上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  887.8k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2/8/2021 10:42 發表 查看引用來源

Abby咁奇怪… 冇理由想搶個正印來做架…
父親大人迫婚,佢想揾個唔係政治婚姻嘅人,咁啱遇到阿星咁解啫😬

午飯,梗係要睇住故仔送飯。第57話~

Abby LVII

查實中意嘅定義好廣泛,有好感都可以叫做中意,唔一定係去到非君不嫁非卿不娶咁斬釘截鐵嘅。阿星對麻油味Abby冇錯係有好感嘅,除咗年輕貌美之外,佢表面堅強裡面柔弱嘅外剛內柔性格亦都非常之吸引;當然,做事簡單直接唔會轉彎抹角亦都好啱阿星脾胃,所以阿麻油味Abby係一個阿星非常之喜歡嘅人。

呢啲老夫少妻嘅題材,真係實在令人非常之嚮往。你話一收工返到屋企,阿麻油味Abby著住條真空圍裙,行出嚟玄關先同阿星嚟個熱清嘅擁吻,阿星再攬住佢一路行返入厨房,阿麻油味Abby笑住問阿星:「阿嗱打,你今晚想食飯先,定食我先呢?」講完之後慢慢解開果條本身已經唔多布,包唔到阿麻油味Abby成熟豐滿美麗肉體嘅圍裙條肩帶,慢慢露出白滑嘅膊頭。然後阿星雙眼露出好似大雄裝到靜香冲涼嘅眼神,同阿麻油味Abby話:「不如一路食飯,一路食你,由厨房食到出廳,再一路食上樓梯,食到入房,再食入浴室一齊冲涼啦?」

阿麻油味Abby一路喺咁鹹濕嘅阿星心口度用手指打圈,一路話:「耶~~~你好衰嫁~~~」然後兩個人就開始喺厨房入面攬埋一舊,開始呢個熱情如火又濕又滑嘅晚餐喇。喺兩個人變成咗一個人,咁難解難分嘅時候,阿麻油味Abby突然間同阿星話:「你諗緊咩呀?今晚真係唔可以去見下我爸爸?」

正所謂:

麻子個性剛柔備
行事風格極討好
老夫嬌妻何其樂
沈醉幸福幻想中
櫻花驚醒英雄夢
再問會否晤老總

欲知後事如何,請看下回分解
(待續)😬

謝謝師兄,很靚女!

引用:
原帖由 brian998 於 2/8/2021 12:41 發表 查看引用來源
謝謝師兄,很靚女!
師兄客氣😬

回覆 9122# star_platina 的帖子

師兄,你會唔會諗多咗呢,哈哈🤣
不過諗下亦無妨😂比我都會咁諗,可能諗得仲多🤣

引用:
原帖由 柒七仔 於 2/8/2021 13:37 發表 查看引用來源
師兄,你會唔會諗多咗呢,哈哈🤣
不過諗下亦無妨😂比我都會咁諗,可能諗得仲多🤣
好明顯阿星諗得非常之多,非常之詳盡,非常之鹹濕😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-2 14:51 發表 查看引用來源

好明顯阿星諗得非常之多,非常之詳盡,非常之鹹濕😬
星爺諗還諗,都要答架,又可以學吓嘢先😀

Abby 對星星既感情好深咁喎

引用:
原帖由 r6654c 於 2/8/2021 15:03 發表 查看引用來源

星爺諗還諗,都要答架,又可以學吓嘢先😀
答還答,答完繼續食晏😬

引用:
原帖由 anthonychan 於 2/8/2021 15:05 發表 查看引用來源
Abby 對星星既感情好深咁喎
可能只係目標符合咋😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆