上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  887.8k

引用:
原帖由 boar36 於 10/5/2021 18:52 發表 查看引用來源
又有 update 睇啦,真喺 太監騎馬  ......
唔巧咁啦師兄,你咁樣讚阿星,阿星會驕傲,一陣鬆毛鬆翼一個唔覺意疴咗個屁然後寫古仔寫得重手咗,阿師兄睇完之後硬咗軟唔番,你叫阿星情何以堪呢?😬

回覆 231# star_platina 的帖子

個故仔真係是 無線結他

引用:
原帖由 lokc48 於 10/5/2021 22:17 發表 查看引用來源
個故仔真係是 無線結他
洛師兄你又嚟,一陣硬咗一柱擎天唔巧怪阿星😬

請問星哥你有幾長先可以玩到咁深入呢?

引用:
原帖由 6inch5 於 11/5/2021 01:10 發表 查看引用來源
請問星哥你有幾長先可以玩到咁深入呢?
星仔好啦師兄,小星星有一呎十一吋,師兄你係咪諗住阿星咁講呢?梗係唔係啦,阿星係普遍人一個,只係掌握咗一啲深入嘅技巧,其實如果有過人之長反而用唔到安深入,會令女士疼痛萬分😬

早呀各位,Cassy嘅故事嚟到尾聲啦~

Cassy XXII

小星星開始縮細,Cassy同阿星一路親咀,把握機會保持親蜜。阿星都係時候抽返小星星出嚟,Cassy已經開始用佢嘅小口一路吸緊小星星,隨時可能小星星唔使返出嚟又要再吐口水。阿星將小星星抽返出嚟嘅時候,除咗喺Cassy嘅小口度見到星塵流出,仲見到光滑嘅左右兩團肉之間嘅小口下面伸出咗一條細細嘅脷。點解阿星會咁講呢?唔知大家有冇留意,如果女伴喺極度充血快感過後,小口嘅附近全部因為完全充血而脹卜卜,凸出嚟嘅一條脷,其實係處女膜破裂之後剩低嘅部份,一般充血嘅時候係唔會睇到嘅,而喺極度充血一段長時間之後就會喺小星星抽出嚟嘅時候連帶咁拖埋出嚟好似條脷咁喇。大家唔使擔心,充血散咗之後條脷係會縮返入去,直到睇唔到。阿星只係想解釋一下女伴嘅狀態俾大家明白啫,並冇丢書包嘅想法,而且呢個景觀非常之性感,講緊俾作為男伴嘅你知,縱使整個過程時間唔算耐,只要用對技巧,女伴仍然會因為你而滿足。

阿星去咗浴室度攞咗啲紙巾出嚟同Cassy抹咀,然後再上返床抱住Cassy錫佢。Cassy已經好攰,連起身都冇哂力,阿星攬住佢,一路摸住佢嘅頭髮,等佢瞓著。瞓著咗嘅Cassy好似BB仔咁,好天真,好安心,咀角邊有少少嘅笑意。阿星望住Cassy,知道佢會喺阿星逗留榴槤之國嘅呢段時間內依靠住阿星,一個咁好嘅女人,阿星真係唔捨得放手。
(待續)😬

Morning Star 師兄,一早睇到 update 果然喺要硬一陣先返工!

引用:
原帖由 boar36 於 11/5/2021 08:23 發表 查看引用來源
Morning Star 師兄,一早睇到 update 果然喺要硬一陣先返工!
有師兄嘅支持,阿星再寫硬啲😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-11 07:13 發表 查看引用來源
早呀各位,Cassy嘅故事嚟到尾聲啦~

Cassy XXII

小星星開始縮細,Cassy同阿星一路親咀,把握機會保持親蜜。阿星都係時候抽返小星星出嚟,Cassy已經開始用佢嘅小口一路吸緊小星星,隨時可能小星星唔使返出嚟又要再吐口水。阿星 ...
相遇是緣

不在乎天長地久。

引用:
原帖由 更年大叔 於 11/5/2021 08:37 發表 查看引用來源

相遇是緣

不在乎天長地久。
完全同意,阿星尋日收到消息,知道榴槤國實施封城限制州市嘅交通出入,打咗個短訊去阿星同佢同另一位女士嘅群組睇下仲有啲咩可以幫手。佢哋兩位都生活得非常之好,阿星老懷安慰😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆