那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
14  889.4k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-18 17:45 發表 查看引用來源
又到收工時間,又係要搞搞震嘅時間~

Elly XVI

簡單介紹一下Elly,Elly係人妻,係人母,生咗兩個小朋友。老公唔知佢有被虐傾向,當佢係女神咁看待。有時Elly講嘢會帶有蔑視成份,阿星懷疑佢其實係變化性虐戀傾向,即係一時中意俾人 ...
Wow !天使魔鬼混合體

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-20 00:04 發表 查看引用來源
Elly篇嘅故事最後一章~

Elly XX

其實就算Cassy唔話著俾阿星同Elly睇,阿星都會求佢著嚟睇。當日阿星見佢買嘅時候都已經非常期待,不過Cassy話要等Elly收咗生日禮物之後先會攞出嚟玩,既然你咁想好姊妹開心先,阿星一定會配 ...
果段時間,師兄真係好忙吓,咁樣搞法,洗唔洗補補身?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-20 02:30 發表 查看引用來源

阿吉貓,故仔梗係咁講,阿星邊有咁勁,睇完笑下就好😬
梗係明,呢個板,睇完咪笑吓!

但可能有些Ching 睇完要射吓🔥🔥🔥

引用:
原帖由 boar36 於 2021-5-22 09:06 發表 查看引用來源
嘩 , 正呀,睇嚟星哥散發出嚟嘅 '快樂蒙' 喺好堅嘅,令到 Miss Tang 徹底地醉了服了,要千方百計咁比你填滿佢心靈同肉體上嘅空虛與寂寞,星哥逃不掉鳥 ....... ...
有技巧地令淡淡湖水泛起漣漪

Quote - ‘keep in inside next time’ !

慢慢挑起女人慾望🔥

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-22 15:39 發表 查看引用來源

阿吉貓你唔好咁啦,分析阿星嘅語言模式,開眼催眠阿星唔多叻,所以當時只係令Miss Tang記得阿星呢號人物啫😬
唔算係分析呀

呢句,真係正!幾個字,可以改變女人嘅情緒、末來故事嘅發展

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-22 15:54 發表 查看引用來源

好多時大家都係因為一句說話而開心,或者憤怒,說話可以有好多方式表達同一個意思。運用7/38/55嘅技巧可以將內容扭曲而仍然可以令對方接受;而眼睛解讀線索就可以喺望住對方雙眼嘅同時讀心,知道對方嘅想法,根據當刻對方嘅 ...
Well said !比個like 你👍🏻

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-23 13:41 發表 查看引用來源

如果like,多啲入嚟捧阿星場就得😬
點可以唔捧場?你咁勤力出故事,我一入嚟又有嘢睇

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-24 07:41 發表 查看引用來源

阿吉貓你講到咁,阿星一定要努力回應啦。搞乜得你咁夜瞓?😬
你又知係夜瞓?

或者我喺地球另一邊🤔

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-25 07:17 發表 查看引用來源

估計阿吉貓喺GMT-8,阿吉貓係晏晝食飯睇阿星啲故仔;如果阿吉貓喺GMT+13,阿吉貓係一早起身即刻睇阿星啲故仔。咁阿吉貓係邊款?😬
只要係好故事,喺任何time zone 都會上來支持

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-26 17:38 發表 查看引用來源
又到收工時間,阿星又寫下嘢先~

Miss Tang XVII

Miss Tang係一個幾硬頸嘅人,阿星終於再次領教到。隻手仔凍到咁都仲要死撐同阿星走下場,好,帶你去Cassy平時同阿星去開果間酒吧等你受下先得!呢間酒吧係Cassy嘅朋友開嘅,老闆 ...
好勤力update 故事喎!辛苦晒!

前往最後回覆