上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  889.6k

引用:
原帖由 boar36 於 18/5/2021 12:51 發表 查看引用來源
啊 , AV  SM 嘅情節出哂嚟啦,好似好淫亂咁,正呀!
某某某,阿星某虐待阿Elly,Elly某中意阿星虐待😬

又到收工時間,又係要搞搞震嘅時間~

Elly XVI

簡單介紹一下Elly,Elly係人妻,係人母,生咗兩個小朋友。老公唔知佢有被虐傾向,當佢係女神咁看待。有時Elly講嘢會帶有蔑視成份,阿星懷疑佢其實係變化性虐戀傾向,即係一時中意俾人虐待,一時中意虐待人。返工嘅時候,Elly會保持端莊斯文嘅形象,用拘謹嚴肅嘅態度應對人;當同阿星同埋Cassy一齊嘅時候,因為唔需要顧住表面形象,佢會變返做一個有被虐傾向,著拘束衣裝,俾阿星望到滴落地嘅淫蕩女人。阿星非常之喜歡Elly滴落地嘅體質,而且Elly嘅身材其實唔比Cassy輸蝕,佢只比Cassy矮少少,擁有34D傲人雙峰,雖然因為哺乳而稍為下垂同埋俾小朋友吸啜過多而乳雲稍大,不過無阻佢性感淫蕩嘅特質散發。加上佢皮膚偏白,34D上面嘅青筋簡直無所遁形,而且繩縛勒出嚟嘅紅色繩痕亦都非常之明顯,令到Elly喺阿星面前非常之誘人。Cassy因為成日游水曬返嚟嘅古銅色健美膚色同Elly嘅白皙膚色好大對此,但都係阿星嘅最愛,有兩個一動一靜嘅美女喺阿星一左一右,你話阿星係咪發緊夢?

經過咗今次呢個團隊創建嘅培訓,阿星明白到團隊合作嘅重要性;亦都明白到深入了解團隊成員會為攀上高峯帶嚟嘅幫助;最重要嘅,係一個人做唔到嘅事,多啲人做,係會好好多。
(待續)😬

回覆 352# star_platina 的帖子

多謝師兄的細緻分享,令讀者尤於置身現場。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-18 17:45 發表 查看引用來源
又到收工時間,又係要搞搞震嘅時間~

Elly XVI

簡單介紹一下Elly,Elly係人妻,係人母,生咗兩個小朋友。老公唔知佢有被虐傾向,當佢係女神咁看待。有時Elly講嘢會帶有蔑視成份,阿星懷疑佢其實係變化性虐戀傾向,即係一時中意俾人 ...
Wow !天使魔鬼混合體

呢個團隊合作真係不得了

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 18/5/2021 22:58 發表 查看引用來源
多謝師兄的細緻分享,令讀者尤於置身現場。
多謝師兄捧場,多啲分享意見,等阿星寫好啲個故事😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 18/5/2021 23:13 發表 查看引用來源

Wow !天使魔鬼混合體
Elly真人好似好嚴肅,其實佢好斯文温柔㗎😬

引用:
原帖由 6inch5 於 18/5/2021 23:53 發表 查看引用來源
呢個團隊合作真係不得了
人多好辦事😬

回覆 352# star_platina 的帖子

no update today? dont go on holiday wor!

引用:
原帖由 cx829 於 19/5/2021 09:51 發表 查看引用來源
no update today? dont go on holiday wor!
師兄咁捧場,依家嚟料啦😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆