上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  887.8k

引用:
原帖由 brian998 於 3/8/2021 00:05 發表 查看引用來源
其實,結分真是男人的大挑戰。
想結的早已上吊,不想的也避之則吉。師兄應屬後者。

見家長,真的trouble 。
查實阿星係個住家男人煮飯公嚟喎😬

今日又係濕濕地,第59話~

Abby LIX

阿星返上公司,見到Elly一路望住阿星行入嚟嘅門口,一路望錶,一望到阿星行入嚟,都唔顧得儀容,即刻打個短訊俾阿星問:「你咁耐先返嚟,掛死人啦!」係嘅,今日又冇同Elly Cassy地食晏,等佢哋兩個撑枱腳,阿星又真係衰啲。跟住阿星坐定冇幾耐Cassy就走入嚟,問阿星做咩唔理Elly,點會呢?家下你又走咗,阿星同Elly相依為命,點會賴低佢呢?Cassy笑住同阿星講,如果唔係有婚約在身,都唔會賴低阿星。明啦,乖乖地返去做個好老婆,Elly就等阿星照顧埋呢段日子啦。

收工食飯睇戲直落呢啲個個都會做嘅嘢都唔使阿星多講啦,唯一要講下嘅,梗係Elly著住成套紅繩戰衣同埋隻精選嘅遙控玩具同阿星睇戲食飯呢啲精彩嘢啦。大家都記得,Elly係有受虐傾向嘅,中意阿星望住佢滴出嚟嘅體質真係令到小星星欲罷不能。去食飯睇戲又點會唔同佢玩得盡興先收得手呢?有時都唔知係阿星性虐佢,定係佢將阿星嘅本性顯露哂出嚟。今晚嘅節目,係睇戲同食飯,然後去阿星度同阿星瘋狂一晚,你話阿星係咪好期待呢?

差唔多收工嘅時候Elly已經去咗準備,補咗妝,整理下儀容。行過阿星房嘅時候,阿星望到佢,佢又望住阿星,Elly嘅笑容可以話係阿星見過最斯文大方嘅,佢望住阿星嘅時候,除咗斯文大方嘅笑容之外,仲有俏皮而期待嘅眼神,阿星真頭想即刻起身行埋去一手抱住佢,即刻喺條走廊度將佢嚟污辱。Elly企咗喺阿星房門口,輕輕捱住門,望住阿星同阿星話:「我準備好哂咗,一陣你得過嚟接我。」講完之後面上浮現紅暈,真係靚。

你問阿星究竟Elly準備好啲咩?一陣收工你咪知囉。

正所謂:

美伴期待星回歸
花月佳期快將至
時光荏苒須盡歡
艾莉整妝待赴會
回眸一笑百媚生

金翅好玩鳥
(待續)😬

回覆 9141# star_platina 的帖子

失敬失敬,在下只是自可憐🤣

引用:
原帖由 brian998 於 3/8/2021 07:32 發表 查看引用來源
失敬失敬,在下只是自可憐🤣
唔通師兄同阿星一樣,係一個人見人唔愛,車見車拒載,靚女見到會嗌啋嘅人夫手損,人肉洗碗機?😬

回覆 9142# star_platina 的帖子

師兄,大家都期待會發生咩事,哈哈🤣

引用:
原帖由 柒七仔 於 3/8/2021 08:03 發表 查看引用來源
師兄,大家都期待會發生咩事,哈哈🤣
大家期待阿星同麻油味Abby嘅互動,即係互相動對方,多過阿星同現有嘅女伴互動喎😬

回覆 9144# star_platina 的帖子

都有少數fan屎,
但一定和師兄不同的檔次進行。

引用:
原帖由 brian998 於 3/8/2021 08:39 發表 查看引用來源
都有少數fan屎,
但一定和師兄不同的檔次進行。
有粉絲係好樹,師兄得閒分享下,等阿星學下嘢先得。阿星只係一個已過不惑,心性大惑而特惑嘅叔叔嚟啫😬

早晨星爺,攪定了  ......  今翅好玩鳥!!

美伴期待星回歸
花月佳期快將至
時光荏苒須盡歡
艾莉整妝待赴會
回眸一笑百媚生

引用:
原帖由 boar36 於 3/8/2021 08:51 發表 查看引用來源
早晨星爺,攪定了  ......  今翅好玩鳥!!

美伴期待星回歸
花月佳期快將至
時光荏苒須盡歡
艾莉整妝待赴會
回眸一笑百媚生
金翅好玩鳥一定係金翅麻L煩鳥同金翅瀨野鳥混種而生出嚟嘅鳥,喺麻L煩瀨野之後變得好玩刺激😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆