上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  889.7k

引用:
原帖由 brian998 於 1/8/2021 13:03 發表 查看引用來源
小弟晚來了,
但已經對Cassy, Elly, Miss Tang, Louise 和Erieann的心理發展有初步的掌握,但仍然希望可以有相對實在的影像作為日後的基礎作進一步的探索。
謝過 ...
師兄都係對深入基礎研究有濃厚興趣嘅人,呢度都同師兄爆閃下幾位女伴嘅閃咭。多謝師兄捧場,多啲留言支持下,故事有好多方向,不能盡錄,只可以摘要,如果唔係阿星應該手殘😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-1 12:41 發表 查看引用來源

咁樣阿星出多啲,師兄幫手寫多啲😬
今日星期日都想麻煩星爺寫故仔😛

引用:
原帖由 r6654c 於 1/8/2021 17:21 發表 查看引用來源

今日星期日都想麻煩星爺寫故仔😛
師兄都真係幾捧場,唔回應下師兄,阿星又真係講唔落去😬

再次順應師兄嘅要求,第55話~

Abby LV

烏冬店內,麻油味Abby坐喺阿星對面,一路望住阿星笑一路食烏冬。佢食烏冬並冇食到“雪雪”聲,食得非常斯文;不過佢就食一啖烏冬就望下阿星,望多兩望就問阿星做乜望住佢。小姐,你唔望住阿星,又點知阿星望住你呢?查實你有啲咩想講,快啲講得唔得?阿星今日都幾多嘢做,今晚仲要同Elly撐枱腳直落,快啲講完阿星快啲返去做埋啲嘢今晚做正經嘢。

麻油味Abby好明顯知道要令阿星心急期待係點樣做,而佢亦都係一個非常之醒目,身經百戰嘅女仔,知道越期待,越唔俾阿星知道,講少少,講少少咁,要勾住阿星嚟行,要阿星跟隨住佢嘅節奏。麻油味Abby果然係箇中高手,阿星估計佢應該俘虜過唔少男人,有唔少嘅裙下之臣,傷過唔少男人嘅心。阿星知道佢大概係以咩心態嚟同阿星交往,如果阿星係一個普通嘅鹹濕佬,如無意外應該或者可能有機會已經暈得一陣陣,為阿麻油味Abby嘅甜美笑容暈得一陣陣。

可惜,阿星唔係一個普通嘅鹹濕佬;而係一個鹹到出汁,鹹到可以教人如何有效地鹹得有道理,超過咗10000小時理論所講嘅踏入專家門檻,而步向神嘅境界嘅鹹濕佬。雖然都係一個鹹濕佬,不過層次已經唔同哂,所有嘅鹹濕嘢已經包裝好,直頭可以話好似武術最高境界咁,飛花摘葉都可以傷人。阿星三爬兩撥已經食完一碗加大嘅狐狸烏冬,食埋舊鳥唐揚,一手揸住杯唔太綠嘅熱綠茶,另一隻手揸住支牙籤撩牙,然後望住阿麻油味Abby話:「仲有啲咩要講?阿星食完就要返上去做嘢啦,今晚都好忙。」講聲你知,唔係等你諗住阿星等你。

正所謂:

用餐眼神互交流
櫻花掌控來主導
英雄實非泛之輩
全盤計畫在心中
極速完膳欲請辭

欲知後事如何,請看下回分解
(待續)😬

回覆 9101# star_platina 的帖子

謝過師兄,始知誠之所在,精之瑰寶。

星爺,又來了,寫好鳥,高手要過招鳥!

用餐眼神互交流
櫻花掌控來主導
英雄實非泛之輩
全盤計畫在心中
極速完膳欲請辭

引用:
原帖由 boar36 於 1/8/2021 20:50 發表 查看引用來源
星爺,又來了,寫好鳥,高手要過招鳥!

用餐眼神互交流
櫻花掌控來主導
英雄實非泛之輩
全盤計畫在心中
極速完膳欲請辭
阿星服鳥😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-1 18:29 發表 查看引用來源
再次順應師兄嘅要求,第55話~

Abby LV

烏冬店內,麻油味Abby坐喺阿星對面,一路望住阿星笑一路食烏冬。佢食烏冬並冇食到“雪雪”聲,食得非常斯文;不過佢就食一啖烏冬就望下阿星,望多兩望就問阿星做乜望住佢。小姐,你唔望住阿 ...
星爺,又有得睇,真好😀😀😀

引用:
原帖由 brian998 於 1/8/2021 20:24 發表 查看引用來源
謝過師兄,始知誠之所在,精之瑰寶。
師兄客氣😬

引用:
原帖由 r6654c 於 1/8/2021 21:56 發表 查看引用來源

星爺,又有得睇,真好😀😀😀
師兄睇完記得寫讀後感啦😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆