上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  889.4k

引用:
原帖由 boar36 於 14/10/2021 11:51 發表 查看引用來源
慢慢來,仲有好多鳥未出!早兩日重新安裝電腦系統,好多鳥 missed,會陸續補返!!
師兄真係越來越多鳥😬

麻油味Abby最終話,第143話~

Abby CXXXXIII

知唔知男人最悲哀嘅係咩?就係當你知道自己上咗當之後,小星星都仍然會抬起頭昂首闊步,準備迎接下一次嘅挑戰。阿星俾麻油味Abby夾完真係哭笑不得,小星星抬起頭,喺麻油味Abby嘅小口入面再一次挻起胸膛企硬,硬到一個地埗,麻油味Abby望住阿星似笑非笑咁,然後話:「你整喊咗我兩次,要補番兩次俾我嫁!」

就係咁,阿星臨出發去旅行之前基本上係攰到冇法子,而且係瞓到好晏先起到身,開眼嘅時候,麻油味Abby係瞓到披頭散髮,成隻女鬼咁,原諒阿星咁直接,就算一個女人平時有幾迷人,翻雲覆雨咗一晚之後,如果仲可以好整齊咁樣瞓喺你旁邊,你要小心佢係咪成睌冇瞓過,同埋點解佢仲好體力過你,劇烈體力勞動之後都仲可以唔瞓,花咁多時間執好啲眼耳口鼻嚟對住你。

麻油味Abby枕住阿星條手臂,同阿星兩條肉蟲冚住一張薄薄嘅毛巾,望住佢熟睡嘅美麗面貌,聽住均勻嘅呼吸聲,感覺住佢成熟而性感嘅胴體緊貼住阿星,小星星再次忍唔住蠢蠢欲動。小星星太過頑皮,搞搞下始終搞醒咗沉睡中嘅麻油味Abby。

矇住雙眼望阿星嘅麻油味Abby又有另一種風味,佢用手輕輕將毛巾拉過去遮住心口,然後用好甜美嘅笑容嚟同阿星講早晨。阿星望住佢,望住佢用手同毛巾遮住嘅地方,查實一張咁細張咁薄嘅毛巾,點遮都遮唔哂,越遮,越多遮唔到嘅地方。麻油味Abby望住阿星,當然望到阿星喺度睇乜,佢即刻開聲唔俾阿星睇,但係就冇離開過阿星嘅手,繼續枕住。

就係咁,今日嘅行程係同麻油味Abby繼續喺床上面纏綿,直到下午送佢落去揸車返屋企,上車前點都有啲攬攬錫錫嘅動作,不過真係有唔捨得,攬咗錫咗好耐先大家放手俾佢上車。阿星出發前收到麻油味Abby嘅兩張相,話俾阿星知佢啱啱行出去花園就落大雨,最後淋濕咗變咗落湯雞。張相阿星好好保存,或者第時有機會可以再見面嘅時候攞出嚟緬懷下。

一個星期過去,見返女伴們嘅最後一星期,阿星都有好好同大家告別,最唔捨得嘅,應該係阿星,大家對阿星嘅照顧,就連Erieann都專登入嚟首都陪阿星幾日,臨走嘅時候雖然唔出聲,但係阿星知道,最掛住阿星嘅一定係佢。大家各自都揾到新方向,朝住更加好嘅自己努力,雖然阿星冇咗喺佢哋身邊嘅機會,但大家仍然會有聯絡,知道大家嘅近況。

麻油味Abby前年以公司榴槤國派遣職員身份嚟探阿星,當然,大家只係見個面,飲杯咖啡,互望咗一輪,最後都係笑笑講再見。見到佢努力不懈嘅窈窕身影,阿星希望佢一切順利。

正所謂:

麻子向星討賠償
兩人纏綿夢三杆
臨別依依難捨離
忽來兩幀肉感照
衣衫盡濕顯玲瓏
英雄珍惜好收藏
公事來港見一面
寒喧一番樂懷緬

金翅曲終人散鳥 !

(Abby 全文完)😬
[attach]40061133[/attach][attach]40061134[/attach][attach]40061135[/attach][attach]40061136[/attach][attach]40061137[/attach]

引用:
原帖由 柒七仔 於 15/10/2021 08:01 發表 查看引用來源
早呀師兄!大家依依不捨的一晚!
下位主角會係邊個呀?
下一位角色,等阿星寫埋先出啦😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 15/10/2021 08:41 發表 查看引用來源

某見到…最後一臉😭😭😭
大家都遲到😬

引用:
原帖由 r6654c 於 15/10/2021 10:35 發表 查看引用來源

早晨,星爺,,會否再放一次😛
放😬

引用:
原帖由 cx829 於 15/10/2021 10:45 發表 查看引用來源

are there pictures to this post? cant see them
Hoho, everyone missed out the pics😬

爆多次~[attach]40061168[/attach][attach]40061169[/attach][attach]40061170[/attach][attach]40061171[/attach][attach]40061172[/attach]

嚟多次~😬
[attach]40061173[/attach][attach]40061174[/attach][attach]40061175[/attach][attach]40061176[/attach][attach]40061177[/attach]

引用:
原帖由 r6654c 於 15/10/2021 15:53 發表 查看引用來源

好彩睇到鳥,星爺真是有求必應😛
師兄過獎,幾時到師兄分享下故仔?😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 15/10/2021 16:02 發表 查看引用來源

👏👏👏🤗最後果張😏有冇多D野睇?
邊得嚟咁多嘢睇,留返少少幻想空間😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆