 小弟從來沒有爆過房 即場爆或要預訂房間呢 請問手續如何呢謝謝回覆😃
行入去俾錢揾房,就係咁簡單😅😅

去旅遊預早訂咗嘅應該唔算數, 咁就未爆過房.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-22 11:20 發表 查看引用來源
去旅遊預早訂咗嘅應該唔算數, 咁就未爆過房.
艾兄, 每個周未, 我都預早訂staycation, 留6-8個鐘, 算吾算呢?

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-22 12:35 發表 查看引用來源
艾兄, 每個周未, 我都預早訂staycation, 留6-8個鐘, 算吾算呢?
講起又真係未試過晌本地訂房, 好鄉下佬 !  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-23 09:21 發表 查看引用來源

講起又真係未試過晌本地訂房, 好鄉下佬 !  
約$300, 5-6個鐘, 可做gym. 去尖咀維記時鐘房(120分鐘), 都要約$400, 仲要衛生情況差好多好多.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-23 12:37 發表 查看引用來源
約$300, 5-6個鐘, 可做gym. 去尖咀維記時鐘房(120分鐘), 都要約$400, 仲要衛生情況差好多好多.
原來係咁, 柴軟哂都未夠鐘.. 抵𨳒喎 !!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-23 13:01 發表 查看引用來源

原來係咁, 柴軟哂都未夠鐘.. 抵𨳒喎 !!
攞完房, 去食午餐(60分鐘), 番房休息一陣, 泡杯茶(30分鐘). 落去做gym (60), 番房鴛鴦浴(30), 上床調情+扑野(30), 小睡片刻(60), 沖涼+執野(30).

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-23 15:40 發表 查看引用來源
攞完房, 去食午餐(60分鐘), 番房休息一陣, 泡杯茶(30分鐘). 落去做gym (60), 番房鴛鴦浴(30), 上床調情+扑野(30), 小睡片刻(60), 沖涼+執野(30).
分秒必爭

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-23 15:40 發表 查看引用來源
時間真係好充實, 一切盡在掌握中, 扑嘢嘅心情確係唔同... 確係唔同 !  

前往最後回覆