上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  889.4k

圓規帶俾我哋風雨,阿星同麻油味Abby翻雲覆雨,第140話~

Abby CXXXX

呢樣嘢,就係外來嘅人為因素,對方點樣諗,會點計劃,點樣實行,係冇辦法可以預期嘅,well,少少啦,都有蛛絲馬跡可以睇到,聽到,感受到嘅,如果你心細嘅話。唔好怪阿星呢啲時候個心咁粗,啲血去哂小星星度,阿星係得番咁上下咋。阿星正準備帶番變得隨時隨地都可以爆發星塵暴嘅小星星出嚟嘅時候,麻油味Abby繞住阿星個冇乜肉嘅蘿柚嘅雙腳唔單止冇放鬆俾小星星走番出嚟;雙反,佢嘅一雙充滿線條同彈性嘅雙腳勾得阿星更加之實,直頭可以話係同阿星角力咁緊要,而原本揸住床單嘅雙手亦都提高勾住阿星條頸,坐咗上嚟阿星度搏命咁扭動腰肢,令到原本已經面臨星塵暴爆發邊緣嘅小星星更加受壓。

阿星正想同佢講『小星星唔掂啦,就嚟會爆發星塵暴,你俾佢返出嚟先啦』嘅時候,佢竟然將佢嫩滑嘅小咀印咗落阿星個咀度,唔俾阿星講嘢,然後再用佢年輕嘅34D壓實阿星嘅冇乜肉嘅心口,再繼續搖擺佢條唔知有冇23吋嘅健美腰肢嚟壓榨小星星。阿星就係咁,因為一隻麻油味嘅人肉鎖,完全封鎖哂任何嘅退路,仲要主動加重刺激,令到小星星完完全全被温暖包圍,夾嘅力度時大時細,小星星根本毫無還擊之力,被一個美麗年輕,身材惹火,主動壓榨嘅女仔所擊倒。星塵吐盡,小星星開始縮水,阿星都已經抖緊大氣。

你話啦,任你有通天本事,計劃得點好,點樣確切執行,有時候都並唔會如你所願。麻油味Abby攬實阿星,阿星又攬實佢,兩個人四隻胸,咁阿星嘅少少胸肌都係胸吖,四隻胸互相貼到實一實,而兩個人連接嘅地方就濕淋淋,攬住一齊抖大氣的確係令人非常之爽快嘅感覺,而且攬住嘅係一個對你仰慕,將你當係佢父親大人一樣崇拜嘅美麗女孩呢。喺阿星陶醉緊嘅時候,個人突然醒一醒,知道今次小星星搞大咗,咁點算呢?阿星望住麻油味Abby,佢又用佢一雙美麗動人嘅雙眼望住阿星。呢個時候阿星只能夠吞吞吐吐含含糊糊結結巴巴咁就出咗三個字:「射咗入去添!」Well,應該係5隻字嘅,不過當時阿星個頭腦啱啱先由小星星度返嚟,係咁上下。

麻油味Abby望住阿星,然後開聲:「我冇食藥呀!」咁即係點?相隔咁多年,阿星又要做爸爸?

正所謂:

歡愉樂章奏上腦
麻子施展人肉鎖
鴛鴦羡仙水交融
個不留神星爆瀉
安全措施皆欠奉
此情景況何以堪

中出鳥,夾埋金翅大檸樂鳥
(待續)😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 12/10/2021 16:26 發表 查看引用來源

仲有呢?😌😁😁😁
仲有?😬[attach]40060887[/attach][attach]40060888[/attach][attach]40060889[/attach]

引用:
原帖由 cx829 於 13/10/2021 09:26 發表 查看引用來源

now the real story begins lol
The real clumsy story of ah Singh 😬

引用:
原帖由 r6654c 於 13/10/2021 12:24 發表 查看引用來源
星爺,一定有辦法的😛
辦法都並唔係話冇嘅,不過當時諗唔到啫😬

打出咗風,阿星都要出少少,第141話~

Abby CXXXXI

麻油味Abby將佢個頭埋咗喺阿星條頸度,用佢個下爬貼住阿星嘅膊頭,然後細細聲咁喺阿星耳仔邊話:「我應該呢兩日嚟M啦,傻瓜!」呢句傻瓜真係叫得好聽,令到阿星好似真係變成一個傻瓜咁,又係嘅,如果阿星唔係一個傻瓜嘅話,又點顯得呢個女仔咁精明呢?

喺阿星感覺到如釋重負嘅時候,麻油味Abby再次細細聲喺阿星耳仔邊開聲:「我咁樣,你會唔會覺得我好隨便呀?」唔會啦下話,你除咗望住阿星果陣之外都冇乜望其他人啦,阿星就話四圍昅女仔啫。後面果句,就梗係唔會講出口啦,唔使阿星教下話?如果你連後面果句都講埋出嚟,咁你真係要好好反省下究竟點解你會令到女仔嬲嬲豬喇。

阿星摸下麻油味Abby嘅頭髮,然後輕輕咁錫咗佢一啖,麻油味Abby亦都好順服咁迎接,你話如果呢個係阿星老婆,阿星應該唔會落到床去得邊。阿星其實都好好奇,究竟麻油味Abby睇中阿星啲咩,就算喺佢面前同Miss Tang咁樣恩愛,佢都仍然對阿星咁有興趣。不過呢啲嘢,都係唔問好過問,一嚟問完之後都要再次錫番佢嚟表示多謝支持,二嚟如果問到啲敏感話題例如要阿星娶佢做老婆咁,都真係好難答佢,到時應承又唔係,拒絕又唔係,你叫阿星如何是好呢?所以都係唔問好過問。

不過就算阿星唔問,以麻油味Abby一個咁聰明醒目嘅女仔,點都會有啲話題涉及呢個咁敏感嘅題目。正喺阿星喺度諗緊嘅時候,麻油味Abby終於開聲:「我將來可唔可以去香港揾你?」結咗婚就收心養性啦,唔好好似阿星咁,鹹鹹濕濕啦。「將來我都想見到你!」將來見到攬唔到錫唔到,徒添傷心,唔好啦。通常講親啲咁傷感嘅話題,都唔係真係咁輕鬆囉,麻油味Abby嘅眼淚一滴一滴咁滴落阿星個膊頭同心口,你話啦,啲咁嘅情況,你忍唔忍心?

正所謂:

得悉紅潮將降臨
如釋重負輕如燕
兩人沉醉溫存間
言談互相訴心聲
徒添傷感何太忍

金翅情絲難斷鳥 !
(待續)😬

重陽節,嚟倒數故事,第142話~

Abby CXXXXII

「好啦好啦,到時你嚟香港,阿星同你去飲咖啡啦,阿星最怕女人喊!」呢啲時候搣下佢面珠墩,輕輕力好啦,再用手指公抹下佢啲眼淚,就係最好嘅方法。但係你永遠都估唔到,一個女人如果要氹你落搭,係非常之容易嘅。因為呢個時候,麻油味Abby講咗一句說話,呢句說話,令到阿星絕對有理由相信阿麻油味Abby係早有預謀嘅。

一個年輕貌美嘅女人如果要氹一個男人落搭本身已經非常之容易;而一個年輕貌美身材火辣仲要用佢爆炸性嘅身材完全裸露咁樣貼到你實一實嘅女人,就更加容易氹一個男人喇;而且如果呢個年輕貌美身材火辣擁有爆炸性身材完全裸露咁樣貼到你實一實,仲要係啱啱喊到梨花帶雨星見猶憐咁嘅款嘅女人,你仲想同佢say no,除非你真係唔中意女人啦,都~~~會有惻隱之心啩?

所以一個咁樣嘅女人喺一個愛女色嘅健康男人面前,個男人如無意外應該或者可能有機會都走唔甩,一定會應承。阿星同大家一樣,都係一個普通人,都係一個鹹濕佬,仲要係一個叔叔,對住一個同自己年紀差一大截嘅美麗女孩,係好難抗拒嘅。講咗咁耐,阿星都只係想講,阿星中咗佢伏,其實都好平常啫。

麻油味Abby究竟做咗啲乜,講咗啲乜,令到阿星會覺得自己中咗伏呢?

咪就係咁囉:喺阿星輕輕搣咗一下麻油味Abby個面珠墩一下之後,原本流住眼淚,索緊鼻涕嘅佢,竟然笑咗出嚟,然後話:「我知道阿星你最好嘅,所以個個都咁中意你!」然後小口夾咗小星星一下。你冇聽錯,係佢濕潤嘅小口夾咗小星星一下。

正所謂:

梨花帶雨來提問
英雄憐憫作回應
伊人破涕顯笑靨
小星傳來壓迫感
查實計謀一部份

金翅中伏鳥!
(待續)😬

引用:
原帖由 anthonychan 於 13/10/2021 15:04 發表 查看引用來源
Abby 應該係星星最愛
阿星遇過好多位令阿星難忘嘅女伴,大家都非常之特別,每位都係阿星嘅最愛😬

引用:
原帖由 cx829 於 13/10/2021 17:35 發表 查看引用來源

hahaha she called you a 傻瓜. so SWEET lol reminds me of my story.
now there should be at least a round two in this "gathering"
Don't we all fall for those little tricks like this one? Men are but a simple animal 😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 13/10/2021 19:58 發表 查看引用來源
之後仲有下再深入Abby呀師兄?
深入咗一晚咁大把囉😬

引用:
原帖由 boar36 於 14/10/2021 08:57 發表 查看引用來源
早晨  星爺,寫好了   又來鳥 ........ (先補第140話) 中出鳥,金翅大檸樂鳥!!

歡愉樂章奏上腦
麻子施展人肉鎖
鴛鴦羡仙水交融
個不留神星爆瀉
安全措施皆欠奉
此情景況何以堪 ...
原來仲有一種鳥叫做中出鳥😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆