上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  886.9k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2/5/2021 13:53 發表 查看引用來源

條女尿都飲👏👏👏👏👏👏👏
呢樣係阿星從來都冇諗過嘅,實在非常香豔刺激,光景難忘😬

引用:
原帖由 holland1988 於 2/5/2021 14:00 發表 查看引用來源

Cassy 玩到咁大... 飲尿!
放心師兄,刺激嘅嘢陸續有來😬

引用:
原帖由 6inch5 於 2/5/2021 14:06 發表 查看引用來源
咁L wild  太正喇!!!!
多謝師兄讚賞,留意下回分解😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 2/5/2021 14:15 發表 查看引用來源
嘩,不得了🤣
期待快啲更新👍🏻👍🏻
好笑就好,多謝師兄捧場😬

週日特別附送,加多一段故事:

Cassy VII

嚴格嚟講,係Cassy個頭,佢打開咗個咀,接住阿星因為好急而冇辦法停止嘅尿。啲尿一路由佢個口滿瀉出嚟,經過佢下爬一路流到35F,再令到原本已經單薄嘅白恤衫變得更加透明,如果阿星唔係疴緊尿俾唔切反應,相信應該好興奮。尿,總會疴完,喺阿星正想打尿震嘅時候,Cassy以電光石火嘅速度一口含住小星星,然後雙手攬實阿星大脾以防阿星逃走。Cassy嘅咀非常了得,而且因為頭先嘅一幕可能實在太香艷,阿星真係有啲興奮。喺Cassy用咀同小星星進進出出嘅時候,滾燙嘅咀實在令到阿星冇辦法抗拒,Cassy嘅咀,就好似另一種生物,有自主權有生命咁,不停需索小星星,令到阿星腳仔軟軟。阿星見到咁嘅光景,都忍唔住伸手摸下Cassy啲頭髮,呢個時候嘅Cassy,比起任何時候都乖,只係靜靜咁討好小星星,Cassy望住阿星,用佢果雙電眼對住阿星微笑,把咀一路都冇停過,不停咁逗弄小星星嚟玩,令到小星星硬起心來。由於眼前嘅情景真係太過刺激:Cassy嘅頭髮濕咗,恤衫濕哂,踎咗喺度好乖巧地大啖大啖咁吞食小星星,仲要間唔中雪雪有聲好似食雪條咁。呢啲咁嘅畫面,加上啲咁挑逗嘅聲音,阿星好難可以忍好耐,星塵就忍唔住,走哂出嚟。Cassy把握機會將全部星塵吞哂落肚,阿星叫都叫唔切,咁唯有拉返佢起身。「你全身濕哂啦,快啲入房換過件衫啦,唔係一陣冷親。」Cassy搖搖頭:「我一入房你就會走嘅。」小姐,你咁玩法,唔走有鬼。大家同事,喺度揾食唔好又喺度揾食啦。但係見佢咁,又真係好難講得出口嘅,唯有答佢:「咁等你換完衫之後先走好冇?」Cassy都仍然有啲猶豫,點都好,等阿星將阿小星星收返好先得唔得?雖然啱啱爆發咗小星塵,但係礙於Cassy嘅火爆身材加上濕身透視,小星星又再次想搞搞震。

Cassy見到小星星再次精神活潑咁表現自己,又再次一手捉住(唔好啦啩!),然後拖住小星星連住阿星强行拉出厠所。(係呀,頭先嘅情境查實只係喺厠所裡面匆匆忙忙嘅幾分鐘內所發生嘅事,唔係你諗住阿星係出面果啲粗長耐,下下一郁就一個兩個鐘啩?)Cassy軟滑嘅纖手一路揸住小星星,夾硬拖住阿星行到出大廳,呢一刻阿星先至睇清楚Cassy個apartment原來裝飾得幾骨子。「你自己一個人住?」阿星一路四圍望一邊問。Cassy望都冇望,輕輕點點頭。「你男朋友呢?」「佢成日飛,好少見面。」哦,同妹妹一樣,悶。「項目經理好似都好㗳你,點解你唔揾佢要揾我呢?」呢個時候Cassy終於回頭望住阿星,眼神入面嘅野性唔見咗,多咗啲第二啲嘢。果啲係咩嚟嘅呢?好熟口面。阿星催咗Cassy嗱嗱聲入房,保證佢換完衫出嚟阿星都唔會真係好似粒星咁,閃咗。Cassy亦都乖乖地入房換衫。望望手錶,都已經一點九,搞下搞下都搞咗差唔多半個鐘,阿星一路喺度諗,究竟頭先Cassy眼入面嘅係咩呢?眼淚?唔係,佢係果啲硬頸型,唔會係眼淚。眼屎?更加冇可能,佢係一個集野性,美麗,智慧,性感同行動力於一身嘅人,點會唔記得抹眼屎呢?咁係咩呢?

(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-2 14:28 發表 查看引用來源

Cassy VII

嚴格嚟講,係Cassy個頭,佢打開咗個咀,接住阿星因為好急而冇辦法停止嘅尿。啲尿一路由佢個口滿瀉出嚟,經過佢下爬一路流到35F,再令到原本已經單薄嘅白恤衫變得更加透明,如果阿星唔係疴 ...
係咪射咗啲星塵係佢塊面到未抹啊?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2/5/2021 17:02 發表 查看引用來源
係咪射咗啲星塵係佢塊面到未抹啊?
咦!係喎!多謝師兄指點,下個故事咁寫先得😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-2 17:28 發表 查看引用來源

咦!係喎!多謝師兄指點,下個故事咁寫先得😬
支持,等你出新update
真係寫得好細膩之餘每一篇又唔會太長
對讀者黎講睇得好舒服

引用:
原帖由 star_platina 於 2-5-2021 14:28 發表 查看引用來源

Cassy VII

嚴格嚟講,係Cassy個頭,佢打開咗個咀,接住阿星因為好急而冇辦法停止嘅尿。啲尿一路由佢個口滿瀉出嚟,經過佢下爬一路流到35F,再令到原本已經單薄嘅白恤衫變得更加透明,如果阿星唔係疴 ...
this type of woman is a lot of fun, but could also be trouble is u cannot "manage" her. lol
she should have given u lots of enjoyable memories!
tell us about the real action! looking forward!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2/5/2021 18:12 發表 查看引用來源
支持,等你出新update
真係寫得好細膩之餘每一篇又唔會太長
對讀者黎講睇得好舒服
好的,有師兄師姐們嘅支持,阿星會更加用心寫。其實阿星想更加多描寫女伴們嘅心路歷程同埋與阿星嘅互動,無奈阿星嘅文筆功力未夠,要各位多多指點先得😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆