上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  887.8k

有感情有幽默感,好睇。

引用:
原帖由 koalaau 於 11/5/2021 11:02 發表 查看引用來源
有感情有幽默感,好睇。
多謝師兄讚賞,Cassy嘅故事就嚟完結,跟住落嚟會令到阿星周身唔得閒😬

今日塞大車,阿星趁食飯之前寫多一段~

Cassy XXIII

*熱愛島有熱愛草 熱愛草做熱愛帽 熱愛帽插熱愛花 熾熱愛便碰到
讓我飛往熱愛島 願我快樂似天高 儘快將我熱愛給世上公佈*

大家知唔知熱愛島喺邊度呢?唔知?唔緊要,因為阿星都唔知,阿星剩係知道有個地方叫熱浪島。熱浪島係榴槤之國嘅渡假聖地,景色優美,島上大部份嘅酒店都係包食宿嘅,因為呢個小島係一個渡假天堂。典解阿星會講呢個地方呢?是咁的,法官閣下,咁啱阿星同Cassy喺附近同個客傾生意,提早完成咗手頭上嘅工作,見到酒店因為淡季而推出特價三日兩夜套餐,就訂咗房同阿Cassy去渡個假喇。既然講明係渡假島,都要有啲特色先至有人去嘅。同Cassy一落船,就喺一間小屋度聽工作人員講解島上嘅付費同免費娛樂,Cassy一聽到有小艇環島遊同埋浮潛,雙眼已經發哂光喇,仲話一定要同阿星去玩浮潛添,不過阿星查實唔識游水嘅,可以慳返,咩話,你話浮潛唔使識游水嘅?

搭架耕田車拖住嘅觀光車卡,欣賞森林樹木,唔使十分鐘就已經到達酒店大門口。阿星拖住Cassy,兩個人就行入去登記攞房喇。阿星地分配到一間對住大海灘嘅超級無敵大套房,梗係啦,俾錢喎,阿星一早已經問清楚,想要個大海灘景嘅房,係要額外付費嘅,呢啲錢唔慳得既,係咪?而且可以喺海灘嘅露天環境入面做愛做嘅事,阿星都想Cassy享受下唔同情調嘅,你話啱冇?

阿星同Cassy攞嘅係一間兩層嘅屋仔嘅樓上,唔,樓上好啲,樓上好啲。間房同一般渡假酒店嘅房冇乜分別,都係大床大電視大浴室,不過呢間因為係面向沙灘,而且有落地玻璃同露台,同Cassy兩個打開門對住個沙灘夜景,喺露台一路飲酒一路調情就真係冇得輸喇。放低行李,熱屎辣辣,梗係一齊冲個涼嚟個鴛鴦戲水啦。榴槤之國有度好處,就係浴室夠大,而且淋浴嘅地方係街磚地,冇浴缸嘅框架限制;當然,如果你係想浸個鴛鴦泡泡浴嘅話,都係勸你揾返間五星酒店嘅豪華套房算罷啦。阿星抱咗Cassy一下,親親佢,然後同佢話:「入面等!」
(待續)😬

一次過追晒🤣覺得師兄寫得好搞笑,好正,加油

引用:
原帖由 vc9394 於 11/5/2021 15:15 發表 查看引用來源
一次過追晒🤣覺得師兄寫得好搞笑,好正,加油
多謝師兄讚賞,阿星生性滑稽,女伴們有時俾阿星激到氣咳,師兄一次追哂,仲有一話Cassy嘅故事就會完結,往後嘅故事就係更加多姿多采嘅故事😬

hahaha....我就係喺Redang island 學潛水,嗰時都未有Banyan Tree.

引用:
原帖由 iamfat 於 11/5/2021 15:19 發表 查看引用來源
hahaha....我就係喺Redang island 學潛水,嗰時都未有Banyan Tree.
哈,師兄知阿星講乜喎,雖然食嘅嘢麻麻,不過有美相伴,可抵😬

早收工,結局咗Cassy嘅故事先~

Cassy XXIV

「入面等!」呢句說話嘅意思何其多,Cassy聽到之後不自覺咁笑咗出嚟。阿星除衫好快嘅,三爬兩撥已經衝咗入厠所開埋花灑,但係典解等咁耐啲水仲係凍嘅?喺阿星仲用緊手喺度試緊水温嘅時候,Cassy已經劇烈搖晃住行入嚟。Cassy望住阿星,雙手交叉喺胸前,壓住因為35°C高温底下出哂汗嘅35F,令佢哋睇落更加豐滿,而佢嘅一雙長腿就交叉前後咁企,阿星望住佢,一隻手仍然喺度試緊水,但係個腦已經上咗冥王星…………交叉雙腿企,加埋交叉雙手壓制35F,你話如果係戴住黑色框眼鏡,著住一套黑色套裝裙,裡面加件白恤衫,襟前打開兩粒鈕,露出因為胸圍嘅布包唔哂嘅事業,套裝短裙以下係一對黑絲配搭黑色高踭鞋……………你殺死阿星啦,你殺死阿星啦!阿星有阿星一路FF,終於Cassy忍唔住開聲問:「係咪冇熱水呀?」
「係呀Miss,唔知點解某熱水喎。」Cassy望住阿星,一時之間真係唔知點答阿星好。佢擰轉身,暴露咗佢個圓渾緊緻嘅實體股,雙手仍然交叉喺胸前,一路扭動住個實體股咁行咗出去。唔係化?嬲咗?星即刻關咗個花灑,然後走出去睇下咩事,點知一行到門口,就撞落Cassy度,差啲將佢撞開,好彩阿星手快,Cassy又企得定,阿星攬住,冇樹。「你忘記開熱水爐啦,傻瓜!」Cassy俾阿星攬住,黐淋淋滾熱辣嘅兩句人緊緊咁貼埋一齊,阿星再一次慶幸自己係一個傻瓜,而且更加慶幸呢個傻瓜嘅小傻瓜因為攬實咗呢個咁美麗嘅唔係傻瓜嘅人而傻傻咁立正咗,令到呢個美麗嘅唔係傻瓜揸住小傻瓜同佢話:「傻瓜!」

熱辣辣嘅天氣冲個涼果然係非常之爽,而且仲要係同Cassy一齊冲,Cassy將佢淺啡色嘅頭髮鬆鬆咁挽住,坐喺床邊全身搽定防曬準備一陣出去曬太陽,阿星只係望住Cassy左邊膊頭嘅“詩篇”紋身,纖細嘅腰部同坐喺床邊遮住半邊天嘅實體股,都已經唞唔到氣,你話依家喺床上㩒低佢執一劑嘅話………,唔得,阿星雖然出名鹹濕,不如期待下一陣Cassy換好泳衣係咩樣仲好。「你啲皮膚古銅色喎,仲要搽防曬嘅咩?」阿星好奇。Cassy一路搽,連偉大嘅35F都唔放過,然後擰轉身望住阿星,話:「我一陣除衫曬嘛,要搽嫁。我都幫你搽吖。」講完就騎咗上阿星身上面。小姐,你咁樣,阿星好難唔多手多腳喎。Cassy一路打阿星嘅多手,一路同阿星搽防曬,搽到去去小星星度。
「呢度唔使搽啦。」
「要搽呀,你要同我一齊除衫曬嫁!」
吓?
熱情如火嘅三日兩夜,就喺阿星同Cassy火辣辣嘅氣氛底下渡過咗。打後嘅一個月,阿星差唔多日日都同Cassy朝見口晚見面;就算佢要飛嘅日子,阿星同佢都會保持緊密嘅聯繫;或者需要到阿星喺銷售之後同客戶講解嘅時候,阿星亦都會同佢一齊出動去同客戶溝通,當然啦,一齊飛一齊去見客之後嘅時間,就係阿星同Cassy嘅親蜜時間,飲酒煲煙食飯拍拖做愛,就好似真嘅情侣咁。呢啲咁平靜而又幸福嘅日子,係不可多得嘅日子,直到一個月後嘅另一位新同事嘅出現。
(Cassy完)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-11 17:35 發表 查看引用來源
早收工,結局咗Cassy嘅故事先~

Cassy XXIV

「入面等!」呢句說話嘅意思何其多,Cassy聽到之後不自覺咁笑咗出嚟。阿星除衫好快嘅,三爬兩撥已經衝咗入厠所開埋花灑,但係典解等咁耐啲水仲係凍嘅?喺阿星仲用緊手喺度試緊水温嘅時 ...
期待下一個主角出現…

引用:
原帖由 holland1988 於 12/5/2021 00:30 發表 查看引用來源

期待下一個主角出現…
話咁快就嚟😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆