上一頁下一頁
發新話題

發洩工具

收藏  |  訂閱
40  4.3k

你班人真係屌少一陣都唔得o架!
人地講緊咁唔開心o既o野你地居然一陣係度鬥大碌一陣講邊個闊   
雖然吹水o既o野離題在所難免但都睇下場合呀仆街  

樓主, 本宮同情你o既遭遇
咩都好啦, 唔係犯賤囉
但係理性d 去睇, 男人當女人係泄慾工具就不嬲o架啦, 無眨義o既,
問題在於 "只係" 兩個字囉
我心甘情願幫我中意o既人泄慾, 泄緊果陣佢想o係我身上做咩都得
但如果我地o既關係 "只係剩返" 泄慾而無晒其他, 咁又係另一回事囉
即係有d o野就算係真, 都唔一定要兜口兜面噴落對方度o架嘛
可以咁樣完全唔顧你感受咁話你, 呢個人真係好極有限, 講衰d 繼續做佢女朋友總有一日會奶o野o既

當然呢d 只係局外人o既睇法, 點抉擇最終都係要靠你自己
good luck

我明白你說的事情,已經不是男女朋友,但還是睡埋同一張床,睡不着時,總想攬著他
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-6 14:23 發表 查看引用來源

咩都好啦, 唔係犯賤囉
但係理性d  ...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-6 14:23 發表 查看引用來源

咩都好啦, 唔係犯賤囉
但係理性d  ...
同意你嘅講法,我成日都話老婆係我嘅私家雞,佢都話自己係我嘅泄欲工具,話佢個口係我嘅飛機杯。事實的確係咁樣,但係我哋有Love

引用:
原帖由 bing1012 於 2021-5-7 06:02 發表 查看引用來源
我明白你說的事情,已經不是男女朋友,但還是睡埋同一張床,睡不着時,總想攬著他
我老婆以前年少無知嗰陣時同你有幾分相似

引用:
原帖由 bing1012 於 2021-5-7 06:02 發表 查看引用來源
咁講吧...
(點解o既? 點解仲住一齊仲訓同一張床? 不過呢度係性版, 呢d 係你私人事, 唔想答可以唔答o架)
我想講真係, 長痛不如短痛, 就理性幾分鐘咁多吧,
呢幾分鐘老實同客觀咁去分析究竟一齊返o既可能性有幾大,
係客觀呀, 唔好理你想定唔想, 就已經發生過o既事抽離少少咁去做判斷...
可能性唔大o既, 儘快想辦法搬走, 一開始果幾日你係會好難受, 但一定一定會復原得更快

當年嘛, 應該好似也許可能係開始中意上一個明知唔可能一齊o既sp,
當下就斬o左佢, 頭幾日真係down 到呢.... 你去飲茶果陣佢擺o係你面前果個碗仔,
就差唔多係本宮當時全日o既飯量啦 仲要唔係飯, 只係隨手搵到o既垃圾食物
但都係一個禮拜左右基本可以平伏返心情
如果同佢繼續糾纏繼續上床, 呃自己或者有機, 真係唔知要痛苦幾耐囉

回覆 35# 蛇貴妃 的帖子

晤想見到佢瞓街,因佢無屋企人

引用:
原帖由 bing1012 於 2021-5-8 07:19 發表 查看引用來源
晤想見到佢瞓街,因佢無屋企人
亞蛇講得啱👍點會瞓街,此處不留人,自有留人處🙏

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-8 07:49 發表 查看引用來源
亞蛇講得啱👍點會瞓街,此處不留人,自有留人處🙏
你亦講得啱啫
我想話, 大家都係成年人嘛,自己嘅事自己應該有責任去解決
樓主唔應該亦唔需要將另一個人應該對自己盡嘅責任攬埋上身囉
尤其是呢個人”只係”當自己係件工具!
可能我又代入咗啦,我對兩情相悅嘅人所有嘢都可以好寛鬆,點玩我糟質我都冇所謂,唯獨是侮辱呢一樣嘢我真係非常非常在意
樓主,呢條友根本就係侮辱緊你

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-8 12:00 發表 查看引用來源

你亦講得啱啫
我想話, 大家都係成年人嘛,自己嘅事自己應該有責任去解決
樓主唔應該亦唔需要將另一個人應該對自己盡嘅責任攬埋上身囉
尤其是呢個人”只係”當自己係件工具!
可能我又代入咗啦,我對兩情相悅嘅人所有嘢都可 ...
如果佢咁廢....佢唔應該存在這個世界上!!

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-29 12:51 發表 查看引用來源
我老婆...唔好話大力屌呀....連屌入啲都話頂唔順呀每次都入唔晒好無引
唔係掛,咁浪費唔食晒?
入晒頂住再慢慢按壓好鬼正喎

如果女上男下,坐住慢慢打圈,再用陰力頂,超級享受

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆