上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  886.5k

星爺,又攪掂了!     

麻子個性剛柔備
行事風格極討好
老夫嬌妻何其樂
沈醉幸福幻想中
櫻花驚醒英雄夢
再問會否晤老總

引用:
原帖由 boar36 於 2/8/2021 16:02 發表 查看引用來源
星爺,又攪掂了!     

麻子個性剛柔備
行事風格極討好
老夫嬌妻何其樂
沈醉幸福幻想中
櫻花驚醒英雄夢
再問會否晤老總
老總唔想見阿星😬

收工啦喂,阿星瞓醒啦喂。第58話~

Abby LVIII

正當阿星嘅無窮想像力發揮到最巔峰狀態嘅時候,俾阿麻油味Abby由呢個阿星同麻油味Abby兩個人組織嘅温柔鄉度拉番出嚟。阿星四圍望,一路喺度問:「咩事?咩事?」嘅時候,麻油味Abby將佢柔軟嘅小手按喺阿星嘅手背上面:「我問你係咪今晚真係唔可以去同我爸爸食飯呀?」阿星嘅魂魄,終於俾麻油味Abby喺佢同阿星組成嘅温柔鄉入面㩒番出嚟現實世界。

麻油味Abby望住阿星,粒聲都唔出,然後終於開聲:「好啦,你今晚唔得閒,我同爸爸講改期啦。聽晚得冇?」

「哦。」阿星好似仲未完全返哂嚟,唔係好知佢同阿星講緊乜。麻油味Abby揸揸阿星隻手話:「你應承咗我嫁,唔可以反口。」唔反就唔反,咁阿星應承咗你啲咩呢?麻油味Abby對於阿星嘅反應好似幾滿意,對住阿星一味甜笑,係囉,笑多啲嘛。

食完個遲嚟的午飯,阿星真係要走啦,再唔快啲搞埋啲嘢,一陣要Elly等就冇陰功。臨走同麻油味Abby攬下,都要俾佢知道阿星都重視佢嘅。佢錫咗阿星塊面一啖,然後話:「咁你聽日記得著好啲嚟見我爸爸喎。」係?點解要著好啲呢?

正所謂:

夢幻醒覺回人間
櫻花改約在明天
無心一聲變承諾
公事煩忙須別離
提醒盛裝會總裁

真係唔知會發生啲咩樹,請看下回分解
(待續)😬

回覆 9133# star_platina 的帖子

好似講到去同佢父親大人提婚咁喎,哈哈🤣

星爺,又來鳥,是旦哦一聲 ..... 金翅瀨嘢鳥!!     

夢幻醒覺回人間
櫻花改約在明天
無心一聲變承諾
公事煩忙須別離
提醒盛裝會總裁

引用:
原帖由 柒七仔 於 2/8/2021 17:55 發表 查看引用來源
好似講到去同佢父親大人提婚咁喎,哈哈🤣
完全唔知係乜樹就落咗叠😬

引用:
原帖由 boar36 於 2/8/2021 18:04 發表 查看引用來源
星爺,又來鳥,是旦哦一聲 ..... 金翅瀨嘢鳥!!     

夢幻醒覺回人間
櫻花改約在明天
無心一聲變承諾
公事煩忙須別離
提醒盛裝會總裁
呢隻金翅瀨野鳥如無意外應該或者可能有機會係金翅麻L煩鳥嘅表兄弟,有相近嘅特性,有相近嘅意思,都係應該唔會,除非會絕種嘅物種😬

喺呀,金翅 鳥 呢個物種真喺無處不在,永世長存嘅!

引用:
原帖由 boar36 於 2/8/2021 20:23 發表 查看引用來源
喺呀,金翅 鳥 呢個物種真喺無處不在,永世長存嘅!
永世長存,阿星就真係麻L煩鳥😬

其實,結分真是男人的大挑戰。
想結的早已上吊,不想的也避之則吉。師兄應屬後者。

見家長,真的trouble 。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆