爆房

收藏  |  訂閱
32  7.3k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-23 20:54 發表 查看引用來源

時間真係好充實, 一切盡在掌握中, 扑嘢嘅心情確係唔同... 確係唔同 !  
淨系張king size雙人床, 已值回票價. 同囡囡點樣打摔角, 都吾擔心跌落地. 如果好彩住高層, 對山景/海景, 打開窗簾, 囡囡面對落地玻璃, 彎腰. 企系佢後面, 捉住佢條腰玩狗仔, 諗起都爽呀!

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-26 16:38 發表 查看引用來源
淨系張king size雙人床, 已值回票價. 同囡囡點樣打摔角, 都吾擔心跌落地. 如果好彩住高層, 對山景/海景, 打開窗簾, 囡囡面對落地玻璃, 彎腰. 企系佢後面, 捉住佢條腰玩狗仔, 諗起都爽呀! ...
再有幫襯影啲相嚟睇吓, 正人正景恨吓都好..

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-23 12:37 發表 查看引用來源
約$300, 5-6個鐘, 可做gym. 去尖咀維記時鐘房(120分鐘), 都要約$400, 仲要衛生情況差好多好多.
即係 book 半日房?有無規定幾点開始?
求介绍一兩間,相信大家都有興趣 🙏🏻

引用:
原帖由 taipoman 於 2021-4-27 08:28 發表 查看引用來源

Regal Kowloon $360, Holiday Inn Express $350. Royal Pacific $360. 全部四星酒店.

引用:
原帖由 taipoman 於 2021-4-27 08:28 發表 查看引用來源

我都想知呀 即場唔會多人呢😃

唔知道現在既時鐘酒店,以前部分酒店,兩個同性既人,唔肯出租

引用:
原帖由 天郎 於 2021-4-21 19:36 發表 查看引用來源
請各位巴打不要見笑 小弟從來沒有爆過房 即場爆或要預訂房間呢 請問手續如何呢謝謝回覆😃
請問各位師兄仲有冇乜嘢鬼計可以氹女上房呢😀

回覆 17# 天郎 的帖子

女仔點會吾知你哋男人諗乜?佢想上房就上啦,仲使乜咁多鬼計吖

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2021-5-15 08:22 發表 查看引用來源
女仔點會吾知你哋男人諗乜?佢想上房就上啦,仲使乜咁多鬼計吖
講得好有道理 但係我又想用一啲令佢冇咁尷尬嘅開場白叫佢爆房 如果我同女神講 攞手袋我哋去爆房 你估點呢😍

回覆 17# 天郎 的帖子

天氣熱, 搵個有冷氣, 又唔多人O既地方休息下

前往最後回覆