上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  887.8k

引用:
原帖由 brian998 於 3/8/2021 22:39 發表 查看引用來源
家庭日,忙仔,忙飯,晚上空揼袋
好吖,有家庭照顧😬

謝謝師兄,我安心上路。明天比波婆狂 X,也欣然接受。

因為……我滿足了

星兄理應不知,stupid me 錯過了,与人無尤……

引用:
原帖由 brian998 於 3/8/2021 22:50 發表 查看引用來源
謝謝師兄,我安心上路。明天比波婆狂 X,也欣然接受。

因為……我滿足了

星兄理應不知,stupid me 錯過了,与人無尤……
講到安心上路咁悲慘,師兄應該好高職位,好多下屬,好好人工。

錯過唔揀要,開聲就得,阿星能夠做嘅都會做俾師兄嘅😬

回覆 9183# star_platina 的帖子

眾女伴兼收並蓄,應該可以填補男人所有的期望与空間。剩下的已經變得不值一提。
壓力在此處可能是無私的。在下不才,在剛位僅能糊口吧。

引用:
原帖由 brian998 於 3/8/2021 23:10 發表 查看引用來源
眾女伴兼收並蓄,應該可以填補男人所有的期望与空間。剩下的已經變得不值一提。
壓力在此處可能是無私的。在下不才,在剛位僅能糊口吧。
得一知己已無憾,何況阿星一生人入面認識過好多位知己,無憾矣😬

鹹鹹濕濕星期三,第62話~

Abby LXII

Elly嘅邀請並冇令Cassy展露快樂嘅表情,相反,Cassy雖然有笑,不過笑得有啲苦。Cassy笑住搖搖頭,拒絕咗Elly嘅邀請,亦都推開咗阿星同Elly嘅手,然後話:「我依家已經唔得咗啦。」係嘅,Cassy已經決定洗心革面,所以當Elly再想開口嘅時候,阿星輕輕做咗佢後手翻,將Elly 嘅胸圍扣打開咗,佢吸咗啖氣,即刻擰過嚟紅都面哂望住阿星,阿星當然趁呢啲時候一啖錫落去Elly個嬌豔欲滴嘅咀度,唔俾佢再講嘢啦。眼尾睇住Cassy慢慢行開咗,阿星都放開滿面紅暈嘅Elly。Elly喘緊氣,表現得興奮,然後阿星摸下佢面珠,同佢話:「俾Cassy自己決定,如果佢想嚟,佢會通知阿星同你,係咪?」仲有半個鐘,今晚同Elly熱情嘅晚上就會開始,Elly好期待,阿星更加期待,Cassy呢?

今晚嘅第一項節目,係攬住Elly去睇戲。Elly真係好細心,原本阿星話買定飛同佢睇套文藝片,等阿星學下啲文藝嘢,最後係佢趁阿星同麻油味Abby去食晏嘅時候走咗去戲院度買咗曳俠2,呢啲打打殺殺嘅男人戲同阿星睇。Elly嘅温柔,真係要攬住佢好好報答先得。坐低喺戲院入面,等待播放嘅時間係非常之沉悶嘅,阿星趁呢個時候嚟同Elly攬下錫下先。套戲其實都上咗一段時間,而且呢啲時候啲人又未放工,即刻趁冇人同Elly喺戲院入面錫下抱下先得。

Elly係好就得人嘅,呢個阿星非常之明白亦都非常之感恩,有Elly嘅地方,係一個温柔鄉,你會感受到無微不至嘅温柔體貼,而且温柔包圍全身,令到小星星非常之享受,簡直可以用温柔鄉內射,做星也風流,咦,乜你哋睇到阿星諗乜咁過癮嘅?

同阿Elly喺戲院入面攬下錫下,阿星嘅手又點會咁安份呢?Elly喺灰裙入面嘅身體已經準備好,繩索勒緊嘅地方已經將兩團失去咗軟墊包圍承托勾勒咗出嚟,稀疏嘅叢林,被繩索勒緊,失去咗薄薄嘅布料遮掩,繩索勒緊嘅地方已經開始顯現濕潤。頭先由公司行落嚟戲院,Elly嘅動作並冇因為短裙嘅限制而變得保守,相反,佢攬住阿星嘅手嘅時候,都會有意無意將阿星嘅手拖埋去揩落去,令阿星知道,令自己感受,令大家期待。

正所謂:

尤物笑拒三人行
表明心跡下堂去
艾莉體貼又入微
溫柔鄉內好風流
戲院之內難安份
來個徹底大搜身

金翅…………鳥
(待續)😬

早晨星爺,又寫好了,金翅要中出鳥!!

尤物笑拒三人行
表明心跡下堂去
艾莉體貼又入微
溫柔鄉內好風流
戲院之內難安份
來個徹底大搜身

引用:
原帖由 boar36 於 4/8/2021 08:56 發表 查看引用來源
早晨星爺,又寫好了,金翅要中出鳥!!

尤物笑拒三人行
表明心跡下堂去
艾莉體貼又入微
溫柔鄉內好風流
戲院之內難安份
來個徹底大搜身 ...
大搜身就爽鳥😬

回覆 9188# star_platina 的帖子

直頭喺 爽 Y Y 啦

引用:
原帖由 boar36 於 4/8/2021 09:47 發表 查看引用來源
直頭喺 爽 Y Y 啦
爽high high得唔得?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆