上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  887.3k

星期五咁靜焗,等阿星又講下故仔先,黃太第2話~

黃太2
黃太問咗好多次佢似唔似,阿星真係完全唔知佢講緊乜,講多兩講,佢終於開口問阿星:「你都唔知人地問緊乜嘅,我係問你我似唔似好淫呀!」 (I am asking you do I look sluty!) 黃太係講英文嘅,阿星同佢都係講英文交流。

係?邊度睇得出呢?況且淫嘅定義好難界定,出面啲人覺得淫嘅女人,可能喺阿星眼中係好平常喎。黃太應該係果啲唔受得人激嘅人,喺阿星一話睇唔出嘅時候,佢第一時間俾咗張好醒神嘅相俾阿星,相入面嘅黃太,同佢大頭相果張,同埋平時俾阿星睇嘅一兩張着住衫影嘅相唔同。黃太基本上仍然有着衫,但係眼神非常之誘人,而且一副戰鬥格,要同阿星打番場友誼波咁款。當然可能當時黃太根本唔係望住阿星,而係望住其他嘢。

黃太嘅眼神,話俾阿星知佢有一雙好淫蕩嘅眼睛,而且仲係唔止眼睛淫蕩,連全身都淫到冇法子。你問阿星點知?因為阿星同佢講咗句:「睇眼神就有少少咁啦,身體淫唔淫真係唔清楚。」咩呢?咁係吖嘛,阿星雖然話係一個觀淫…………觀人於微嘅人啫,都唔敢講話單憑一張相片一個眼神就判定人地夠淫啦嘛。而呢句無心之言所帶嚟嘅後果就係……………多咗好多黃太急於要証明俾阿星睇佢有幾淫嘅相囉。

查實女伴性向係點,對阿星嚟講好小事,只要同阿星傾得埋,有共同目標同方向就得。查實阿星好容易同人傾得埋,雖然阿星人多嘅時候唔多嘢講,但係人少少嘅時候就非常之好傾,而且醫卜星相樣樣都識少少,總會揾到共同嘅話題。阿星講到咁,大家都應該明白,黃太同阿星傾咗幾日,已經好急於想証明自己喇。
(待續)😬

回覆 10971# star_platina 的帖子

咁係咪好快同黃太深入了解呀,哈哈🤣

引用:
原帖由 柒七仔 於 22/10/2021 13:54 發表 查看引用來源
咁係咪好快同黃太深入了解呀,哈哈🤣
師兄講到咁,阿星係咪要快啲開估😬

又係星期一,精神爽利呀各位。第3話~

黃太 3

黃太係個咩人,其實阿星真係唔太清楚,喺阿星同佢講話佢眼神就有幾分淫蕩,但係裡面就唔敢講嘅幾分鐘之後,黃太傳嚟一張揸住一碌大星星嘅相。相入面嘅黃太,解除哂所有束縛,打出一對應該有32B嘅乳房,單住眼,笑瞇瞇,右手揸住一碌大星星。你問阿星點知佢係大星星?唏,大過小星星嘅咪係大星星囉,仲有長星星,短星星,粗星星同幼星星可供選擇添。

唔好講呢啲,講番黃太。阿星望住一張咁樣嘅黃太相,真係搞到小星星都忍唔住想抬高頭嚟望下究竟阿星睇到啲乜。黃太係一個比較骨感嘅女人,以佢嘅年紀嚟講,身材算係保養得好好;瘦啲嘅人睇落係會令人感覺年輕啲,但係去到再老啲嘅時候,瘦又會令人覺得又老又瘦,真係要好好掌握先得。黃太身上並冇多餘嘅贅肉,起碼呢張相阿星睇唔到有,而且雖然唔係豪雨,反而睇落骨肉均勻,唔會太誇張。

黃太已經係一位徐娘,但係都係風韻猶存嘅一類,除咗個揸住大星星都仍然笑得咁俏皮嘅笑容之外,黃太都算係唔錯。阿星問佢張相幾時影嘅,佢嘅回答就係咁:「我夠唔夠淫呀?」夠,夠哂淫,仲有冇再淫啲?黃太可能真係好中意人讚佢,喺阿星讚賞完之後,佢又即刻傳送多兩張相過嚟。係啲咩相,大家心照啦,阿星睇完之後,黃太又問:「我夠唔夠淫唧?」

老實講,呢句說話講一次,或者你會覺得女伴挑逗緊你;講兩次,或者你會話女伴想試探你;講三次四次五次,就會令人懷疑究竟講呢句說話嘅人究竟係咩人:女人?男人?究竟佢係邊一款?
(待續)😬

Morning  星爺,近來繁複嘅工程令到小弟非常之忙碌,連硬鳥嘅時間都冇 ..... 比啲時間我,一定會補回失落故事嘅拙要,繼續睇、寫。
正所謂👉君子諾言,駟馬難追 ...... 小弟雖稱不上君子,但都不能言而無信,同埋做事爛尾嘅!

引用:
原帖由 boar36 於 25/10/2021 08:22 發表 查看引用來源
Morning  星爺,近來繁複嘅工程令到小弟非常之忙碌,連硬鳥嘅時間都冇 ..... 比啲時間我,一定會補回失落故事嘅拙要,繼續睇、寫。
正所謂👉君子諾言,駟馬難追 ...... 小弟雖稱不上君子,但都不能言而無信,同埋做事爛尾嘅! ...
Boar師兄言重,大家都係工程人員,阿星明白工作有時,只要師兄記得嚟睇下故仔阿星都已經好開心,況且師兄嘅創意無限,將阿星嘅故仔錦上添花,簡直係將故仔推上另一個層次,阿星多謝師兄都嚟唔切,點會覺得師兄走咗去呢?

每一章嘅結尾都留番個位俾師兄嘅雅緻,隨時歡迎(咁講法,睇嚟師兄想走都走唔甩)😬

回覆 10974# star_platina 的帖子

早呀師兄!睇嚟黃太都係性急之人!

引用:
原帖由 柒七仔 於 25/10/2021 08:42 發表 查看引用來源
早呀師兄!睇嚟黃太都係性急之人!
早呀7師兄,黃太係一個非常之直接嘅人,話做就做,所以真係急㗎😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-25 08:57 發表 查看引用來源

早呀7師兄,黃太係一個非常之直接嘅人,話做就做,所以真係急㗎😬
佢識把握時機,捉住食好野😏🤭
……出嚟睇下😋(唔要隔)!

又有新角色加入~[attach]40062222[/attach]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆