那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
10  889.5k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-4-29 09:45 發表 查看引用來源
Cassy II

食完個迎新飯,阿星一於好少理,同項目經理兩條友去整返支飯後煙先。阿Cassy見阿星兩條麻甩唔直接返上公司,就好奇地問阿星去邊,阿星冇出聲,只喺褲袋入面攞咗包煙出嚟喺銷售經理面前揚一揚示意,佢跟住哦咗一聲,粒聲 ...
咁主動飛埋來,星師兄食唔食呢…?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-9 07:14 發表 查看引用來源
今朝天氣濕濕,阿星都鹹鹹濕濕~

Louise XX

查實尋晚三英戰吕布,大家勢均力敵,雖則話佢哋三個冇贏,阿星亦都冇輸,但係打一場硬仗,又點會冇損兵折將呢?三英同吕布都損傷慘重,首先講下三英,三位英雌各自流水不斷,喺阿星雙手嘅指功 ...
係咪會四打一再加女子混戰呢…?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-15 17:04 發表 查看引用來源
又收工啦,又鹹下先~

Erieann X

Erieann係一個好識得享受情趣嘅女人,睇佢一身名牌,食好西,飲靚酒,住酒店貴賓房,阿星估佢工作以外亦都係一個有錢人,唯一令到阿星意外嘅就係佢錫咀嘅技巧竟然咁拙劣。阿星估計應該係啲男人太竉 ...
維納絲坐響貝殼上面… 畫面好正。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-15 21:08 發表 查看引用來源

得唔得呀師兄?係咪有畫面出咗嚟呀?😬
好得啊,直情身歷其境一樣。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-20 12:32 發表 查看引用來源
父親節食飯,特別寫多段~

Erieann XXII

以阿星熟悉Cassy嘅身體,咬埋耳仔用埋條脷嚟穿耳窿穩陣,包保一定到頂。阿Cassy同阿星研究過佢有幾多個敏感帶,耳仔後頸35F小腹小口小菊花呢啲唔講,連隔勒底側腰腳趾罅呢啲隱藏地方都 ...
兩個都鷄飛狗走… 唔通要自娛…?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-9 07:47 發表 查看引用來源
最終話~

Gina XXXXI

弟弟被妹妹吞噬
星星搞到發軟蹄

英雄嘅故事,通常都有一個大團圓結局,主角勝利歸來,贏得美人,殺死敵人,統領眾人,羨慕死人。可惜,英雄嘅故事未必都係圓滿嘅故事,星將軍嘅故事,就係一個好例子。喺星將軍嘅 ...
睇來六打一都唔係幾盞…

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-20 17:04 發表 查看引用來源
唔濕唔得嘅第28話~

Abby XXVIII

就喺Miss Tang呢個美麗嘅女巫喺度同小星星呢個狂戰士進行緊解甲儀式嘅時候,阿星個唔爭氣嘅手機再次響起。邊個咁夜仲打嚟呢?呢啲咁嚴肅嘅關節眼,你叫Miss Tang點停落嚟呢?阿星唯有抽身由 ...
點解我好似睇到似捉姦咁…?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-30 10:37 發表 查看引用來源
公主😬
我一定係跟甩左。 我諗唔到到邊個係公主…

雖然我都係睇唔到相。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-30 12:55 發表 查看引用來源

公主,唔一定長平,可以好凹凸不平嘅😬
身段很好呢。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-2 07:13 發表 查看引用來源
又係星期一,搏殺嘅日子,大家努力呀。第56話~

Abby LVI

麻油味Abby一聽到阿星催佢,又話自己好忙,表情現出一絲嘅失望,不過失望嘅神色只係一閃而過,並冇阻礙佢甜美燦爛嘅笑容,喺佢對筷子撩咗碗烏冬一兩下之後,佢終於開聲:「你今 ...
Abby咁奇怪… 冇理由想搶個正印來做架…

前往最後回覆