上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  887.8k

引用:
原帖由 Cyrusho 於 12/5/2021 19:45 發表 查看引用來源
加油,很耐無見過佳作,日日夜夜都睇下星師兄有無更新😊😊
多謝師兄,咁阿星夜晚都加一段😬

越夜越驚心~

Elly IV

話說阿星同Cassy 一路親咀一路互除對方嘅衫褲,阿星嘅一件tee同一條短褲,而Cassy 就係一件背心仔同露脾短褲,連胸圍都冇著,實在係非常之方便,正喺阿星想抱起Cassy上床嘅時候,Cassy笑住同阿星話:「今晚同你玩啲新嘢好冇?」新嘢?玩咩先?Cassy喺佢個拖喼入面攞咗兩樣嘢出嚟,一個眼罩同埋一付手扣。手扣?想點?Cassy帶咗阿星上床度,然後叫阿星舉高雙手放喺床頭板度,床頭板,係果啲一支支木嘅直行真木床頭板,Cassy將手扣嘅一邊扣咗落阿星隻右手度,然後將個手扣穿過其中一支木材再扣住阿星嘅左手,阿星趁Cassy烏低身扣阿星嘅左手嘅時候,乘機兀高頭啜落Cassy柔嫩嘅乳頭度,佢嚶一聲,嗔話唔俾阿星頑皮。就咁樣,阿星已經俾Cassy鎖咗喺床上面,任佢魚肉喇。然後Cassy除咗阿星副眼鏡將個黑色眼罩幫阿星戴上,阿星眼前變成一片漆黑,直頭乜都睇唔到喇。

呢個時候,阿星感覺到有人用咀錫阿星,然後當然阿星熱烈回應啦。錫咀嘅方式有啲奇怪,點解Cassy好似猴禽咗咁多嘅呢?然後阿星感覺到心口兩粒撕胸摘星俾Cassy一路啜,啜得嚟硬係好似同平時嘅Cassy有啲唔同。啜完阿星心口兩粒星,Cassy轉戰小星星。小星星已經因為之前嘅攻擊而憤怒地抬起頭來,Cassy用手輕輕咁攪弄小星星,然後一路用手搞,一路用咀啜,而且越啜越快,阿星俾呢種摸黑又俾人鎖住嘅刺激充滿全身,簡直可以話冇辦法諗任何事,然後就因為又手又咀咁樣雙重刺激而噴出咗好多小星塵。Cassy平時會用咀啜哂所有小星塵落肚,但係唔知點解今晚嘅佢竟然搞搞新意思,用手慢慢將啲小星塵喺小星星度摸,又摸又啜,又啜又舔,搞咗一陣小星星又已經好憤怒咁企返起身,Cassy跟住就爬咗上嚟阿星個面度,坐咗上嚟。阿Cassy你曵,請阿星食西餅。阿星即刻唔理三七二十一,用口用脷用埋鬍鬚幫阿Cassy玩先得,食食下西餅,阿星發現仲有個人坐咗上小星星度,一下“殊”一聲就入咗,然後扭動,咪住先,點解阿星一路食西餅,小星星又有西餅食嘅?
(待續)😬

師兄真攞命呀,明天請早!👏👏👏,

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-12 16:56 發表 查看引用來源
睇落冇乜激情嘅情節都係冇咁多人捧場,好,等阿星寫多一段至得~

Elly III

餐晚飯真係食不知其味,雖然有紅酒,不過Cassy同Elly兩個坐埋一齊喺阿星對面,阿星就同項目經理兩個鹹濕佬,一個冇心機,一個有心機咁坐埋一齊,而CEO就坐個 ...
Cassy 一隻手揸住張被,另一隻手指勾勾嚟引誘阿星,咁,張相係邊個影嘅先?梗係另有其人啦!

星師兄實在太感激, 在瞓覺之前再有更新😊😊😊😊😊

引用:
原帖由 timLeung88 於 12/5/2021 22:53 發表 查看引用來源
師兄真攞命呀,明天請早!👏👏👏,
攞命就唔會嘅,攞膽就真😬

引用:
原帖由 bentayga 於 12/5/2021 23:28 發表 查看引用來源

Cassy 一隻手揸住張被,另一隻手指勾勾嚟引誘阿星,咁,張相係邊個影嘅先?梗係另有其人啦!
師兄聰明,睇到箇中乾坤,阿星當時谷X上腦,完全睇唔到問題,俾人綁咗上床😬

引用:
原帖由 Cyrusho 於 12/5/2021 23:35 發表 查看引用來源
星師兄實在太感激, 在瞓覺之前再有更新😊😊😊😊😊
師兄聽日請早,明早保證阿星流鼻血😬

送上門3P咁堅 星哥猛料!!

引用:
原帖由 6inch5 於 13/5/2021 01:51 發表 查看引用來源
送上門3P咁堅 星哥猛料!!
唏,睇古仔唔好駁古,故事嘅嘢,係要高潮迭起先得嚟吸引,師兄你由得阿星罷啦😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆