上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
1.0k  889.3k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-30 11:39 發表 查看引用來源

咁就死得,阿星蝕好多,賺好少😬
星爺,午間小讀,會唔會有故仔睇

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-30 13:43 發表 查看引用來源

師兄講到咁,阿星唔放又點得呢?😬
真黃大仙傳人有求必應😃

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-30 13:45 發表 查看引用來源
鹹鹹濕濕嘅第103話~

Abby CIII

嚴格嚟講,麻油味Abby喺阿星面前做任何嘅嘢,都係明益阿星,等阿星賺嘅。咁究竟麻油味Abby做咗啲咩,令到阿星連話都講唔到呢?

答案就係,麻油味Abby趁住阿星合埋眼喺度介紹自己嘅時候,乘機錫落阿 ...
小星星都話等了咁耐鳥,終於到我入隧道鳥😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-30 16:31 發表 查看引用來源

太多隧道入,已經好唔得閒鳥😬
星爺,麻油味你好似未入過,等睇好耐鳥😃

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-31 21:28 發表 查看引用來源

夜媽媽仲有冇人睇故仔呢?😬
有啊,如果再有閃咭就真是冇得頂鳥😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-31 22:24 發表 查看引用來源
第105話~

Abby CV

阿星同麻油味Abby鼻貼鼻,心口貼心口,大脾貼大脾呢個咁緊密嘅接觸大概維持咗有10秒咁上下,阿星唔出聲,麻油味Abby唔出聲,兩個人互相對望住大家都望唔到嘅對方,大家嘅呼吸都因為啱啱嘅錫咀而搞到比較急速,麻 ...
星爺心口被飛彈襲擊,要搵小星星反攻啦

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-1 07:20 發表 查看引用來源
星期三的激情,第106話~

Abby CVI

阿星呢啲咁仁善嘅人,點受得呢啲咁嘅折磨呢?即刻還以顏色,一邊用條三寸不爛去挑撥佢濕潤嘅紅唇,而雙手就再次以手指輕輕喺麻油味Abby嘅纖腰同肋骨遊走,再輕輕咁掃到去佢背脊度,手指掃過嘅地 ...
早晨,星爺,頭盤都食咗咁耐,主菜上得未😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-31 21:26 發表 查看引用來源

渡假嘅回憶太激情,一陣大家睇完會流鼻雪,所以冇登出嚟囉😬
星爺,睇下d激情嘢,人都有活力,証明自己不是一條咸魚😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-2 07:36 發表 查看引用來源
早晨呀各位,鹹鹹濕濕星期三,第107話~

Abby CVII

阿星又點會錫到耳仔就停落嚟令人咁冇癮呢?喺阿星個鹹濕咀嘅攻擊之下,麻油味Abby嘅一邊耳仔連耳背呀頸呀膊頭呀果啲已經全部俾阿星條脷整到濕哂,簡直連件背心仔嘅吊帶都濕埋 ...
早晨,星爺真是快活不知時日過😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-2 21:04 發表 查看引用來源

師兄有興致,阿星當然捨命陪君子,搞盡腦汁都要寫啦😬
星爺,真是深藏不露,師兄出乜,星爺對乜,😛😛😛😛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆