上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
1.0k  889.3k

回覆 8678# star_platina 的帖子

星爺,星期日有冇故仔睇😛

回覆 8681# star_platina 的帖子

星爺 21話昨日已放過鳥😀

回覆 8689# star_platina 的帖子

早晨,星爺,星期一要睇故仔啊😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-19 10:04 發表 查看引用來源
落雨濕濕,阿星就鹹鹹濕濕,第23話~

Abby  XXIII

唔得喎,阿星約咗Elly地,唔得閒喎。其實麻油味Abby係唔會因為你話唔得而由得你唔得嘅。佢第一時間將題目轉咗去銀行同公司之間嘅項目度:「咁聽日食個晏,我哋傾咗個項目先。」 ...
星爺,明晚可能要分上下半場先得烏😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-19 17:10 發表 查看引用來源
鹹鹹濕濕嘅第25話~

Abby XXV

Miss Tang其實好享受阿星用咀同佢服務,而且中意喺阿星用咀嘅時候抬高一隻腳,放喺阿星一邊膊頭,再用手指將小口稍微打開,等阿星喺濃密嘅叢林入面用脷好容易就揾到要親吻嘅重點,水源充足嘅叢林 ...
食過晚飯,又可以欣賞今日第三篇故事😀

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-20 07:53 發表 查看引用來源
落雨濕濕三號風球,第26話~

Abby XXVI

喺小巧輕盈嘅胸圍外面其實唔多揸到Miss Tang嘅30A,所以阿星轉戰小巧輕盈嘅30A上面緊扣喺兩點淺紅色上面嘅雙環,隔住厚厚嘅胸墊,仍然能夠好輕易咁揾到兩個環嚟把玩。Miss Tang由得阿 ...
早晨,星爺,小心墮樓乳外啊😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-20 17:04 發表 查看引用來源
唔濕唔得嘅第28話~

Abby XXVIII

就喺Miss Tang呢個美麗嘅女巫喺度同小星星呢個狂戰士進行緊解甲儀式嘅時候,阿星個唔爭氣嘅手機再次響起。邊個咁夜仲打嚟呢?呢啲咁嚴肅嘅關節眼,你叫Miss Tang點停落嚟呢?阿星唯有抽身由 ...
星爺,今次比捉在露台,今晚混合3人打走唔甩啦😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-21 07:19 發表 查看引用來源
天雨濕濕,乳雲蓋天嘅第29話~

Abby XXIX

真係有喺後悔話俾麻油味Abby知阿星住幾樓,而呢個衝鋒俠行動派又真係會記住。家下衝緊上嚟,等陣佢見到阿星同Miss Tang,雖則話私底下唔會尷尬啫,工作上唔知點樣面對大家好。Miss Tan ...
早晨,星爺,睇嚟麻油味Abby唔肯放過你,3人運動要開始鳥😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-21 10:24 發表 查看引用來源

查實果晚仲有一位參賽者嚟緊😬
星爺,够腳可以打麻雀😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-21 14:24 發表 查看引用來源

入咗就要用深入啦喎😬
星爺,等了又等,還未到油麻味,讀者都心急鳥!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆