上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  886.8k

Cassy III

項目經理應該唔相信佢自己隻耳仔聽到啲乜,因為阿星都唔相信自己隻耳仔聽到啲乜。阿星望住Cassy,Cassy望住阿星,項目經理望住Cassy又望住阿星,大家眼望望,最後Cassy開聲話:「你係咪想我醉住揸車先?」好,見你講到咁,車你一轉又如何?

個衰妹真係喺阿星架車度瞓著咗,算啦,睇嚟阿星嘅好人咭已經到手,所以Cassy寧願阿星車佢返屋企都唔想項目經理有機可乘。既然係咁,好人做到底,車你返屋企到門口先叫醒你。Cassy住嘅係比較高級嘅apartment,喺首都入面算係中上價位。阿星入咗去訪客車位停好架車,正準備拍拍Cassy叫醒佢,就發現原來佢一路開眼望住阿星。「你醒咗?」阿星望住Cassy問。
「我一路都冇瞓,係你以為我瞓咗啫。」
「自己落到車冇?」
「你啲香港人咁冇風度嘅咩?」最後呢句佢用廣東話同阿星講。係呀,佢之前一路同阿星講英文㗎。阿星以為佢唔識講廣東話,點知佢同阿星講佢家姐嫁咗去香港,佢仲起碼一年飛香港一次探家姐添。阿星望住佢,佢又望住阿星,大家鬥沉默。最後阿星實在太急尿,終於忍唔住開聲講:「我好急尿,要揾個厠所,你快啲落車得唔得?」

(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-4-30 07:28 發表 查看引用來源
Cassy III

項目經理應該唔相信佢自己隻耳仔聽到啲乜,因為阿星都唔相信自己隻耳仔聽到啲乜。阿星望住Cassy,Cassy望住阿星,項目經理望住Cassy又望住阿星,大家眼望望,最後Cassy開聲話:「你係咪想我醉住揸車先?」好,見你講到咁, ...
最尾果句好odd.....

引用:
原帖由 meow_917 於 2021-4-30 10:56 發表 查看引用來源

都幾搞笑吖😂

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-4-30 07:28 發表 查看引用來源
Cassy III

項目經理應該唔相信佢自己隻耳仔聽到啲乜,因為阿星都唔相信自己隻耳仔聽到啲乜。阿星望住Cassy,Cassy望住阿星,項目經理望住Cassy又望住阿星,大家眼望望,最後Cassy開聲話:「你係咪想我醉住揸車先?」好,見你講到咁, ...
哈哈哈... 最尾嗰句... 唔係應該話: 我好急尿, 可唔可以上你度疴?

引用:
原帖由 meow_917 於 30/4/2021 10:56 發表 查看引用來源

唔揀要啦,故事嘅嘢笑完就算,何必太認真呢😬

引用:
原帖由 jbdefender 於 30/4/2021 11:20 發表 查看引用來源

哈哈哈... 最尾嗰句... 唔係應該話: 我好急尿, 可唔可以上你度疴?
係喎,點解當時阿星唔識咁講呢?真係笨😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-4-30 11:36 發表 查看引用來源

係喎,點解當時阿星唔識咁講呢?真係笨😬
通常都係話急尿... 咁就可以強行入屋... 😆😆

引用:
原帖由 holland1988 於 30/4/2021 11:39 發表 查看引用來源

通常都係話急尿... 咁就可以強行入屋... 😆😆
霸王硬上弓嘅嘢阿星做唔出喎,除非女伴要求咁又唔同😬

師兄好一招以退為進,好期待故事發展!👍👍👍

引用:
原帖由 timLeung88 於 30/4/2021 12:13 發表 查看引用來源
師兄好一招以退為進,好期待故事發展!👍👍👍
阿添師兄,查實阿星係想以退為退,快手走人㗎😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆