上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  889.3k

引用:
原帖由 boar36 於 9/10/2021 12:43 發表 查看引用來源
星爺,寫好了   又來鳥  ........ (補返第 136 話)  金翅要行多一步鳥!!

麻子梨花又帶雨
英雄目見亦猶憐
問君於心何太忍
手口並用去安撫
再施良策來對應
好讓伊人得釋懷 ...
師兄越寫越犀利鳥😬

引用:
原帖由 boar36 於 9/10/2021 14:10 發表 查看引用來源

星爺啲故事都喺越寫越精彩啦
都係有師兄支持先有嘅😬

引用:
原帖由 boar36 於 10/10/2021 08:38 發表 查看引用來源
必定十卜啦,硬住嚟睇,越睇越硬 ...... 非常過癮 :-)
師兄講呢啲,有人捧場就梗係要落力寫啦😬

星期一嘅決心,第137話~

Abby CXXXVII

阿星同麻油味Abby對望咗一陣,一陣咁多啫,然後輕輕錫下佢個咀仔,麻油味Abby都微微嘟起咀嚟迎接,阿星再錫去鼻尖,慢慢錫到去雙眼,麻油味Abby即刻擰側個頭避開,然後用稍微變得沙啞嘅聲線話:「眼淚污糟呀!」識得出聲,即係話整件事情嘅方向係一個有趣嘅方向發展,而且係順住個形勢,會令到阿星同麻油味Abby更加親蜜啦。咪住先,阿星仲有兩個星期就離開榴槤國,唔係諗住留低件蘇州屎等人地日掛夜掛咁衰下話?呢個時候去到咁入,你仲同阿星講呢啲?

阿星將麻油味Abby塊面扶番正對住阿星,然後同佢講:「你嘅全部都唔污糟,仲好靚添。」你睇,啲男人為求一入,咩嘢說話都講得出口,完全唔怕令人作嘔。阿星講緊呢番係男人喺呢啲情況下都會講嘅說話之餘,小星星趁麻油味Abby陶醉緊嘅時候乘機郁一郁,麻油味Abby即刻睜大一雙美麗嘅眼睛望住阿星,阿星就好頑皮咁話:「小星星都同意阿星所講㗎!」然後同佢眨眨眼,再郁多兩下小星星。

「咦~你好肉酸呀!」係咩係咩?點解阿星硬係覺得你句說話入面嘅深層意思唔係咁嘅?查實大家知唔知頭先麻油味Abby點解會流眼淚索鼻涕遮住面呢?大家有冇遇過啲女伴本身都比較斯文同埋纖細,冇咩試過啲太大嘅衝擊嘅呢?當衝擊太大嘅時候你又知唔知女伴會有咩嘢反應?麻油味Abby啱啱就係呢個問題喇。你話阿星點可以唔好好珍惜呢次機會,好好愛惜佢,同時又滿足埋阿星嘅大男人慾望呢?

正所謂:

四目交投來親近
扭盡六壬悅妹子
伊人內心滿歡喜
出奇不意星斗動
憐香惜玉尤窩心

金翅氹死女鳥!
(待續)😬

引用:
原帖由 r6654c 於 11/10/2021 11:04 發表 查看引用來源
早晨,星爺,有得睇故事,一定追下去😛
早呀r師兄,師兄們捧場,阿星一完努力😬

圓規嚟啦,阿星寫啦,第138話~

Abby CXXXVIII

阿星當然有問阿麻油味Abby感覺如何,仲頂唔頂得順,先再次同佢親蜜啦。點講都好,照顧女伴嘅感受係兩個人親蜜嘅時候一定要做嘅。自己爽?好容易啫,攞本鹹書或者開套AV然後關埋房門就可以自己搞掂,唔使靠女伴;依家講緊嘅係兩個人嘅互動,要雙方互相配合,互相照顧,互相愛護先可以逹成,同自己一個人揾五姑娘(如果你有本事嘅話,十姑娘都唔阻止你)嘅境況完全係兩回事。

麻油味Abby再次攬住阿星條頸,準備迎接阿星新一輪嘅深入。有咗上一次嘅經驗,麻油味Abby知道深入嘅衝擊同刺激程度,知道呢種自己從未試過嘅感覺會有好大嘅負荷,知道特別嘅感受係需要付出相對嘅代價。阿星再次錫下麻油味Abby嘅咀,準備再次令佢用手背掩住咀仔都掩唔住果種衝擊帶嚟嘅快感。

就好似頭先阿星所見,麻油味Abby對深入嘅衝擊承受度不高,阿星深入之後大概唔夠一分鐘左右,眼淚就開始流出,而麻油味Abby嘅小口,亦都越嚟越濕潤。大家可能對愛與痛的邊緣呢個概念比較模糊,點解會喊住嚟濕,阿星真係冇玩壞咗麻油味Abby,平時阿星同女伴們都係咁樣玩,並冇特別玩得太瘋狂,亦冇頂得太深入,更加冇唔錫住佢嚟玩,麻油味Abby有咁嘅反應,應該都係同佢本身唔係太多伴侶有關。不過呢啲咁正經嘅問題,留番正經嘅時候先問,依家做埋啲唔正經嘅正經嘢要緊。

阿星靜止嘅深入,令到麻油味Abby一路用手掩住個咀仔,唔俾果啲唔想叫出嚟但係始終漏咗少少出嚟嘅聲音走出嚟,而阿星呢,當然係喺微弱嘅月色之下睇住呢啲咁美妙嘅表情同動作,繼續令到麻油味Abby承受衝擊流眼淚啦。

正所謂:

親密合歡須互動
麻子準備迎活塞
英雄深知妹底子
按步就班毋急進
承受衝擊帶梨花

金翅要就住嚟鳥 !
(待續)😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 12/10/2021 07:07 發表 查看引用來源
師兄早☕😁😅😅
月師兄都早😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 12/10/2021 08:08 發表 查看引用來源
早呀師兄!好早update wor😉
早呀7師兄,打風啦嘛,早啲做嘢😬

又食晏囉喎,今日講多啲,第139話~

Abby CXXXIX

阿星同麻油味Abby嘅眼淚糾纏咗一段時間,微弱嘅燈光底下,望住麻油味Abby想叫但叫唔出聲嘅可愛模樣,聽到啲斷斷續續嘅依依唔唔聲音,感受佢另一隻手三番四次四圍抓嘢抓落阿星隻手腕嘅用力,阿星知道要嚟嘅嘢應該差唔多要嚟,只要阿星俾多兩錢肉緊頂入少少,就會有美麗嘅畫面俾阿星睇。

之但係阿星又真係幾憐香惜玉,麻油味Abby雖然平時幾強勢,俾阿星責住之後阿星由上而下望住佢又真係幾柔弱,始終佢都係一個女仔,喺床上面都係任得阿星舞。

阿星深入少少,麻油味Abby個頭抬高少少;等阿星再深入少少,麻油味Abby連腰背都向上弓起,腰以下弓起咗嘅空間,足夠阿星穿過雙手去攬住佢嘅纖腰,將佢再抬高少少嚟就番呢個體位。呢個體位,將小口入面嘅敏感嘅一點稍為抬高,等小星星能夠更加容易接觸到呢個咁敏感嘅小點點。

麻油味Abby繼續用手背掩住咀仔,發出一啲鬱悶嘅聲音,而麻油味Abby嘅腰就越弓越高,睇嚟只要阿星俾多兩錢肉緊就有戲睇。原本麻油味Abby遮住小咀嘅手,因為被深入而忍唔住變成雙手都放咗落嚟揸住張床單搏命咁扯,而佢嘅小口,亦都夾到小星星非常之緊,簡直可以話係想將小星星夾斷;阿星同小星星,都因為麻油味Abby嘅可愛反應而開始倒數,喺小星星冇著衫,女伴又唔肯定會唔會出事嘅情形底下,阿星都真係唯有做出呢個咁嘅舉動。呢個舉動,查實真係平時阿星唔會做,唔想咁做,亦都唔多識做,喺見到麻油味Abby有輕微抽搐嘅動作底下,阿星知道小星星都差唔多要星塵爆發,準備帶番小星星出嚟,等佢啲星塵暴爆發喺麻油味Abby平坦而且因為向上弓腰而展現馬甲線嘅纖腰上面。

有時候人就係咁,就算你點樣努力去籌劃,點樣努力去實行,點樣努力去因應情況而修正,都總會有一樣嘢係你點樣都冇辦法控制嘅。

正所謂:

幾番激烈糾纏間
伊人徘徊頂峰邊
身軀繃緊動作異
小星深入難抽離
運籌帷幄有遺漏

金翅核爆鳥!
(待續)😬

大風吹,將麻油味Abby吹出嚟~[attach]40060882[/attach][attach]40060883[/attach][attach]40060884[/attach]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆