上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
1.0k  889.3k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-27 19:48 發表 查看引用來源

係?例如咁閃?😬
睇到鳥,星爺真好😀😀😀

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-28 07:47 發表 查看引用來源
第45話~

Abby XLV

阿星望住麻油味Abby,真係唔知好嬲定好笑,就放開攬住佢嘅雙手,同佢話:「阿星依家行啦。」講完就向住停車場大閘方向行過去。直到阿星行到去保安閘門前,先至擰番轉頭望住麻油味Abby嘅方向,向住麻油味Abby揮 ...
星爺,早晨,棋逢敵手,可能要出必殺技了😀

[quote]原帖由 iamfat 於 2021-7-28 11:32 發表 查看引用來源
9000....大關,無理由無好嘢分享 x10000000

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-28 12:29 發表 查看引用來源
既然係咁,舊爆重温~
星爺,可以再多D😛☺️☺️☺️

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-28 12:38 發表 查看引用來源

多啲咩呢?😬
舊爆重溫閃咭😛😛😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-28 14:44 發表 查看引用來源

例如爆下邊個舊角色好?😬
星爺,我有選擇困難症,不如人人有份大家開心😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-28 18:35 發表 查看引用來源

係喎,有選擇困難嘅話,隨機爆閃啦😬
好啊,有得睇就得,星爺做了門外看😛

[quote]原帖由 star_platina 於 2021-7-29 07:44 發表 查看引用來源
早晨流流,天色陰陰,個人都鹹鹹濕濕。第48話~

Abby XLVIII

呢啲咁嘅情況,阿星又除哂衫,仲要小星星喺度敲門,呢兩隻紋身蜘蛛精同鋼環白骨精都咁冷血唔理,由得阿星冇著衫褲剝光豬咁隔住玻璃趟門同小星星兩個企喺露台出面。紋 ...
早晨,星爺,門外看了又看,变了隻蛋家鳥了😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-30 07:19 發表 查看引用來源
又到星期五,努力埋今日就可以休息啦,加油呀!第51話~

Abby LI

尋晚果然好累人,身體上嘅節制,都唔及得上精神上面嘅折磨。有得睇冇得摸已經非常之慘,仲要等佢兩個冲完涼冲得一乾二淨先出嚟開門俾阿星。你兩個爽完冲完涼喺度 ...
早晨,星爺,終於明白咗人形玩具的惨况了😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-30 12:53 發表 查看引用來源
第52話~

Abby LII

尋晚咁樣俾人玩,你話返工邊會有精神呢?Elly見到阿星烏眉瞌睡咁,問阿星做咩嚟,係咪尋晚玩得太厲害,阿星點敢話俾佢知尋晚俾兩隻蜘蛛精白骨精折磨呢?一陣佢唔忍心,話俾阿星抖,唔嚟阿星度,咁咪心痛死阿星?所以一 ...
星爺,小星星今晚又要去一打三,要努力😛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆