上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  889.6k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-18 08:07 發表 查看引用來源
又到星期二朝早,今日寫一段刺激嘅,大家睇完硬咗要多得阿星唔少~

Elly XIV

知唔知阿星擰轉頭果一刻睇到啲乜?阿星睇到阿Elly雪白嘅瓜子面紅都面哂嘅樣,然後望向下面先望到Elly嘅衣著。唔係呀化?頭先阿星你唔係話佢除衫咩?頭 ...
阿星睇到阿ELLY
刺激嘅 五花大縛的另類癖好

引用:
原帖由 hk77 於 18/5/2021 08:34 發表 查看引用來源

阿星睇到阿ELLY
刺激嘅 五花大縛的另類癖好
阿師兄又偷睇😬

早晨 Star 師兄
嘩 ..  真喺精彩啦,個畫面十足拍緊日本 AV 片咁,情節去到另一層次啦,當然睇緊嘅時候 小鳥嘅硬度亦都同時提升咗

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-18 08:07 發表 查看引用來源
又到星期二朝早,今日寫一段刺激嘅,大家睇完硬咗要多得阿星唔少~

Elly XIV

知唔知阿星擰轉頭果一刻睇到啲乜?阿星睇到阿Elly雪白嘅瓜子面紅都面哂嘅樣,然後望向下面先望到Elly嘅衣著。唔係呀化?頭先阿星你唔係話佢除衫咩?頭 ...
好吸引喎, 星師兄!

回覆 340# star_platina 的帖子

i am looking forward to a piece where you tell us they tied u up the same way elly was tied
perhaps even edging & orgasm control session lol now that is real torture

引用:
原帖由 boar36 於 18/5/2021 09:57 發表 查看引用來源
早晨 Star 師兄
嘩 ..  真喺精彩啦,個畫面十足拍緊日本 AV 片咁,情節去到另一層次啦,當然睇緊嘅時候 小鳥嘅硬度亦都同時提升咗
呢個情況,阿星只能夠用傻望嚟形容,而小星星敲地板真係令到成個情境非常之鹹濕😬

引用:
原帖由 holland1988 於 18/5/2021 10:01 發表 查看引用來源

好吸引喎, 星師兄!
阿星唔吸引,阿星唔吸引,吸引嘅係Cassy同Elly啫😬

引用:
原帖由 cx829 於 18/5/2021 10:12 發表 查看引用來源
i am looking forward to a piece where you tell us they tied u up the same way elly was tied
perhaps even edging & orgasm control session lol now that is real torture
That would be a real torture for Ah Singh, and Elly will not allow that to happen, she's such a softie and worries Ah Singh get injured especially the fat belly that wobbling about 😬

食晏啦各位,上一回夠刺激冇?

Elly XV

查實Elly滴出嚟嘅拉絲,阿星係咪都應該有番啲家教,見到啲嘢食跌出嚟,快啲用口接住佢呢?阿星決定做返個有家教嘅人,將啲就嚟跌落地嘅嘢食接返落口,所以阿星提起手,伸過去Elly處,輕輕將啲手指穿入綁緊喺稀疏叢林嘅紅色繩索,然後用力將Elly拉埋嚟阿星度,Elly好慢咁俾阿星拉埋嚟,因為行動速度緩慢,拉緊嘅紅色繩索陷入小口,將兩片淺啡色嘅咀唇推開。當阿星將Elly拉到接近阿星個鼻嘅時候,阿星將手提高拉,令到紅色繩索上嘅繩結更加陷入小口入面,Elly嘅呼吸聲更加急速,裡面嘅濃稠絲狀液體一路吊住越拉越長,阿星命令Elly嘅雙腿打開,等阿星一路拉緊繩索,一路令到Elly因為羞恥心同紅色繩索勒緊做成痛楚所產生嘅快感提升,越嚟越多濃稠嘅液體流出,睇嚟Elly好享受阿星銳利嘅目光。「喜歡我咁樣望住你嗎?」Elly塊面紅到不得之了,個頭側埋一邊,連望都唔敢望阿星,然後緩慢地點點頭。「唔出聲阿星唔知你喜唔喜歡喎,如果係咁,阿星唔望啦!」「喜歡!好喜歡!非常之喜歡!」「喜歡啲咩?講清楚俾阿星聽!」「我喜歡你望………」「講清楚喜歡邊個望啲咩!」「我喜歡阿星你望住我露出羞恥嘅身體…………」「大聲啲!」「我喜歡阿星你望住我露出羞恥嘅身體!」然後,終於有一滴,一滴嘅液體,拉住絲咁滴咗落地板上面。

剩係一個Cassy都值回票價啦,依家仲加多個Elly,仲要係有被虐傾向中意俾阿星虐待,直頭滿足哂大男人慾望,讓自己感覺雄偉無比啦!阿星踎得太耐,最後坐咗喺地上面,隻腳掂到頭先Elly滴咗落地嘅兩滴液體,阿星即刻怪責佢,話佢污糟邋遢,竟然滴咗啲唔知乜嘢落地整污糟阿星啲地方,仲要令阿星隻腳整濕咗,話佢太曵,要罸,要佢整返乾淨。Elly聽完望住阿星,眼神變得無比興奮,即刻跪咗喺阿星同Cassy面前,開始舔阿星因為佢興奮過度流出嚟嘅液體所整污糟嘅腳。Cassy同阿星開始親咀,而Elly就負責清潔啱啱冲完涼冇耐嘅 “污糟”星。
(待續)😬

啊 , AV  SM 嘅情節出哂嚟啦,好似好淫亂咁,正呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆