上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  887.2k

引用:
原帖由 月影偷情 於 25/10/2021 16:42 發表 查看引用來源

😒😌人哋D野…得個望!😌字
望梅止渴,望桃…………越望越渴😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-25 16:53 發表 查看引用來源

望梅止渴,望桃…………越望越渴😬
冇奶油!😌😌

引用:
原帖由 月影偷情 於 25/10/2021 16:56 發表 查看引用來源

冇奶油!😌😌
君不見食桃嘅人越食越大啖咩😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-25 17:45 發表 查看引用來源

君不見食桃嘅人越食越大啖咩😬
點解?……有何高見😌😁

引用:
原帖由 月影偷情 於 25/10/2021 17:50 發表 查看引用來源

點解?……有何高見😌😁
桃呀師兄,蜜桃靚女個•蜜•桃😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-25 17:52 發表 查看引用來源

桃呀師兄,蜜桃靚女個•蜜•桃😬
唔會掛…😌🤫……乃多!

引用:
原帖由 月影偷情 於 25/10/2021 17:57 發表 查看引用來源

唔會掛…😌🤫……乃多!
桃有桃好食,奶有奶好飲😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-25 18:00 發表 查看引用來源

桃有桃好食,奶有奶好飲😬
各有所好(好睇接受能力)……㗎仔多款D😅😅😂😂……

引用:
原帖由 月影偷情 於 25/10/2021 18:03 發表 查看引用來源

各有所好(好睇接受能力)……㗎仔多款D😅😅😂😂……
食西餅😬

又係星期二,又要睇黃太嘅故事,第4話~

黃太 4

黃太已經好主動約咗阿星出嚟見面幾次,阿星都好禮貌咁宛拒咗,因為實在令到阿星好懷疑究竟黃太係咪真係黃太,定係查實係黃生?又抑或係黃生要黃太咁做?太多太多古靈精怪嘅可能性喺阿星個青豆咁大嘅腦入面不停浮現,而且黃太成熟但唔多覺有皺紋嘅身形經由佢傳送俾阿星而不停印入阿星個腦入面,令到阿星已經有啲好奇想知道究竟黃太係乜水。

黃太約咗阿星喺首都附近嘅貴價商場入面食晏飲咖啡,而且個商場係阿星非常之熟悉嘅。點解阿星咁熟悉?因為個商場就係喺阿星返嘅公司樓下果個貴價商場囉。阿星去到嘅時候黃太都未到,阿星小心啲,唔喺咖啡店入面坐,喺咖啡店嘅附近徘徊,睇下黃太係乜水先。大家都唔好話阿星細膽,太多嘅疑惑,令到阿星忍唔住要小心謹慎啲,一陣嚟嘅唔係黃太而係“黃太”就真係麻煩,呢啲驚嚇阿星唔多受得。

15分鐘之後,阿星見到黃太著住條簡單嘅一件頭吊帶花裙慢慢行到嚟,行到入咖啡店望咗兩望,唔見阿星坐喺度,自己揾咗個位坐定定,跟住帶返個老花眼鏡就喺度用手機打短訊。一路打一路四圍望,又睇下短訊又笑下咁。阿星嘅爛舊手機都有響咗幾下,都係黃太打嚟問阿星到未,阿星就簡單答佢話仲忙緊,黃太一路問阿星仲要幾耐,話好想快啲見到阿星咁話。阿星望住佢打短訊,應該同時間應付緊阿星以外嘅其他人,估計都係男性。

查實對阿星嚟講,啱啱嚟到榴槤之國,唔係咁心急要揾個女人啫下話,就算係,都唔想揾個要同時間應酬好多個男人嘅女人囉。係㗎,阿星好貪心,如果要識個女伴,都想揾個女伴喺對住自己嘅時候只諗住自己啦,起碼阿星係咁樣諗,都希望女伴有咁嘅共識先好開始。話哂阿星唔係想揾炮友,而且免費嘅嘢係最貴,有過妹妹之前嘅經驗,阿星好明白,要對待女伴真係要好似對自己女朋友,甚至乎當係阿星老婆咁嚟對待先得。
(待續)😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆