41 12345
上一頁下一頁
發新話題

發洩工具

收藏  |  訂閱
40  4.3k

發洩工具

在同一間屋一齊住,但說了我們已經不再是男女朋友,因某種原因,:有一天我唔開心,抱着他,他勃起得好大:咁我又幫他含,佢有同我做,但事後佢出街wechat我,同我說不要再是這樣,你只是一件工具,是不是我犯贱

你想從他身上得到甚麼?
想和他一起,男女朋友關係?
只係唔開心或有性需要時玩玩?
如果純粹性交流,無話犯唔犯賤。

解決性需要,好普通 

咁佢可以選擇唔屌
絕對唔咪你犯賤

你好慘 唔算犯賤既 只係各取所需 不過你就得唔到佢個人

引用:
原帖由 bing1012 於 2021-4-23 14:23 發表 查看引用來源
在同一間屋一齊住,但說了我們已經不再是男女朋友,因某種原因,:有一天我唔開心,抱着他,他勃起得好大:咁我又幫他含,佢有同我做,但事後佢出街wechat我,同我說不要再是這樣,你只是一件工具,是不是我犯贱 ...
唔使理佢,我行我的路就可以啦

引用:
原帖由 bing1012 於 2021-4-23 14:23 發表 查看引用來源
在同一間屋一齊住,但說了我們已經不再是男女朋友,因某種原因,:有一天我唔開心,抱着他,他勃起得好大:咁我又幫他含,佢有同我做,但事後佢出街wechat我,同我說不要再是這樣,你只是一件工具,是不是我犯贱 ...
我老婆成日都話佢係我私家洩慾工具,叫我當佢好似啲雞咁屌,千祈唔好錫住佢

:我只想継續做佢女朋友,我绝對不是玩,因我不:能失去:

uote]原帖由 幪面超人 於 2021-4-23 17:35 發表 查看引用來源
你想從他身上得到甚麼?
想和他一起,男女朋友關係?
只係唔開心或有性需要時玩玩?
如果純粹性交流,無話犯唔犯賤。 [/quote]

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 17:01 發表 查看引用來源

我老婆成日都話佢係我私家洩慾工具,叫我當佢好似啲雞咁屌,千祈唔好錫住佢
咁…即係點呀…你點屌隻雞架😅😅😜😜

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-28 18:36 發表 查看引用來源
咁…即係點呀…你點屌隻雞架😅😅😜😜
如果男上女下,就會連住佢條頸,每一下都全力插到最入
如果用狗仔式嘅話,就會扯住佢條馬尾,每一下都全力插到最入

41 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆