那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
12  889.5k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-4-29 10:15 發表 查看引用來源

師兄,通常啲飛來嘅豔福背後都有好大抽嘢跟住嚟,免費嘅嘢係最貴,師兄睇落去就會明😬
絕對同意免費嘅嘢係最貴,所以有幾次係現實生活中,我都懸崖勒馬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-2 12:53 發表 查看引用來源
Cassy VI

升降機返到落地面,門打開之前,阿星即時縮開一雙鹹豬手,而Cassy都即刻好自重咁企返直扮冇事。查實都凌晨一點幾,大堂一個人都冇,冇人等升降機啦。Cassy望下大堂,然後㩒返19樓,升降機門關上之後,佢又再次埋嚟用手勾住 ...
條女尿都飲👏👏👏👏👏👏👏

引用:
原帖由 mr.manman 於 2021-5-2 19:51 發表 查看引用來源
cassy咁好玩 之後仲有冇得閒揾大家玩下呀?
我經驗呢種女,結咗婚之後會變咗另一個人,唔會再玩

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-2 20:57 發表 查看引用來源

你啱呀師兄😬
因為我老婆婚前都係咁😂

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-2 21:01 發表 查看引用來源

好嘅女人,只要係對你好,以前係點唔重要,重要嘅係依家同兩個人嘅將來😬
I love my wife, and I love her past.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-2 21:10 發表 查看引用來源
師兄你怎樣愛呢?🤔🤔😊😊
我愛我老婆及她的過去

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-2 21:13 發表 查看引用來源
她的過去你又知多少呢?我也不知道我一半的過去😅
不過~兩個人能在一起生活也是緣份,所以我沒有考究她的過去🙏
佢講晒佢荒唐的過去俾我知😏

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-2 21:21 發表 查看引用來源
哈哈~你一半真 坦白👍我另一半隻字不提從前,我也無謂問🙏
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-2 21:29 發表 查看引用來源

又唔好講係荒唐,經驗做就一個人,師兄愛嘅老婆係包括佢嘅所有,有以往嘅經歷先成就今天嘅老婆,佢嘅好,只有你先會明白,咁樣先寶貴。
係。佢的過去真係荒唐。有以往嘅經歷才成為我愛的老婆(性及愛方面)

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-3 19:57 發表 查看引用來源

文師兄,35F係阿星嘅手掌握唔哂嘅大小,而阿星嘅手掌,能夠單手握實個籃球。閃卡係阿星同女伴們嘅約定同回憶,冇辦法同師兄分享,故事可以,因為人名可以更改,望師兄見諒😬 ...
我老婆36D-E,我知F有幾大

前往最後回覆