上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  887.9k

引用:
原帖由 brian998 於 3/8/2021 12:29 發表 查看引用來源
一於揾埋佢祭旗起双飛!
阿星就飛😬

回覆 9161# star_platina 的帖子

男人有所為,有所不為;
做埋先飛!

引用:
原帖由 boar36 於 3/8/2021 12:33 發表 查看引用來源
星爺 又寫好鳥 .... 金翅男人最痛鳥!!

美人打扮花心思
好讓英雄意難忘
難忍溫馨茶水間
甜言蜜語暖心頭
背後突響嬌嗲聲
弄得法王執小星
法王執小星呢劑大,金翅男人最痛鳥真係痛苦非常😬

引用:
原帖由 r6654c 於 3/8/2021 12:38 發表 查看引用來源

茶水間被捉姦,😛😛😛
俾人捉實😬

引用:
原帖由 brian998 於 3/8/2021 12:46 發表 查看引用來源
男人有所為,有所不為;
做埋先飛!
阿星為威喂😬

今日遲啲,第61話~

Abby LXI

嚇親阿星同Elly嘅,係一個非常之靚女,非常之好身材,同Elly非常之好朋友嘅人,呢個人,不單止美貌與智慧並重,而且身材火辣,作風大胆,敢作敢為,令到阿星一開始非常煩惱,然後又係阿星嘅好拍檔,好伴侶嘅靚女,Cassy小姐是也。

Cassy捱喺茶水間度門,睇住阿星同Elly兩個攬埋一舊,然後講咗句酸溜溜帶有醋味嘅說話。Cassy仲有兩個星期就結婚,阿星都好希望佢能夠開開心心咁過,所以最近都只係同佢同埋Elly一齊食晏,除咗工作之外,傾偈都少咗。見阿Cassy咁講,阿星同Elly即刻伸出手去邀請Cassy過嚟攬攬。Cassy見到阿星同Elly咁樣,即刻開口話:「嗱,真係攬下咋,唔會做第二啲嫁。」你講到咁,唔通阿星迷姦你咩?諗起當時阿星俾佢霸王硬上弓,真係唔知好嬲定好笑,諗諗下望下Cassy,咁啱Cassy又望住阿星,眼神似笑非笑咁,令到阿星真係非常心動。

同Cassy同埋Elly三個人互相攬住大家,最後嘅一次已經係個幾月前嘅事,之後只有阿星攬住Elly,再冇阿星攬住Cassy或者阿星Cassy同Elly一齊攬。久遺嘅熟悉感覺,一切都係由Cassy開始,阿星冇諗過佢會係第一個退出,亦都冇諗過會同佢有一段咁樣既甜蜜刺激,又凄凉乾相思嘅關係。再次攬住Cassy,阿星感覺到佢同Elly嘅分別,Elly嘅平靜安穩呼吸均勻,同Cassy嘅大力心跳,呼吸急速,成為好明顯嘅對此。阿星攬住Cassy同Elly,再一次回想起當大家當初係點樣開始,點樣愛惜大家,點樣互相尊重。

然後Elly開聲對住Cassy話:「今晚一齊睇戲食飯啦!」

正所謂:

尤物材德智俱備
奈何快將出閣去
雙美英雄齊擁抱
往事激起千重浪
艾莉相邀共晚餐

金翅大家心酸鳥
(待續)😬

回覆 9166# star_platina 的帖子

師兄,睇完呢個故事都有啲酸溜溜😜

星爺,又攪定了 .....  今翅心酸鳥!!

尤物材德智俱備
奈何快將出閣去
雙美英雄齊擁抱
往事激起千重浪
艾莉相邀共晚餐

引用:
原帖由 柒七仔 於 3/8/2021 18:46 發表 查看引用來源
師兄,睇完呢個故事都有啲酸溜溜😜
阿7師兄飲咗一斤果醋咩?😬

引用:
原帖由 boar36 於 3/8/2021 19:10 發表 查看引用來源
星爺,又攪定了 .....  今翅心酸鳥!!

尤物材德智俱備
奈何快將出閣去
雙美英雄齊擁抱
往事激起千重浪
艾莉相邀共晚餐
金翅心酸鳥係一種名貴物種,比起金翅瀨野鳥仲要名貴,係難得一見鳥😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆