上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  886.5k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-4-29 10:15 發表 查看引用來源

師兄,通常啲飛來嘅豔福背後都有好大抽嘢跟住嚟,免費嘅嘢係最貴,師兄睇落去就會明😬
絕對同意免費嘅嘢係最貴,所以有幾次係現實生活中,我都懸崖勒馬

引用:
原帖由 cc19880910 於 29/4/2021 10:22 發表 查看引用來源
絕對同意免費嘅嘢係最貴,所以有幾次係現實生活中,我都懸崖勒馬
師兄勒得好,師兄勒得妙,師兄勒得呱呱叫。阿星實行鴕鳥政策,縮縮避避,到時睇下點😬

引用:
原帖由 star_platina 於 29-4-2021 09:45 發表 查看引用來源
Cassy II

食完個迎新飯,阿星一於好少理,同項目經理兩條友去整返支飯後煙先。阿Cassy見阿星兩條麻甩唔直接返上公司,就好奇地問阿星去邊,阿星冇出聲,只喺褲袋入面攞咗包煙出嚟喺銷售經理面前揚一揚示意,佢跟住哦咗一聲,粒聲 ...
looking forward to your next update! she must have been a good lay

引用:
原帖由 cx829 於 29/4/2021 11:32 發表 查看引用來源

looking forward to your next update! she must have been a good lay
Cool mate! Will update as soon as the modification completed. Thanks for your support, cheers matey😬

掌聲鼓勵,請
繼續真的很緊張又期待!

剛剛先發現師兄將標題改咗,馬拉妹真係好熱情奔放,期待師兄長寫長有。

引用:
原帖由 timLeung88 於 29/4/2021 12:34 發表 查看引用來源
掌聲鼓勵,請
繼續真的很緊張又期待!
師兄嘅鼓勵係阿星嘅動力,故事原本平平無奇只係一般男歡女愛,阿星想多啲描寫女伴們嘅心路歷程同埋與阿星嘅互動😬

引用:
原帖由 timLeung88 於 29/4/2021 12:39 發表 查看引用來源
剛剛先發現師兄將標題改咗,馬拉妹真係好熱情奔放,期待師兄長寫長有。
係呀師兄,只寫星塵好似唔多吸引,都係寫返清楚個標題好啲😬

師兄寫得好好呀,個人感受好濃烈,加油加油

引用:
原帖由 leowaiwai 於 29/4/2021 13:17 發表 查看引用來源
師兄寫得好好呀,個人感受好濃烈,加油加油
多謝師兄嘅濃烈,大家加油😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆