上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  887.8k

回覆 9150# star_platina 的帖子

星爺 好嘢,鬼馬鳥!

引用:
原帖由 boar36 於 3/8/2021 09:07 發表 查看引用來源
星爺 好嘢,鬼馬鳥!
原來生出嚟仲有隻鬼馬鳥咁鬼馬😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-3 07:09 發表 查看引用來源
今日又係濕濕地,第59話~

Abby LIX

阿星返上公司,見到Elly一路望住阿星行入嚟嘅門口,一路望錶,一望到阿星行入嚟,都唔顧得儀容,即刻打個短訊俾阿星問:「你咁耐先返嚟,掛死人啦!」係嘅,今日又冇同Elly Cassy地食晏,等佢哋兩個撑枱 ..
早晨,星爺,今日單挑紅衣法王,可以為所慾為,專心享受法王名器😛

食晏啦,一路噴飯一路睇。第60話~

Abby LX

Elly今日著乜?一對黑珍珠耳環,面上淡淡嘅胭脂加上淺紅色嘅唇膏,簡單露肩包頸奶白色一件頭短裙,露出雪白美麗冇乜拜拜肉嘅雙臂同埋一雙修長嘅白滑美腿,著住一對普通冇乜踭嘅白色涼鞋,成個款都係人妻到爆,令阿星全日都掛住呢個人妻。今日阿Elly將啲又長又直嘅黑髮綁起一個髮髻,戴住個銀絲框眼鏡,仲要加條銀色嘅小鐵鍊套住個眼鏡框,睇落有啲PTA會長感覺。阿Elly你真係,非常之熟悉阿星嘅妄想對像,要阿星望住你,小星星都已經為你肅然起敬。你叫阿星點忍到收工?即刻問阿Elly要唔要斟杯水飲下,拖咗佢去茶水間度,錫番一餐先。

喺茶水間度,阿星攬住Elly,佢隻手指喺阿星心口度打圈,同阿星話佢以為阿星唔返嚟公司,同阿麻油味Abby去食飯直落唔返嚟,阿星錫落Elly個咀度,等佢安心啲先,然後再喺佢耳仔邊一路吹氣一路咬住耳仔同佢話:「傻妹,你咁乖,阿星點會捨得賴低你呢?」Elly俾阿星一字咬耳仔一字吹氣搞到打哂冷震,起哂雞皮,唞哂大氣,把聲震住同阿星話:「你把口就花,都唔知氹咗幾多個女仔。」雖然係怪緊阿星,但係語氣軟弱無力,完全冇辦法令阿星驚驚豬。

阿星笑,同Elly講:「你想阿星氹邊個呢?」Elly嘅手指繼續喺阿星件恤衫度打圈:「我點知你姐,你咁多女仔埋身。」哦,有人呷醋啦,阿星攬實啲Elly,再耷低頭錫落佢個咀度,Elly抬起頭嚟迎接,錫完之後阿星再同佢講:「其實其他女仔都唔需要氹,係得你一個阿星花心機氹咋喎。」Elly聽完即刻喺眼入面笑出嚟,跟住話:「都唔知係咪真嘅。」真㗎,阿星好懶氹人。呢個時候,阿星身後有人開聲:「好鬼肉麻呀你兩個,搞到人地心都實埋!」邊個喺後面嚇阿星同Elly,搞到Elly嚇親,一手揸落小星星度,嚇親小星星同阿星?

正所謂:

美人打扮花心思
好讓英雄意難忘
難忍溫馨茶水間
甜言蜜語暖心頭
背後突響嬌嗲聲
弄得法王執小星

金翅男人最痛鳥
(待續)😬

引用:
原帖由 r6654c 於 3/8/2021 11:27 發表 查看引用來源

早晨,星爺,今日單挑紅衣法王,可以為所慾為,專心享受法王名器😛
紅衣法王功力深厚,小星星隨時會俾佢廢武功😬

回覆 9154# star_platina 的帖子

除了Cassy, 重有邊個!

回覆 9154# star_platina 的帖子

一於揾埋佢祭旗起双飛!

引用:
原帖由 brian998 於 3/8/2021 12:21 發表 查看引用來源
除了Cassy, 重有邊個!
果日原本係Miss Tang,Elly同Gina大戰阿星嘛,Miss Tang同Gina話俾啲時間阿星同Elly二人世界下先返嚟罰唐三星嘅😬

星爺 又寫好鳥 .... 金翅男人最痛鳥!!

美人打扮花心思
好讓英雄意難忘
難忍溫馨茶水間
甜言蜜語暖心頭
背後突響嬌嗲聲
弄得法王執小星

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-3 12:11 發表 查看引用來源
食晏啦,一路噴飯一路睇。第60話~

Abby LX

Elly今日著乜?一對黑珍珠耳環,面上淡淡嘅胭脂加上淺紅色嘅唇膏,簡單露肩包頸奶白色一件頭短裙,露出雪白美麗冇乜拜拜肉嘅雙臂同埋一雙修長嘅白滑美腿,著住一對普通冇乜踭嘅白色涼 ...
茶水間被捉姦,😛😛😛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆