上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  888.4k

師兄好嘢,比我就忍唔到喇😉
果然係少少咸多多趣!
Keep going!!!

引用:
原帖由 koreair 於 3/5/2021 18:13 發表 查看引用來源

envy you guys still keep a good relationship with your ex-lovers
I started with a girl as SL and ended up as lovers, eventually we lose contact since I married....
But I still miss her and want to kn ...
It is all about encounter between each other, we are but only a mere acquaintance in their life, for our meetings only an event that make them who they are now. Take no hatred nor envy towards their leaving, keep them in thy heart and love them as who you remembered.😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 3/5/2021 18:45 發表 查看引用來源
師兄好嘢,比我就忍唔到喇😉
果然係少少咸多多趣!
Keep going!!!
七師兄見笑,小心啲好,免費永遠最貴😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-3 18:59 發表 查看引用來源

其實35f有幾大
一路睇一路諗
有冇閃卡等兄弟們睇得更代入

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-3 18:59 發表 查看引用來源

其實世界上無野係免費,用錢買既野,感覺完全唔會一樣(係錯誤嘅)

到有人塞返錢畀你,啃唔落你又唔制
😏

引用:
原帖由 mr.manman 於 3/5/2021 19:40 發表 查看引用來源
其實35f有幾大
一路睇一路諗
有冇閃卡等兄弟們睇得更代入
文師兄,35F係阿星嘅手掌握唔哂嘅大小,而阿星嘅手掌,能夠單手握實個籃球。閃卡係阿星同女伴們嘅約定同回憶,冇辦法同師兄分享,故事可以,因為人名可以更改,望師兄見諒😬

引用:
原帖由 更年大叔 於 3/5/2021 19:54 發表 查看引用來源

其實世界上無野係免費,用錢買既野,感覺完全唔會一樣(係錯誤嘅)

到有人塞返錢畀你,啃唔落你又唔制
😏
叔師兄應該同阿星差唔多,應該都識唔少女伴有唔少紅顔😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-3 19:57 發表 查看引用來源

文師兄,35F係阿星嘅手掌握唔哂嘅大小,而阿星嘅手掌,能夠單手握實個籃球。閃卡係阿星同女伴們嘅約定同回憶,冇辦法同師兄分享,故事可以,因為人名可以更改,望師兄見諒😬 ...
我老婆36D-E,我知F有幾大

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-3 21:10 發表 查看引用來源

我老婆36D-E,我知F有幾大
食過c d cup同瘦底e cup
但應該34~36會再好玩啲

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-3 21:06 發表 查看引用來源

叔師兄應該同阿星差唔多,應該都識唔少女伴有唔少紅顔😬
過獎了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆