上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  889.6k

引用:
原帖由 boar36 於 17/5/2021 07:46 發表 查看引用來源
早晨呀 Star 師兄
嘩 .....  正呀一早又有 update 睇,好波
當師兄有一日試過俾兩個女人性騷擾之餘仲要眼看手勿動,師兄就唔會再話好波啦😬

回覆 319# star_platina 的帖子

你想休息,我諗要問過兩位靚女先得!
佢哋一定唔會咁易放過你!
辛苦你喇,師兄🤣

引用:
原帖由 柒七仔 於 17/5/2021 08:54 發表 查看引用來源
你想休息,我諗要問過兩位靚女先得!
佢哋一定唔會咁易放過你!
辛苦你喇,師兄🤣
師兄係咪當時偷睇阿星?點解你會知道發生咩樹?兩個靚女嘅折磨簡直係非筆墨可以形容😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-17 08:44 發表 查看引用來源

當師兄有一日試過俾兩個女人性騷擾之餘仲要眼看手勿動,師兄就唔會再話好波啦😬
比兩位靚女堪稱尤物;名器 性騷擾再加上折磨  的確喺有口難言 .......... 不過出得嚟行就預咗要還,我相信師兄當時一定有對策嚟懲處回敬佢哋嘅!!

引用:
原帖由 boar36 於 17/5/2021 10:15 發表 查看引用來源

比兩位靚女堪稱尤物;名器 性騷擾再加上折磨  的確喺有口難言 .......... 不過出得嚟行就預咗要還,我相信師兄當時一定有對策嚟懲處回敬佢哋嘅!! ...
如果師兄以為兩位美女已經係極限,之後阿星嘅故事會令到師兄覺得已經冇咩係唔可能,拳拳到肉,下下真軍,陣陣笑聲。睇落去師兄就明😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-17 10:22 發表 查看引用來源

如果師兄以為兩位美女已經係極限,之後阿星嘅故事會令到師兄覺得已經冇咩係唔可能,拳拳到肉,下下真軍,陣陣笑聲。睇落去師兄就明😬
梗喺啦,我都知道 Star 師兄並非泛泛之輩 無咁簡單嘅 ........... 期待更精彩嘅 updates  

引用:
原帖由 boar36 於 17/5/2021 10:38 發表 查看引用來源

梗喺啦,我都知道 Star 師兄並非泛泛之輩 無咁簡單嘅 ........... 期待更精彩嘅 updates  
唔係採精就得,阿星就嚟冇貨賣😬

又到食晏,又到食晏,下次食晏有冇今次咁嘆~

Elly XII

阿星啱啱冲乾淨個涼,門鐘就響,阿星知道外賣到,就走去應門,點知門一打開,竟然係Cassy同Elly兩個。Cassy著住簡單嘅一件頭吊帶裙,玲瓏浮突嘅身材一覽無遺,感覺想捉住佢拉起條裙就即刻就地正法;而Elly就更加簡單,紮住馬尾,一件短袖tee摟住一件薄外套,另加一條長到啱啱到膝頭哥嘅短褲,有少少師奶feel,令阿星想同佢講:頭先買餸辛苦哂,幫你除衫按摩下?哎,你睇,阿星諗埋啲咁嘢,妄想症又發作。
「唔請我哋入去坐下?」Cassy甜甜咁對住阿星笑。阿星見到阿Cassy笑得咁甜,阿Elly又怕怕醜醜咁,又唔可以話唔放佢兩個入嚟嘅,一個係秘密女友,另一個呢………都算係啩,尋晚玩到咁。招呼咗佢哋坐低,阿星同佢哋講,啱啱叫咗外賣,要再加餐喎。Cassy已經好醒目咁話:「已經叫咗打包送過嚟呢度啦!」Cassy同Elly兩個坐埋一齊,Cassy又一路勾住Elly嘅手,兩個人睇落好鬼親蜜,阿星見到,有少少呷醋,Elly嚟之前你總會過嚟攬住阿星講啲纏綿話,依家阿Elly喺度即刻唔親阿星咁衰。可能阿Cassy都睇到阿星有啲唔中意,不過佢笑住同阿星講:「我哋有啲嘢要同你講嫁,你聽埋我哋講先啦。」又好,見係你,阿星嘅心肝寶貝,等你講埋先。

然後阿Cassy講咗個故事俾阿星知,Cassy一路講,Elly一句聲都冇出過,中途只有阿星嘅發問,笑聲,同埋嘆氣聲。最後阿星地三個一路飲住紅酒,一路互相攬攬錫錫,互相餵對方飲酒,三個人又開始搞搞震,經歷咗尋晚嘅事,阿星今晚其實真係打算休息,畢竟尋晚太攰啦,小星星七八次俾人騎劫其實真係非常疲勞,雖然阿星全程都係瞓喺床度俾人騎劫啫。

昨晚見識過Elly嘅威力之後,阿星查實都有諗過下點樣破解,之不過呢啲需要實戰去取得數據嘅嘢,真係要阿星同Elly試驗多幾次先可以搜集足夠嘅資料嚟作出準確嘅分析。講咗咁耐,阿星係想話俾大家知,一場互相享受對方嘅性愛,係要慢慢去學習,了解同實踐,先可以美滿。阿星同Elly同Cassy喺今晚又玩咗啲刺激嘢,而且亦都發現咗Elly嘅小小秘密。
(待續)😬

既然話得喺秘密, 斷估都會精彩得意,令到師兄可以食住上 ......   期待 期待

引用:
原帖由 boar36 於 17/5/2021 16:24 發表 查看引用來源
既然話得喺秘密, 斷估都會精彩得意,令到師兄可以食住上 ......   期待 期待
秘密嘅嘢,係要好秘密嘅情況底下先睇到嘅,而且講得出係秘密,一定係一啲唔俾得人知嘅事,阿星知道咗,亦都掌握咗Elly呢個秘密,多謝佢嘅大方同阿星分享😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆