上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  889.8k

引用:
原帖由 Katrinacat 於 24/5/2021 03:16 發表 查看引用來源

點可以唔捧場?你咁勤力出故事,我一入嚟又有嘢睇
阿吉貓你講到咁,阿星一定要努力回應啦。搞乜得你咁夜瞓?😬

星期一流流長,寫段短啲嘅吊下癮先~

Miss Tang IX

阿星唔記得喺車入面玩咗幾耐,剩係知道返到屋企要揾布印乾架車嘅地氈,Miss Tang係好慢熱,但係一搞㷫咗就要搞好耐先滅到火,喺車入面阿星大大話話令到Miss Tang噴咗六七次水,最後嘅一次,阿星令Miss Tang噴水噴到唔識停,只要按啱位置,佢就會停唔到,Miss Tang有啲抽筋,可能阿星玩得太肉緊,睇嚟佢體力負荷唔到噴咁耐水。阿星重申,Miss Tang噴出嚟嘅,係水,唔係尿,尿有陣味嘅,大家應該都聞過,啲水係冇顏色,冇氣味,有少少好輕微嘅鹹味,喺阿星搞到Miss Tang好似開咗水喉咁之後,阿星將隻濕到好似徒手洗完碗一樣濕淋淋嘅手塞咗入Miss Tang個小巧嘅咀仔度,而佢,就好似細路仔食波板糖一樣,將阿星隻手舔到乾乾淨淨。

Miss Tang攬住阿星,一路喘氣,一路同阿星講:「我我會聽話啦,你要奬我多啲。」你咁講,究竟係你玩緊阿星,定係阿星玩緊你呢?

大家諗住玩咗咁耐,阿星應該收工返屋企瞓個好覺聽日上堂返學啦?呢個世界邊有咁好康嘅事呢你話?阿Miss Tang唞完氣,慢慢扣返好佢著住嘅唯一一件黑色薄外套,扣埋心口粒鈕,然後施施然同阿星講:「咁我四點鐘等你?你會過嚟接我?行完之後去你度?」咪住先,你唔係想走啦咩?做乜變咗問題少女㗎?係呀,如果你唔睇真啲嘅話,分分鐘以為佢係少女,仲要係十七八果啲。榴槤國治安唔係太好,要阿Miss Tang一個人零晨四點出門口阿星又真係有啲唔放心,唯有應承佢去佢屋企度接佢。唉,阿星係咪執到啲麻煩嘢呢?
(待續)😬

引用:
原帖由 boar36 於 24/5/2021 08:31 發表 查看引用來源
早晨呀 Star 師兄,十分之到肉嘅 update,好好睇  ........  一如所料,星哥同小星星都會好忙碌,同 Miss Tang 玩都要用咁多時間,咁另外2位點安排呢?我相信星哥一定有計嘅 ...
早呀師兄,阿星去榴槤之國查實係去工幹而唔係俾女士幹,所以真係安排時間上非常之辛苦😬

引用:
原帖由 boar36 於 24/5/2021 09:22 發表 查看引用來源
Star 師兄工幹 幹女兩忙,安排時間辛苦 喺可以理解嘅,不過呢樣嘢都喺一個好大嘅考驗嚟嘅
師兄真係睇得起阿星,阿星邊得嚟咁強橫,故事嘅嘢,笑下就好😬

引用:
原帖由 leowaiwai 於 24/5/2021 09:43 發表 查看引用來源
多謝星爺,一朝早睇完即時醒哂
可以幫師兄提神,阿星榮幸😬

引用:
原帖由 cx829 於 24/5/2021 10:29 發表 查看引用來源
ah now it all makes sense. was having trouble visualizing.

long time ago i had a mitsu eclipse. it was so hard to do anyhting in there without hitting something lol
Well, just to let you know Ah Singh is almost 2m and is already difficult for the girls to climb over, so a spacious car like SUV or even a 7 seater would be ideal😬

又到食晏時間,寫段俾大家送飯~

Miss Tang X

阿星臨出門都打個短訊俾Miss Tang睇下佢起咗身未,佢好快就覆咗阿星佢已經準備好,仲影咗張相俾阿星,再次俾阿星欣賞佢細小但形狀良好嘅30A,平坦幼細嘅20吋纖腰同埋漆黑茂密嘅叢林。睇嚟Miss Tang係好中意俾人睇到佢嘅人,一陣要睇下喺街度點樣拖住Miss Tang散步。Miss Tang住喺離阿星屋企唔太遠嘅另一個住宅區度,阿星住apartment,而Miss Tang就住排屋,即係一排有十間八間屋連埋一齊一間屋夾住一間屋果啲呢。Miss Tang住喺排屋中間嘅其中一間,阿星到嘅時候佢嘅屋入面係冇燈嘅,阿星都唔敢泊車泊得太接近,費事嘈到人啦,零晨四點係一個好尷尬嘅時間,醒與瞓之間。Miss Tang喺阿星遠遠停低架車嘅時候就已經行咗出嚟,鎖好門喇。阿星見佢行路斯斯文文咁,點估得到佢頭先整到阿星架車濕哂咁冇陰德呢?

零晨四點幾,拖狗散步係好正常嘅事,阿星以前喺英國有養過狗,狼狗阿富汗哈仕奇金毛尋巢巢呢啲大型犬隻都養過,知道帶狗係要有狗帶嚟教會狗隻順從命令,亦都知道喺狗隻做啱指令係要誇張地讚賞嘅,咁樣狗隻先會覺得服從係一件暢快嘅事,從此唔會再諗反抗。帶Miss Tang都一樣,佢咁踴躍表達自己嘅奴性,阿星係要獎勵嘅,之但係亦都要訂立一啲好難實現嘅條件(記住,係好難實現,唔係實現唔到)要佢去實行,實現到,當然有“獎”,實現唔到,就要“罸”。獎同罰可以係兩樣完全相反嘅嘢,即係話“獎”即係罰,而“罰”嘅時候就係獎。雖然阿星玩呢啲獎罰關係嘅條件唔多,都只係同Elly兩個玩嘅時候會學到,不過阿星對催眠同心理學素有研究,要做出一啲腦內操作並唔難,依家連實驗體都有,阿星嘅好奇星心理就被勾起,想要知道如果阿星咁做,會令到阿Miss Tang出現啲咩反應,同時會有啲咩反作用呢?

阿星接咗Miss Tang上車,然後車咗佢返阿星住嘅apartment度。阿星嘅apartment嘅23樓係有個空中花園嘅,平時都會有人喺度做下運動或者散下步。空中花園當然有花圃同草地,而且有幾支大概到膝頭嘅燈柱,照住個地下俾人行,喺呢度做運動,好過喺樓下個街度做,起碼安全啲。Miss Tang望下個環境,冇人之餘亦都幾寧靜,梗係啦,家下幾點呀?零晨四點幾喎,邊度有人得閒走出嚟空中花園呢?Miss Tang問阿星佢可以除衫未,阿星見佢咁心急,就批准佢解開咗件黑色薄外套啲鈕,阿星今次先至正式喺空中花園度睇清楚Miss Tang嘅身材,Miss Tang好細粒,大概只有1.5米身高,肩膀比較窄,胸前雖然只有30A,比起Cassy同Elly有好大差距,但係以佢嬌小嘅身材嚟講,算係均勻,性感嘅地方係穿有兩個乳環,令到人非常想去拉住,牽引微微突出嘅粉紅色兩點,平坦嘅小腹,好似睇到少少馬甲線,阿星有少少老花,要哄埋啲先睇得清楚,濃密嘅叢林阿星之前已經摸過,有如鋼絲刷咁堅硬而倔強,幼細嘅大腿,冇多餘嘅脂肪,Miss Tang應該有做開運動,例如長跑之類,喺一雙健美纖瘦嘅大腿嘅中間,有一條黑色嘅尾。冇錯,阿星俾返條尾Miss Tang,叫佢塞返入去先出嚟同阿星散步。
(待續)😬

附件

引用:
原帖由 boar36 於 24/5/2021 12:08 發表 查看引用來源
硬住嚟食 .....  真喺正喎  
阿星俾人食住上😬

引用:
原帖由 holland1988 於 24/5/2021 17:20 發表 查看引用來源
阿星師兄, 其實你會唔會覺得當地女仔對性係好開放?

究竟有乜嘢原因會係咁?
其實唔算特別開放,係佢哋比較用心交朋友,有時有啲人交朋友會有一定動機或者目的,佢哋比較少,而且真誠好多。交心之後亦都會用心去維繫,冇咁容易放棄一段關係,每個人都係特別嘅,佢哋會比較容易做到對每個人都特別對待。

至於師兄問原因,可能真係文化差異😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 24/5/2021 18:03 發表 查看引用來源
而加香港人好少會真誠地交心!
師兄能夠遇到是你的福氣!
仲能夠keep住聯絡更加難能可貴!
恭喜師兄👍🏻
係,師兄講得好啱,阿星好有福氣,幾位女伴其實都好照顧人生路不熟嘅阿星。佢哋肯唔介意阿星傻更更就更加難能可貴😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆