那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
12  889.6k

回覆 31# star_platina 的帖子

師兄, 我喺discuss 果時已經追看你嘅post, 加油!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-4-30 11:36 發表 查看引用來源

係喎,點解當時阿星唔識咁講呢?真係笨😬
通常都係話急尿... 咁就可以強行入屋... 😆😆

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-2 12:53 發表 查看引用來源
Cassy VI

升降機返到落地面,門打開之前,阿星即時縮開一雙鹹豬手,而Cassy都即刻好自重咁企返直扮冇事。查實都凌晨一點幾,大堂一個人都冇,冇人等升降機啦。Cassy望下大堂,然後㩒返19樓,升降機門關上之後,佢又再次埋嚟用手勾住 ...
Cassy 玩到咁大... 飲尿!

Nice update

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-11 17:35 發表 查看引用來源
早收工,結局咗Cassy嘅故事先~

Cassy XXIV

「入面等!」呢句說話嘅意思何其多,Cassy聽到之後不自覺咁笑咗出嚟。阿星除衫好快嘅,三爬兩撥已經衝咗入厠所開埋花灑,但係典解等咁耐啲水仲係凍嘅?喺阿星仲用緊手喺度試緊水温嘅時 ...
期待下一個主角出現…

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-12 07:17 發表 查看引用來源
晨早流流,介紹一下故事入面嘅第二位女角先~

Elly I

第二位出現嘅同事係財務部經理Elly,阿星入過佢幾次~~個房,同佢同埋Cassy三個人商量有關銷售報價嘅收費設定。阿星見Elly用英文同阿星傾計,而同Cassy傾計嘅時候就會用佢哋 ...
Morning 師兄, nice update!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-14 18:25 發表 查看引用來源
又到星期五,又收工,又寫多段happy Friday~

Elly X

Elly一路望住阿星,Cassy喺呢個時候亦都瞓咗喺阿星隔離,兩個美女瞓喺阿星嘅一左一右,你話如果阿星雙手自由嘅話,又點會由得佢哋瞓喺度?阿星郁郁雙手,望望Cassy,又望望Elly,跟住 ...
星師兄上咗”陪瞓”啦…
😆😆

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-14 21:58 發表 查看引用來源

陪咗佢兩個瞓😬
跟手仲要上正式培訓…
夜晚又再上陪瞓…
真係日訓夜瞓…😆😆

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-18 08:07 發表 查看引用來源
又到星期二朝早,今日寫一段刺激嘅,大家睇完硬咗要多得阿星唔少~

Elly XIV

知唔知阿星擰轉頭果一刻睇到啲乜?阿星睇到阿Elly雪白嘅瓜子面紅都面哂嘅樣,然後望向下面先望到Elly嘅衣著。唔係呀化?頭先阿星你唔係話佢除衫咩?頭 ...
好吸引喎, 星師兄!

回覆 472# star_platina 的帖子

阿星師兄, 其實你會唔會覺得當地女仔對性係好開放?

究竟有乜嘢原因會係咁?

前往最後回覆