上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  886.0k

引用:
原帖由 brian998 於 18/10/2021 17:19 發表 查看引用來源
星爺最勁的武器就是…………真誠

weapons of mass destruction
星仔好啦師兄,阿星就係唔得真誠先冇辦法留住女伴😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-18 19:02 發表 查看引用來源

星仔好啦師兄,阿星就係唔得真誠先冇辦法留住女伴😬
到黃太?😏😁😁😁

引用:
原帖由 月影偷情 於 19/10/2021 19:34 發表 查看引用來源

到黃太?😏😁😁😁
黃太未得啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-20 07:46 發表 查看引用來源

黃太未得啦😬
咁😥邊個😣至得😒有正野睇?

引用:
原帖由 月影偷情 於 20/10/2021 09:41 發表 查看引用來源

咁😥邊個😣至得😒有正野睇?
邊樹有咁多正嘢睇,師兄就有😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-20 10:34 發表 查看引用來源

邊樹有咁多正嘢睇,師兄就有😬
😌舊野咯!

引用:
原帖由 月影偷情 於 20/10/2021 11:24 發表 查看引用來源

😌舊野咯!
阿星啲都舊故事啦😬

番外篇1 - 黃太第1話~

黃太1

飛嚟榴槤之國之後都冇乜嘢做,安頓好行李,都係時候飲杯紅酒,揾啲嘢搞下。阿星中意睇交友程式,因為好多古靈精怪嘅嘢睇。睇女就當然啦,不過阿星唔多會同人傾計,一嚟唔太相信相中人係真人;二嚟睇下就好,一揾就好多麻煩嘢。唔放樣尤自可,一放樣就即刻就會有好多人嚟睇嚟八卦。阿星八卦人地放啲咩相,睇下睇下都學到唔少嘢。有時候你睇下人地,人地睇下你,睇下睇下,就會有好多人睇到你,然後知道你係乜水。阿星睇埋睇埋唔少,都有唔少人睇番阿星想知道究竟係乜水睇緊佢哋,而當中嘅一位就係佢,黃太。

阿星成日覺得黃太唔多知自己做緊乜,因為佢同阿星傾咗幾日之後,就係咁問阿星覺得佢點。或者你會話:好多人都會問人地覺得佢會點啦,有幾咁唔閒?大夫,你俾阿星講埋先啦。黃太個樣唔算差嘅,而且睇落都保養得幾好,睇落應該大阿星一兩年。同佢傾落先知,佢起碼大阿星五六年,正式係徐娘。不過冇所謂啦,睇下啫,眼看手勿動就好,都係果句,免費係最貴,傾計吹水冇所謂嘅。

阿黃太問阿星覺得佢點,阿星望下佢個樣,都算係中等之姿,就話俾佢聽外貌都唔錯啦,副膽就唔知喇。然後黃太話阿星:「你都唔知人地講乜嘅!」咁你問阿星覺得你點,阿星有碗話碗,有碟話碟咋喎。你係中等姿色,唔通要阿星讚你靚咩?黃太話:「我係叫你睇下我似唔似呀。」似唔似咩呢?似人妻?你好似係叫黃太喎,唔係人妻唔通老作?黃太話:「我當然係人妻啦,所以我先問你我似唔似嘛。」咁似唔似咩先得㗎?

黃太有啲嬲,雖然只係短訊,但係阿星睇得出黃太嘅言詞係對阿星有不滿。之但係不滿啲咩呢?似唔似啲乜,定佢想阿星話俾佢知佢似邊個明星呢?又唔係吖,雖然黃太嘅外貌喺佢嘅年紀嚟講算係比較後生,真係要俾分嘅話10分滿分都有6分左右嘅。大家唔好話阿星奄尖聲悶,阿星都叫做成日訓練自己嘅審美眼光,幾時?咪就係成日開啲交友程式喺度睇女仔囉。阿星睇人樣都有番咁上下,叫做有一顆觀眼之心,望住人地對眼都睇到唔少嘢。之但係單憑一張相,又真係好難判斷一個人喎,你話如果可以真人面對面,甚至可以哄埋啲或者摸下嘅話,準確性就會大增喇。阿星講緊摸下塊面咋喎,你哋諗咗去邊?
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-21 07:14 發表 查看引用來源

黃太1

飛嚟榴槤之國之後都冇乜嘢做,安頓好行李,都係時候飲杯紅酒,揾啲嘢搞下。阿星中意睇交友程式,因為好多古靈精怪嘅嘢睇。睇女就當然啦,不過阿星唔多會同人傾計,一嚟唔太相信相中人係真人;二嚟睇下 ...
😏快D😌爆佢😅😅😂🤭

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-21 07:14 發表 查看引用來源

黃太1

飛嚟榴槤之國之後都冇乜嘢做,安頓好行李,都係時候飲杯紅酒,揾啲嘢搞下。阿星中意睇交友程式,因為好多古靈精怪嘅嘢睇。睇女就當然啦,不過阿星唔多會同人傾計,一嚟唔太相信相中人係真人;二嚟睇下 ...
早晨,星爺,有新故事可以追,正啊,😛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆