爆房

收藏  |  訂閱
32  7.3k

引用:
原帖由 taipoman 於 2021-4-27 08:28 發表 查看引用來源

即係 book 半日房?有無規定幾点開始?
求介绍一兩間,相信大家都有興趣 🙏🏻
可以上去 dayuse.com.hk 望下, 區區都有房book

引用:
原帖由 16god 於 2021-5-18 09:47 發表 查看引用來源

可以上去 dayuse.com.hk 望下, 區區都有房book
上周六staycation, 2pm有32度, 攞完房即刻黎個鴛鴦浴, 睇住囡囡屙完尿後, 我踎底幫佢洗閪窿. 之後輪到佢踎底幫我洗賓州&春袋. 暑氣全消.

引用:
原帖由 16god 於 2021-5-18 09:46 發表 查看引用來源
天氣熱, 搵個有冷氣, 又唔多人O既地方休息下
都係喎呢幾日天氣真係好熱 呢個建議唔錯多謝師兄

引用:
原帖由 天郎 於 2021-5-22 15:58 發表 查看引用來源
都係喎呢幾日天氣真係好熱 呢個建議唔錯多謝師兄
昨日1pm有36度, 訂了Regal Kowlxxx. 入到房, 開行個冷氣. 剝晒囡囡d衫褲, 一齊沖涼, 互相洗閪, 賓州&春袋. 上床狂啜囡囡d奶奶. 暑氣全消.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-5-24 12:44 發表 查看引用來源
昨日1pm有36度, 訂了Regal Kowlxxx. 入到房, 開行個冷氣. 剝晒囡囡d衫褲, 一齊沖涼, 互相洗閪, 賓州&春袋. 上床狂啜囡囡d奶奶. 暑氣全消.
聽落好爽

引用:
原帖由 天郎 於 2021-5-25 18:03 發表 查看引用來源
聽落好爽
d人走得7788, 我怕呢度吾捱得幾耐.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-5-26 13:11 發表 查看引用來源
而家環境先有甘平酒店,以前旺時維記半晚都要6,7佰

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-5-26 13:11 發表 查看引用來源
我都係咁話希望多啲師兄留言支持吓

引用:
原帖由 天郎 於 2021-5-26 17:08 發表 查看引用來源
我都係咁話希望多啲師兄留言支持吓
支持到底🤭💪💪🤪🤪

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-8 07:20 發表 查看引用來源
支持到底🤭💪💪🤪🤪
7日才有一個訊息. 吾擺得耐?????

前往最後回覆