上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
1.0k  889.3k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-6 07:16 發表 查看引用來源
星期五啦,雖然濕哂,不過努力埋今日就休息啦。第68話~

Abby LXVIII

Gina一路喺不速之客面前同阿星卿卿我我,搞到阿星非常之唔耐煩………應該係話搞到小星星非常之唔耐煩先啱。Elly見到Gina不停透過黑色小背心用蜘蛛嚟騷 ...
早晨,星爺,唔好食太飽個肚,一陣重有起碼三場大戰😂

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-6 12:03 發表 查看引用來源
第69話~

Abby LXIX

Elly返嚟嘅時候,得番佢自己一個,咦,Cassy呢?吓?走咗?Elly同阿星講,Cassy都係走啦,唔想見到阿星同Elly卿卿我我咁話。冇辦法啦,人地都已經開始新生活,唔通阿星仲咁唔尊重佢,強迫人地,嚟個霸王硬上弓咩?阿星睇嚟 ...
星爺 在倒數的日子裏,要珍惜每一個晚上😂

星爺教官,今晚重有冇閃咭?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-12 21:48 發表 查看引用來源

閃下Karry好冇?😬
有得閃重想點😛😛😛

早晨,星爺,錯過鳥晨早閃咭😃

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-13 09:37 發表 查看引用來源

典解阿星係咁放相都放唔到嘅😬
今日13号又是星期五😂😂😂

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-17 15:54 發表 查看引用來源
星期二晏晝,爆閃下先~
星爺咁都比我撞到閃咭,,真是今晚要買六合彩😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-18 08:47 發表 查看引用來源

頂吖,週身唔自在鳥都出埋咁抵死😬
估唔到星爺都會有唔自在鳥出現在身上

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-19 07:38 發表 查看引用來源
食飽飯啦,第94話~

Abby XCIV

餐飯正如阿星之前所感覺到嘅,食得好唔自在。究竟唔自在喺邊度,真係要描述下當時嘅環境先得。

厨房係連住飯廳嘅,一邊烹調,另一邊坐定慢慢品嚐,係一件非常之愜意嘅事。呢個厨房有一個部分專門 ...
早晨,星爺食得唔舒服,真是食龍肉都冇味😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-20 07:26 發表 查看引用來源
星期五,緩慢嘅第95話~

Abby XCV

根據麻油味Abby所講,父親大人同阿星係同一類人,不過阿星真係睇唔出父親大人除咗商業觸覺之外,阿星有啲咩似佢。老實講,如果阿星似佢多啲,搞下大生意咁,應該已經發咗,唔係依家一碌磨碌咁。

父 ...
早晨,星爺睇嚟你的承諾,會比麻油味Abby攪到破壞咗.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆