上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  889.6k

引用:
原帖由 6inch5 於 15/5/2021 01:27 發表 查看引用來源
6次 猛料
師兄,故仔係咁寫,唔好當真,如果阿星寫一晚七,一定俾人笑到收皮,寫少一次,寫六次,冇咁浮誇啫😬

引用:
原帖由 boar36 於 15/5/2021 09:50 發表 查看引用來源
Star 師兄堅勁呀,可以爆發6次星塵暴,真喺殊不簡單,跟住仲要做 training,好難 handle 喎,不過我相信師兄當時實有對策,可以應付得嚟  
師兄見笑,查實去到第三次已經冇乜剩,六次可以出空氣,做汽槍㗎啦😬

可以短時間內爆發3次已經好勁啦,不過遇到2個咁正嘅對手,唔懲罰一吓佢哋點得㗎

引用:
原帖由 boar36 於 15/5/2021 11:43 發表 查看引用來源
可以短時間內爆發3次已經好勁啦,不過遇到2個咁正嘅對手,唔懲罰一吓佢哋點得㗎
正所謂:粉紅色乳頭,可遇不可求。呢啲嘢可一不可再,三次之後其實已經開始算係折磨,麻痺之餘小星星仲俾佢兩個磨甩咗好多毛,呢啲一床都係毛嘅景象,真係唔好提………………😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-15 12:00 發表 查看引用來源

正所謂:粉紅色乳頭,可遇不可求。呢啲嘢可一不可再,三次之後其實已經開始算係折磨,麻痺之餘小星星仲俾佢兩個磨甩咗好多毛,呢啲一床都係毛嘅景象,真係唔好提………………😬 ...
呢個情景 ........  何其壯觀  

引用:
原帖由 boar36 於 16/5/2021 07:50 發表 查看引用來源

呢個情景 ........  何其壯觀  
等你要瞓覺,要執乾淨啲毛嘅時候唔慌唔壯觀😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-16 10:02 發表 查看引用來源

等你要瞓覺,要執乾淨啲毛嘅時候唔慌唔壯觀😬
唓.....唔執囉~在個閪毛,鳩毛,林入面睡啦😅😅

引用:
原帖由 MAN818 於 16/5/2021 10:21 發表 查看引用來源
唓.....唔執囉~在個閪毛,鳩毛,林入面睡啦😅😅
在森林和原野思多摸滴燒妖😬

又星期一喇,又寫一段喇~

Elly XI

阿星換好衫去到餐廳已經八點半,只能夠匆匆忙忙咬啲簡單食物就去培訓。房入面除咗企喺度嘅兩位培訓人員,就係公司嘅四位同事,CEO同項目經理坐埋一邊,Cassy同Elly坐喺另外一邊,阿星一入到去,Cassy同Elly兩個即刻搬咗張櫈擺喺佢哋兩個嘅櫈中間,然後叫阿星坐埋去,咩呀?你叫阿星坐阿星就要坐呀?最後阿星都係坐咗埋去佢兩個中間,始終Cassy嘅眼神好鼓勵,而Elly嘅笑容又好和善,阿水知佢兩個尋晚係玩得咁盡興嘅人咩?

坐喺兩個美女中間係幾咁令人妒忌又羨慕,阿星望見對面阿CEO同阿項目經理嘅表情就知道。Cassy同Elly兩個又再次將阿星夾喺中間,喺枱底用佢哋嘅美腿係咁掃阿星對腳,左掃掃右掃掃咁,今日全日嘅培訓課程就係咁俾佢兩個性騷擾住咁過。老實講,Cassy咁大膽奔放嘅女仔,變成阿星嘅秘密女友都係好正常,不過連Elly呢種斯文大方賢妻良母型都玩得咁放,阿星真係諗都未過。可能真係人不可以貌相,水不可以斗量。

今日嘅課程完結,各自自由活動,項目經理即刻走去約Cassy食晚飯,然後俾Cassy一手勾住Elly就拒絕咗,約唔到女仔,佢就走嚟揾阿星,同阿星講你都冇人約㗎啦,我哋去食晚飯啦。阿星望下項目經理,見佢約女仔完全冇技巧可言,唔怪之得Cassy唔吼你啦。不過阿星尋晚俾人咁樣糟質,堅係攰,真係要返去屋度抖抖,喺櫃檯叫咗外賣同兩支紅酒,諗住返去食啲嘢睇一陣書就瞓。

世事,又點會如你所願呢?
(待續)😬

早晨呀 Star 師兄
嘩 .....  正呀一早又有 update 睇,好波

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆