上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  888.5k

引用:
原帖由 mr.manman 於 2021-5-3 21:33 發表 查看引用來源
食過c d cup同瘦底e cup
但應該34~36會再好玩啲
🤔點解瘦底E cup唔會好玩過 34-36E?🙏

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-3 22:45 發表 查看引用來源

🤔點解瘦底E cup唔會好玩過 34-36E?🙏
睇落去 揸上手 冇咁大D 女人成日都話34d等於36c

引用:
原帖由 mr.manman 於 2021-5-3 22:49 發表 查看引用來源
睇落去 揸上手 冇咁大D 女人成日都話34d等於36c
咁36E即是大好多😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 3/5/2021 21:10 發表 查看引用來源

我老婆36D-E,我知F有幾大
其實都係一個號碼,大唔一定好,細又唔一定差,最緊要自己中意就好😬

引用:
原帖由 更年大叔 於 3/5/2021 22:23 發表 查看引用來源

過獎了
遲下要師兄都分享下故事😬

回覆 138# star_platina 的帖子

頂丫,竟然峰迴路轉到咁樣完左

引用:
原帖由 6inch5 於 4/5/2021 02:15 發表 查看引用來源
頂丫,竟然峰迴路轉到咁樣完左
故事有戲劇性,要吊癮先得人中意睇嘛,如果吊到師兄癮,即係話阿星寫作有啲進步啦,多謝指點😬

早晨師兄乜咁早呀,又準備為人民服務,今日又有咩睇呢?🧐🧐

晨早流流,講下古仔先😬

Cassy X

阿星終於由堅離地返到嚟堅貼地喇:「你話咩好唔好話?」Cassy望住阿星,好似見到啲不知名生物咁,佢一路望住阿星一路扁嘴:「你其實有冇專心聽我講嘢嫁?」堅係冇,你唔係唔知下話?「我問你,我哋兩個叫兩分share嚟食好冇呀,你有冇聽我講嘢嫁?」哦,冇所謂啦,總之阿星食一大份食得夠飽就得啦。最後阿星叫咗頭盤加正餐加甜品另加紅酒半支咖啡三四杯,同阿Cassy食咗個悠長嘅午餐。食完都已經兩點幾,阿星望下錶,係時候返去公司等開會喇。唔知係咪酒不醉人人自醉嘅關係,聽完Cassy嘅故事之後,阿星已經非常之了解Cassy,大概已經有對策點樣治佢,治療佢呀,你諗咗去邊?正準備起身多謝有人請食晏然後拍拍屁股走人嘅時候,Cassy就開口喇:「收工之後我哋再去第二度繼續飲吖?」唔係化,仲嚟?

大家估下阿星最後有冇同野性動人嘅Cassy去飲下場呢?上回講到,Cassy撩阿星食完個悠長午餐之後再去第二度繼續飲。咁美麗動人嘅銷售經理Cassy同阿星一人一半飲咗一支意大利紅酒之後已經開始紅都面哂,返去公司嘅時候大家都冇避忌,一齊搭升降機返上去。升降機入面都幾多人,Cassy同阿星兩個夾到沙甸魚咁企咗喺升降機入面,阿星同Cassy俾人迫到手臂貼住手臂,唔知點解,大家嘅手就係咁磨下磨下十指緊扣埋一齊喇。十七樓好快就到,啲人一層出三兩個,去到十五樓嘅時候只剩番阿星同Cassy兩個喺度十指緊扣互相凝視對方。阿星承認,Cassy係一個好靚嘅女仔,性感,大膽,中意笑。身材迫爆就唔在講,喺Cassy深邃嘅眼神入面你會見到一啲頭腦簡單嘅女仔冇嘅嘢,有啲倔強,有啲堅毅,仲有一絲絲嘅孤高同寂寞。繼妹妹之後,阿星再次發現呢種孤高同寂寞嘅眼神,比較當年仍然稚嫩嘅妹妹,Cassy多咗好多分成熟女人嘅味道。嘩,阿星你講到佢咁好,你有冇動心先?同你講阿星唔動心係呃你嘅,有個咁性感野性嘅女仔對你表示喎,點會冇一點點動心呢?但係請留意,Cassy係有個拍咗好耐拖而又成日要飛嘅男朋友嘅,尋晚喺佢屋企三言兩語已經了解咗好多有關佢嘅事,孤獨,寂寞,不安,欠缺安全感,好勝,主動,等等等等。Cassy需要嘅,係學會將不安感排除,令到安全感由內而外咁產生,孤獨同寂寞自然會因為安全感越嚟越强烈而被消除。十指緊扣令到Cassy安心,阿星好想幫佢,想呢個咁靚嘅女仔笑得更加甜。

Cassy首先行出升降機,扣住阿星嘅手慢慢鬆開,兩個人嘅手指一隻一隻咁慢慢分離,直到阿星嘅食指同佢嘅中指勾到最後一刻,最後分開咗。Cassy擰轉頭望住阿星微微一笑,然後好輕快咁走咗入佢自己嘅房度。係呀,Cassy有自己嘅房㗎,細細嘅一間房,一個人自己坐,幾孤獨。阿星同埋佢哋幾個同總裁開會,傾埋啲會發展嘅未來方向嘢,一傾就傾咗三個鐘,做咗啲腦激盪,不過激盪嘅唔止阿星個腦,仲有小星星。話說開會,當然大家圍爐食爐端燒咁坐埋一齊。一張長方枱嘅一邊係總裁同埋CEO,另一邊就係項目經理,阿星同埋Cassy。喺總裁一路講緊今年期待榴槤國同周邊國家嘅生意額嘅同時,Cassy嘅雙手一路好努力咁喺佢嘅手提電腦度整理筆記,當佢唔需要打筆記嘅時候,佢嘅左手並冇停低休息,而係放咗落枱下面嘅阿星隻右腳大脾上面,係咁用食指喺度撩。小姐,條褲雖然都著咗幾個月,但都係幾千蚊貨色,你啲手指又長又有水晶甲又盛,阿星條西褲好快會俾你撩咗個窿出嚟喎!但係呢啲時候阿星又點出得聲呢?而且仲要回答總裁嘅問題同講下一啲可行嘅方案,根本冇辦法唔俾隻衰妹乘虛而入,你唔好俾阿星入,入咗你就知死!

(待續)😬

引用:
原帖由 timLeung88 於 4/5/2021 07:48 發表 查看引用來源
早晨師兄乜咁早呀,又準備為人民服務,今日又有咩睇呢?🧐🧐
師兄都堅早,又出咗一段,慢慢欣賞😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆