上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  887.3k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-26 07:41 發表 查看引用來源
又係星期二,又要睇黃太嘅故事,第4話~

黃太 4

黃太已經好主動約咗阿星出嚟見面幾次,阿星都好禮貌咁宛拒咗,因為實在令到阿星好懷疑究竟黃太係咪真係黃太,定係查實係黃生?又抑或係黃生要黃太咁做?太多太多古靈精怪嘅可能性喺 ...
似乎係同好😅都係😏食家😋喎!😅😅👏👏

引用:
原帖由 月影偷情 於 26/10/2021 08:29 發表 查看引用來源

似乎係同好😅都係😏食家😋喎!😅😅👏👏
咁阿星即係俾人食硬啦😬

回覆 11020# star_platina 的帖子

黃太會唔會急到飲完咖啡就叫你去開房呀🤣

引用:
原帖由 柒七仔 於 26/10/2021 10:54 發表 查看引用來源
黃太會唔會急到飲完咖啡就叫你去開房呀🤣
咦,7師兄你當時在場咩?😬

回覆 11024# star_platina 的帖子

因為黃太係個性急的師奶!
係咪果次就深入左黃太?

引用:
原帖由 柒七仔 於 26/10/2021 13:46 發表 查看引用來源
因為黃太係個性急的師奶!
係咪果次就深入左黃太?
查實阿星鹹濕得嚟都好揀飲擇食,番外篇入面嘅女士唔一定同阿星有過親蜜關係,大部份都係言語上啱傾,有啲見過一面,最後因為阿星太揀擇而冇下一場㗎。😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-26 13:57 發表 查看引用來源

查實阿星鹹濕得嚟都好揀飲擇食,番外篇入面嘅女士唔一定同阿星有過親蜜關係,大部份都係言語上啱傾,有啲見過一面,最後因為阿星太揀擇而冇下一場㗎。😬 ...
星爺,要夾啱眼緣先有下文,咁小星星只有望門輕嘆鳥😛

引用:
原帖由 r6654c 於 26/10/2021 15:04 發表 查看引用來源

星爺,要夾啱眼緣先有下文,咁小星星只有望門輕嘆鳥😛
呢個妹妹係合眼緣又有下文,但最後阿星都要放手😬[attach]40062331[/attach]

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-26 15:20 發表 查看引用來源

呢個妹妹係合眼緣又有下文,但最後阿星都要放手😬40062331
講邊個😒😌?

引用:
原帖由 月影偷情 於 26/10/2021 17:09 發表 查看引用來源

講邊個😒😌?
尋日俾月師兄睇果個妹妹呀😬[attach]40062332[/attach]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆