上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
1.0k  889.4k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-21 15:06 發表 查看引用來源

故事嘅精彩之處,在於阿星同麻油味嘅攻心戰,佢都算係高汁女仔,有家底有學歷有見識作風大膽行動力夠,有優點一定有相對嘅缺點,而且麻油味並唔係好似其他女伴咁容易相信阿星。俾啲耐性啦師兄😬 ...
星爺,你是對的,對高汁女仕一定要跟住故仔睇😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-22 07:21 發表 查看引用來源
第32話~

Abby XXXII

阿星鹹濕嘅左手,慢慢穿過Miss Tang唔知有冇21吋嘅纖腰,由小背心嘅底部慢慢撫摸佢嘅馬甲線,一路輕輕咁沿住肚臍慢慢一吋一吋咁向上移。又係阿星嘅拿手好戲~~~慢。 慢,你係一種令到對方加快嘅技巧;就好似愛 ...
早晨,星爺,睇嚟點到要滿足咗Miss Tang先😀

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-22 11:02 發表 查看引用來源

可能係阿星滿足咗,Miss Tang都未夠皮😬
星爺,重有2位要你㗎,留力啊😀

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-23 07:15 發表 查看引用來源
星期五,努力埋今日,阿星就要努力啦,第35話~

Abby XXXV

Miss Tang嘅小口由剛才喺麻油味Abby面前俾阿星玩弄嘅時候都已經準備充足,濕潤非常,小星星喺Miss Tang嘅小手帶領之下輕輕咁就已經撐開咗小口嘅兩塊小瓣,小星星個頭受 ...
早晨,星爺,萬衆期待麻油味Abby,幾時參與活動😀

星爺,星期六有冇得睇新故仔😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-24 23:35 發表 查看引用來源

仲有床邊咬蔗,半邊燒鵝脾,車站便當等等,至於一般招式例如觀音坐蓮,老漢推車之類唔講😬
星爺,真是性學博覽,各招奇式,如數家珍,勁😛今日都會有新故仔😀

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-26 10:02 發表 查看引用來源

直頭太監騎馬啦😬
一定冇撚得頂啦,一個寫得精彩,一個撮要濃縮,甜故2大師😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-27 12:26 發表 查看引用來源
食晏食埋麻油味Abby,第43話~

Abby XXXXIII

同Elly,Gina地唔同,麻油味Abby比佢哋都要年輕,甚至年輕過Miss Tang,27歲對阿星嚟講係一個非常之遙遠嘅年齡,呢個年齡,以麻油味Abby嚟講,佢專注喺工作上面努力,冇去啲酒吧蒲,又冇去識 ...
一連追2集,又可以去食飯😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-27 14:06 發表 查看引用來源

師兄咁有心機一連追兩集😬
星爺,近期已習慣每日追故仔,今日早上比較忙,所以錯過早餐睇故仔,,又錯過了麻油味Abby,真是慘慘鳥,😀

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-27 18:17 發表 查看引用來源

師兄忙呢個係冇辦法嘅,阿星又唔會走咗去,長寫長有,師兄放心慢慢睇😬
星爺,故仔就話有得睇,閃咭一閃就過,😀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆