上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
1.0k  889.4k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-20 15:42 發表 查看引用來源

暗湧同海嘯,都會有高潮😬
睇咗之前d閃咭,覺得點會冇樹發生過,一定有開心過的時間🙂

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-20 17:05 發表 查看引用來源

師兄唔好咁,人地俾相阿星啫,唔代表阿星影嘅😬
點都好,繼續追故仔😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-23 07:30 發表 查看引用來源
星期一流流,第97話~

Abby XCVII

阿星返咗屋企執嘢,下星期去放大假,臨離開榴槤之國都四圍玩下啦。雖則阿星前前後後出出入入榴槤之國都好多年,今次一條麻甩自己嚟做嘢,返到香港就冇咁自由自在啦,臨走之前梗係玩餐勁啦。阿星 ...
早晨,星爺,麻油味Abby,咁夜嚟搵你😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-22 23:13 發表 查看引用來源

咁遲㗎師兄,呢位係神秘角色,阿星曾經嘅最愛😬
星爺,到一萬大關再放過,都唔貨過份要求啦😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-23 08:59 發表 查看引用來源

一萬大關好快到😬
就是要快d睇到😛

回覆 9986# star_platina 的帖子

10000星爺,等睇你曾經至愛風采😛

回覆 10005# star_platina 的帖子

睇到鳥,好大乳啊😛

回覆 10028# star_platina 的帖子

早晨,星爺,星期二早上等睇故事😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-25 07:41 發表 查看引用來源
第99話~

Abby XCIX

麻油味Abby俾阿星一手捉住攬埋身邊拖咗入屋,全程一粒聲都冇出過,經歷咗啲咁突如其來嘅突發事件,仲邊出到聲吖。唔知大家有冇試過,經歷突發事件嘅時候通常都需要一啲時間去回復意識嘅,大概都係太突然,唔 ...
早晨,星爺終於睇到有一對一的情節了,小星星可一往直前😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-30 07:13 發表 查看引用來源
又係星期一喇,第102話~

Abby CII

麻油味嘅呼吸,隨住胸口均勻嘅起伏,表示佢已經進入阿星要佢進入嘅狀態。阿星都讚下佢咁乖已經進入深層狀態,跟住落嚟,就係要幫佢疏導壓力,同埋解開心結。過程嘅內容,當然係以問答為主,而麻油 ...
早晨,星爺被博懵要逆來進入啊😛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆