上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  888.5k

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-5-3 00:23 發表 查看引用來源

其實都過左去,知道又如何?
2 個人,係一齊向前行的。
正是如此想法😊

引用:
原帖由 更年大叔 於 3/5/2021 00:22 發表 查看引用來源

呢樣都試埋,仲有無乜野想試但又未試過?
故事總要香豔刺激,高潮起伏,先至可以吸引大家討論嘅。故事入面嘅刺激情節會不斷加入,務求令大家睇得過癮😬

引用:
原帖由 更年大叔 於 3/5/2021 00:24 發表 查看引用來源

但男人可能係會繼續去玩?
呢啲嘢真係好個人,有人喜歡平淡嘅生活做個普通人,有人不甘平淡要去做明星,有人平淡過後想多姿多采,亦有人精彩過後回歸平淡,每個人嘅選擇都唔同,真係好睇個人😬

師兄寫得好精彩,期待更多的 更新!support support!!

引用:
原帖由 boar36 於 3/5/2021 10:23 發表 查看引用來源
師兄寫得好精彩,期待更多的 更新!support support!!
多謝師兄讚賞,啱啱同師兄擦身而過,阿星會繼續努力😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2-5-2021 18:23 發表 查看引用來源

Aye mate! She's a handful for Ah Singh for sure. This type of girls are the kind of dare devil and they love to be straight forward in their love life. Lovely girl she is, we are still in touch even ...
Hahaha I’m sure you want more than a coffee n tea with her 😏 a friendly poke never hurt 🤓
I want her hear the adventures she brought to you lol! More details!

引用:
原帖由 cx829 於 3/5/2021 11:32 發表 查看引用來源

Hahaha I’m sure you want more than a coffee n tea with her 😏 a friendly poke never hurt 🤓
I want her hear the adventures she brought to you lol! More details!
Yes, yes, she did share some of her recent life with her husband and told Ah Singh that she found what she wants, which is something that she worked so hard to look for in those years, bless her for her happiness. Love is but a strange matter, loving someone doesn't mean owning someone, a connection of knowing how well s/he is doing is already well enough 😬

食午餐前寫下先:

Cassy VIII

Cassy終於換好衫返出嚟,一條短褲仔,一件吊帶背心,35F左搖右擺,要凸出嚟嘅嘢唔會凹咗入去,要搖晃嘅亦都只會更加劇烈。十五分鐘嘅時間,佢已經落咗妝回復本來面目,雙眼仍然動人,但係多咗啲倦意。阿星見佢都已經換好衫,抹乾淨哂,望望手錶,都已經差唔多兩點,再唔走,第二日都唔使旨意返工。係呀,阿星好記得果日係星期四,第二日仲係要返工嘅,仲係要同總裁地開會添。阿星決定同Cassy講聲早啲休息聽日見就轉身走喇。行到門口先發現,鐵閘係有把鎖頭鎖住嘅,而條鎖匙……………鎖匙喺邊度呢?阿星擰轉頭望住Cassy,然後話:「開開門啦,我真係要走啦。」Cassy望住阿星,好似想望穿阿星咁。阿星俾佢望到有啲唔自在,再次問佢:「可以開開門俾我返去嗎?我真係要走啦,聽朝見啦。」呢一刻,阿星真係有啲驚驚地,你唔開鎖,阿星返唔到屋企,聽朝返工成問題,唔通真係要喺度禁室培慾?呢個時候,阿星見到Cassy雙眼再次出現咗啲嘢,果啲……………之前喺妹妹眼入面都見到嘅嘢~寂寞。咁急嘅時候,阿星唯有問佢:「你係咪好唔開心,心入面好似缺少咗啲嘢,好寂寞?」唔知阿星係咪一下篤中咗Cassy嘅死穴,佢突然間啲眼淚好似爆屎渠…………爆水喉啦,Cassy佢好香嘅,唔係屎味。佢好似爆咗水喉收唔到制咁,一路喊一路用手係咁捽眼,成面成地都係眼淚。唉,你咁嘅樣,阿星想走都好難。四圍望下,都冇厠紙紙巾之類,佢係咁喊,點收科?最後都係唯有用呢招先搞得掂。阿星行埋去Cassy度,輕輕拍下佢膊頭,然後攬住佢。Cassy越喊越大聲,喊到直頭收唔到,阿星都想喊,件恤衫濕哂啦衰妹。喺呢啲時候,阿星唯一能夠做嘅,就係好輕聲咁安慰Cassy:「放心,阿星喺度,雖然苦痛,但係苦痛嘅感覺會隨住你嘅眼淚被一點一點冲淡,心情會慢慢得到安慰,慢慢會得到平伏,放鬆心情,非常之好…………」好彩阿星係催眠高手,喺一輪安撫心情嘅催眠提議之後,Cassy嘅抽搐慢慢減少,慢慢變輕,慢慢佢嘅雙手亦都垂低咗。唞咗一啖大氣之後, Cassy抬起頭望住阿星笑咗出嚟,又喊又笑嘅女仔通常都好靚,尤其是係喊完之後笑嘅女仔,Cassy都唔例外,非常靚女。阿星見Cassy嘅情緒穩定咗,就摸摸佢個頭,同佢話:「下次有情緒同阿星講,呢次免費,下次要收費喇!」Cassy“唧”一聲再笑咗出嚟,話阿星好市儈。係㗎,催眠治療你估咁容易?要用好多能量㗎,而且你頭先咁樣放阿星電…………

阿星終於上到車返到屋企啦,Cassy喺阿星臨走嘅時候同阿星講聽日見,叫阿星唔好講俾任何人知佢發生咗咩事,而且佢話聽日要同阿星兩個人去食晏,撇低另外兩個麻甩佬咁話。你肯請阿星食晏,阿星又唔區呀。阿星嘅辦公室喺榴槤之國嘅首都區入面嘅甲級商業大廈上面,樓下係好似一個小城市咁大嘅兩座比鄰嘅大型購物中心,食肆都係高格調嘅類型,而且都比較貴。你話如果食晏果陣仲可以整支冰凍嘅啤酒就very good喇。Cassy今日返得比較遲,阿星千辛萬苦先撐到八點返到公司,佢呢,就成十一點先返到。阿星仲以為佢唔返,幾擔心餐晏仔會冇咗呀,好彩個衰妹最後返到啫。一如既往,Cassy都係著套裝短裙,一件薄西裝褸同打開心口兩粒鈕嘅花恤衫,有時真係唔知佢喺邊度揾咁多套裝都係連短裙,條條都差唔多只係啱啱夠遮住個渾圓結實嘅實體股。佢返到嚟冇耐就走過嚟阿星同項目經理嘅辦公室度吹水,不過就再冇坐上阿星張枱上面,而只係企喺門口度喇。好嘅,起碼佢會開始收斂下,唔係你日日係咁坐阿星枱都真係幾難唔俾人誤會。又到阿星煲煙嘅時候,項目經理問阿Cassy落唔落去煲煙,Cassy望住阿星,阿星乜都冇講,起身就行,行到門經過佢嘅時候細細聲用廣東話同佢講:「想嚟就嚟啦。」Cassy即刻笑住同阿星話:「我都知你好人啦!」阿星好人就不嬲㗎啦,尋晚俾你咁樣吹爆阿星都冇嬲嬲豬已經對你格外開恩啦!阿星睥咗佢一眼,個衰妹即刻望住阿星,用佢喺項目經理嘅角度睇唔到嘅果隻眼同阿星眨眨眼。煲完煙,當然又係阿星一啖Cassy一啖咁煲啦,都已經差唔多食午飯時候,Cassy借啲意話約咗朋友就走咗,喂,你唔係話請阿星食晏嘅咩?

(待續)😬

一條短褲仔,一件吊帶背心,35F左搖右擺,要凸出嚟嘅嘢唔會凹咗入去,要搖晃嘅亦都只會更加劇烈。

諗下都硬

引用:
原帖由 agogock 於 3/5/2021 12:02 發表 查看引用來源
一條短褲仔,一件吊帶背心,35F左搖右擺,要凸出嚟嘅嘢唔會凹咗入去,要搖晃嘅亦都只會更加劇烈。

諗下都硬
係呀師兄,可想而知阿星當時嘅苦況😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆