上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
1.0k  889.3k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-30 17:56 發表 查看引用來源
放工啦各位,第53話~

Abby LIII

阿星去到嘅時候,麻油味Abby已經企星喺門口度左望右望,好似望夫石咁等緊阿星。用望夫石嚟形容,又好似不盡不實,因為佢唔係阿星老婆,亦都未曾同阿星有任何密切嘅關係,唯一係尋晚喺室外停車場度 ...
星爺,幾時先同麻油味Abby玩深入,頸都似長頸鹿個條鳥😛

星爺,星期六有冇機會睇到新故仔😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-31 15:05 發表 查看引用來源
應師兄要求,第50話~

Abby LIV

食個晏啫,榴槤之國食晏可平可貴,但係由於阿星公司附近嘅食肆除咗食貴嘢同快餐店之外,都唔係太多選擇,最後都係行入去呢間花園烏冬度食碗烏冬算。花園烏冬係魚生國一間連鎖快餐烏冬店,你入去同 ...
星爺,今晚去食下烏冬都好,冇麻油味Abby伴食,都可以自己加麻油😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-1 12:41 發表 查看引用來源

咁樣阿星出多啲,師兄幫手寫多啲😬
今日星期日都想麻煩星爺寫故仔😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-1 18:29 發表 查看引用來源
再次順應師兄嘅要求,第55話~

Abby LV

烏冬店內,麻油味Abby坐喺阿星對面,一路望住阿星笑一路食烏冬。佢食烏冬並冇食到“雪雪”聲,食得非常斯文;不過佢就食一啖烏冬就望下阿星,望多兩望就問阿星做乜望住佢。小姐,你唔望住阿 ...
星爺,又有得睇,真好😀😀😀

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-2 07:13 發表 查看引用來源
又係星期一,搏殺嘅日子,大家努力呀。第56話~

Abby LVI

麻油味Abby一聽到阿星催佢,又話自己好忙,表情現出一絲嘅失望,不過失望嘅神色只係一閃而過,並冇阻礙佢甜美燦爛嘅笑容,喺佢對筷子撩咗碗烏冬一兩下之後,佢終於開聲:「你今 ...
早晨,星爺,鐘意定唔鐘意點答,應該難唔到已達咸濕神級的人😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-2 14:51 發表 查看引用來源

好明顯阿星諗得非常之多,非常之詳盡,非常之鹹濕😬
星爺諗還諗,都要答架,又可以學吓嘢先😀

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-3 07:09 發表 查看引用來源
今日又係濕濕地,第59話~

Abby LIX

阿星返上公司,見到Elly一路望住阿星行入嚟嘅門口,一路望錶,一望到阿星行入嚟,都唔顧得儀容,即刻打個短訊俾阿星問:「你咁耐先返嚟,掛死人啦!」係嘅,今日又冇同Elly Cassy地食晏,等佢哋兩個撑枱 ..
早晨,星爺,今日單挑紅衣法王,可以為所慾為,專心享受法王名器😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-3 12:11 發表 查看引用來源
食晏啦,一路噴飯一路睇。第60話~

Abby LX

Elly今日著乜?一對黑珍珠耳環,面上淡淡嘅胭脂加上淺紅色嘅唇膏,簡單露肩包頸奶白色一件頭短裙,露出雪白美麗冇乜拜拜肉嘅雙臂同埋一雙修長嘅白滑美腿,著住一對普通冇乜踭嘅白色涼 ...
茶水間被捉姦,😛😛😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-5 19:14 發表 查看引用來源
落雨濕濕嘅第67話~

Abby LXVII

阿星揸住桶啤酒,真係唔記得點樣穿過啲慕名而嚟睇Gina打碟嘅人,行番入去貴賓房度。一嚟個謎團未解開,阿星冇辦法正常思考;二嚟阿星俾呢個人迷得一陣陣,頭先攬完,依家又見到,啲眼神接觸仲要有千 ...
下午話唔嚟,但又自己走嚟,星爺點都要玩下先😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆