上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  887.8k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-4-26 11:25 發表 查看引用來源
都係師兄講得啱,加番句:所有故事純屬老作,如有見到當時人,請勿問佢識唔識阿星,因為分分鐘唔知邊個係阿星~

更新一下情況先:
1.Cassy 全24話 #29開始(完)
2.Elly 全20話 #251開始(完)
3.Miss Tang 全28話 #381開始(完)
4.Louise  ...
Hi mr. Star
How are things? Hope to see you visit vancouver. Cheers

又係星期一,搏殺嘅日子,大家努力呀。第56話~

Abby LVI

麻油味Abby一聽到阿星催佢,又話自己好忙,表情現出一絲嘅失望,不過失望嘅神色只係一閃而過,並冇阻礙佢甜美燦爛嘅笑容,喺佢對筷子撩咗碗烏冬一兩下之後,佢終於開聲:「你今晚真係唔可以同我去見我爸爸?」查實做咩要阿星去見父親大人呢?見咗又會發生咩事呢?你不如講清楚俾阿星知,究竟你點解要阿星同你去見父親大人呢?

正喺阿星準備開聲問麻油味Abby嘅時候,佢自己開聲講咗件事出嚟,原來係咁,唔怪之得你係咁挑逗阿星啦。阿星又唔覺得係咁大件事啫,唔使咁急要咁做,你仲有好多選擇啦,揀阿星做老公你會後悔喎,而且阿星大你咁多年,話阿星係你父親大人都分分鐘有人信,啲AV片成日都講老夫少妻果啲題材,雖然唔多好,但又令人産生非常之多嘅遐想。

當阿星同麻油味Abby講完之後,佢嘅表情非常之認真,話俾阿星知佢一啲都唔係講笑,係珍珠都冇咁真嘅認真。之但係阿星係個人夫,早兩日父親大人喺阿星地公司都問過阿星啦,阿星又唔好呃人嘛。麻油味Abby一路都冇出聲,直到聽完阿星講之後,佢都沉默咗幾秒鐘,呢幾秒鐘嘅寂靜,俾人好漫長嘅感覺,直頭好似一個鐘頭咁耐。最後麻油味Abby個搽咗少少唇膏嘅好靚嘅咀終於張開,講咗一句話,呢句話真係令到阿星冇辦法答佢。麻油味Abby話:「你中唔中意我嫁?」

正所謂:

櫻花金口道真相
相邀晚上會總裁
經理單明家境況
伊人沉默不作聲
突來問題無言對

欲知後事如何,請看下回分解
(待續)😬

引用:
原帖由 jimbo86 於 2/8/2021 01:54 發表 查看引用來源

Hi mr. Star
How are things? Hope to see you visit vancouver. Cheers
Alright buddy, things are looking good in HK so far, hope Vancouver is also good.😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-2 07:13 發表 查看引用來源

Abby LVI

麻油味Abby一聽到阿星催佢,又話自己好忙,表情現出一絲嘅失望,不過失望嘅神色只係一閃而過,並冇阻礙佢甜美燦爛嘅笑容,喺佢對筷子撩咗碗烏冬一兩下之後,佢終於開聲:「你今 ...
早晨,星爺,鐘意定唔鐘意點答,應該難唔到已達咸濕神級的人😛

早晨星爺,又來了,寫好鳥,金翅麻 L 煩鳥!     

櫻花金口道真相
相邀晚上會總裁
經理單明家境況
伊人沉默不作聲
突來問題無言對

引用:
原帖由 r6654c 於 2/8/2021 08:33 發表 查看引用來源

早晨,星爺,鐘意定唔鐘意點答,應該難唔到已達咸濕神級的人😛
其實當時已經有超過11個答案喺阿星個腦度,例如中意,唔中意,中意想做,唔中意但想做,中意但唔想做,諸如此類嘅答案,要講出一個可以滾咗麻油味Abby上床先嘅答案非常之容易,但係後續嘅手尾將會係非常之麻煩,最容易嘅答案得到最麻煩嘅結果😬

引用:
原帖由 boar36 於 2/8/2021 08:47 發表 查看引用來源
早晨星爺,又來了,寫好鳥,金翅麻 L 煩鳥!     

櫻花金口道真相
相邀晚上會總裁
經理單明家境況
伊人沉默不作聲
突來問題無言對
金翅麻L煩鳥係一種從來都唔會瀕臨絕種嘅鳥,師兄真係識揾鳥😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-2 09:15 發表 查看引用來源

金翅麻L煩鳥係一種從來都唔會瀕臨絕種嘅鳥,師兄真係識揾鳥😬
喺呀,呢種鳥生命力好頑強,自古以來都無呢個問題㗎!

引用:
原帖由 boar36 於 2/8/2021 09:41 發表 查看引用來源

喺呀,呢種鳥生命力好頑強,自古以來都無呢個問題㗎!
簡直係時常出現,你唔想佢出現佢都出現啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-2 07:13 發表 查看引用來源

Abby LVI

麻油味Abby一聽到阿星催佢,又話自己好忙,表情現出一絲嘅失望,不過失望嘅神色只係一閃而過,並冇阻礙佢甜美燦爛嘅笑容,喺佢對筷子撩咗碗烏冬一兩下之後,佢終於開聲:「你今 ...
Abby咁奇怪… 冇理由想搶個正印來做架…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆